Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miklósbácsi
tag
válasz feco70 #60224 üzenetére
Bizony sok, érdemes másokat is felkeresnie.
Kérdésem lenne: másfél éve írtad, hogy egy Silvercrest gőztisztítóval tisztítod a gépet otthon. Milyen tapasztalataid vannak vele azóta ? Nem túl nagy befektetés, érdemes egyet venni ? Eddig a megszokott spriccelős, tisztítószeres megoldást használtam a beltérinél.
Üdv. ! -
sepsi0
őstag
válasz feco70 #60224 üzenetére
Köszönöm a megerősítést, én is így gondolom, bár...
Mint írtam a szomszédom rakatott fel egy hónapja a gyerekkori barátjával barátiáron . Ugyan ez a lakás, semmi extra, terasz fölött van 2,5m-en, 5m cső. Xtreme Save Pro 3,5KW. Úgy indúlt 380-390eft,vége 430 lett, nála vette a klímát, elmondása szerint NAGYON korrekt... Megkérdeztem pénteken, hogy mennyi lett, nekem is felszerelné e, mert milyen jó lenne, ha egyszerre karbantartatnánk... Ekkor mondta a 430at,és azt is hozzá tette, hogy már ennyiért nem megy, mert nagyon megdrágultak a klímák azóta... Fejér megye.Már azon gondolkozom, hogy kibérelem az itt linkelt szerelő készletet és megcsinálom magamnak, letojom a garit. Ezért csinálunk magunknak mindent, kivéve a gáz és autószerelést.
Nagyon csúnya világ lett/lesz...
Most majd 1db ablak csere van tervben, azt sem csináltam soha, de elméletben tudom, majd kiderül[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Romet Rambler R9.3 MTB Vadi új, 0 perces, Garanciás!
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Tado Smart Radiator Thermostat X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest