- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagya21
addikt
válasz
werszomjas #88056 üzenetére
Micau, 299k itthonról + 24k románoktól a wifi
[link]
vagy románoktól wifisen
Üdv Nagya -
deniro2
senior tag
Sziasztok! Szakemberek segítségét szeretném kérni. Ma telepítettek nálam egy Gree summer klímát és folyamatosan rettenetesen hangos kotyogó-kattogó hangot ad ki magából kikapcsolt és áramtalanított állapotban is. Elvileg visszajön a szerelő, de addig is szeretnék valami támpontot, hogy mi lehet a gond. A hűtőközeg szivároghat rossz bekötés miatt vagy hibás a gép?
-
Reggie0
félisten
Fugg ugye a szomszedoktol. Nekem 4 emeletes a lakas, tolunk15-20 meterre pedig van par egyszintes epuleten kemeny es faval meg ki tudja meg mivel tuzelnek.
Telen, ha kinyitom az ablakot a PM rogton 10-szeresere felugrik a lakasban.Pl. ezert is gondolkodok azon, hogy a lepcsohazam tetejenel egy ururu sarara-t kene beuzemelni, hogy paratlanitani es legcserelni is tudjak egyszerre. Sajnos utolag meglegtechnikazni egy 4szintes epuletet nem lenne egyszeru mutatvany.
-
Pixibaby
csendes tag
Sziasztok !
Fűtésben melyik klíma lenne csendesebb a gree komfort pro vagy
tcl elite ? Összességében melyik lenne a jobb választás ?
Köszi -
feco70
senior tag
válasz
werszomjas #88059 üzenetére
A hideg az szépen elterül, ez a motoros jobra balra szinte semmit nem ér, valamelyik fórumtárs méregette is, én be se kapcsolom
-
tamas01234
csendes tag
Sziasztok!
Tapasztalatokra lennék kíváncsi
A lent felsorolt 2 klímára kapt¸am árajánlatot de foggalmam sincs hogy mennyire megbízhatók ezek a modellek.
Elsőkörben hűtésre lennének és télen kiegészítő fűtésre.A Modellek:
Polar Parapet 3,5kW beltéri wifis -MIFH0035SDO
Polar Optimum SDOB 3,5 klímaszett wifisElőre is köszönöm!
-
werszomjas
addikt
válasz
petipetya #88057 üzenetére
Igen, ezt tudom, most is ilyen kézi verzióm van, de költözünk és az új házba már motoros vízszintes lamellást gondoltam, hogy jobban eloszlassa a hideget egy nagyobb konyha/nappali helyiségbe.
Nem tudom kell-e ehhez ragaszkodni, vagy tényleg elég ha az egyik lamellát jobbra, a másikat balra állítom. -
petipetya
nagyúr
válasz
werszomjas #88056 üzenetére
-
werszomjas
addikt
válasz
TeeJay #88050 üzenetére
Terelőnél igaz, tud menni mindkét irányba, lehet akkor elengedem ezt a motoros vízszintes terelést.
Wifinél az sem vészes, az plusz 25e, még így is olcsóbb 59 ezerrel az FTXF35E + Wifi.Most így:
Syen Muse Next 3,5kW - 290e
Daikin FTXF35E + Wifi modul - 315e
Daikin FTXC35E Wifivel - 309e
Gree Comfort Pro 3,5kW - 322eTe melyiket vennéd?
1-2dB hang nem számít, nem lakószobába lenne, csak hűtésre.Daikinnál azért ez a "japán" varázsszó nem tudom mennyire állja meg még a helyét, így hogy malaysia meg turkey a gyártás, lehet, hogy már nem több, mint a gree/syen, azok meg száraz adatokban azért jobbak.
-
Scorce
tag
Ilyen a ferdetetős mennyezetünk. A kültérit meg rátenni a cserépre vagy hogyan? Mert ilyenről nem hallottam. Abszolút kezdő vagyok klíma kérdésben szóval kérlek ne hülyézzetek le. Nagyon buta kérdés tuti, de nem tudom mit jelent az, hogy multit tenni. Több klímát? Amúgy a klímák amiket ajánlott a szerelő azok jók?
-
TeeJay
félisten
válasz
werszomjas #88048 üzenetére
Mivel kézi terelő egyiket balra másikat jobbra kattintod és kész. Én sosem variáltam rajta
E végű+ wifi tökéletes viszont vigyázni kell mert a wifi modul nem 20 ezer ugyanis abba a Daikin BRP069C47 modul való -
Cyberslider
őstag
Hello! Van egy hőszipkám 100kg. Ideiglenesen fel lett emelve felújítás miatt. Van alatta ez a szépség ami igazából eddig jól működött, de gondoltam megkérdezlek benneteket, hogy ez és a szipka közé kell még plusz gumibak? Érdemes? (Volt közte ilyen nyomoronc de ahogy nézem RIP) Ilyen rugós izére gondoltam pluszban... Ha már most hozzáférhető.
Bár ha felesleges akkor nem piszkálom.Ilyesmire gondoltam: [link]
-
werszomjas
addikt
válasz
TeeJay #88027 üzenetére
Köszi, ez így elég részletes.
1 klíma lenne egy földszinten nappali-konyhát hűteni,
1 pedig egy emeleten, lépcsőházban, folyosón.
Lakószobában egyik sem, így az a 2dB különbség nem számít nekem annyira.
Fűteni nem akarok velük.FTXF-nél durván adja a Daikin azt a plusz Wifit.
Daikin FTXF35E - Wifi nélküli - 289e
Daikin FTXF35F - Wifivel - 374eAz tud működni, hogy az E végü megkapja külön a Wifi modult 20e Ft-ért, és lényegében ugyanaz lesz, mint az F végű?
Jól látom, hogy ezen Daikinok közül egyik sem tudja a vízszintes motoros lamella mozgatást?
Syen Muse Next és Gree Comfort Pro a másik két kiszemelt. Azok úgy látom tudnak vízszintes motoros lamella mozgatást, kérdés, ez tud-e folyamatos lenni? Tehát pásztázni jobbra-balra folyamatosan?
Daikint venném szívem szerint, de nagyon kéne, hogy vízszintesen is terelje a levegőt a jobb eloszlás miatt.
-
TeeJay
félisten
válasz
szotyika77 #88042 üzenetére
Na ez pont nem ér semmit
-
válasz
Szia!
Az a művelet csak arra volt jó, hogy a pénzedet elszedje. Szét kellene bontani a beltérit, majd alaposan kitisztítani.
-
Lorden
senior tag
válasz
Először be kellene világítanod a belsejébe és a mókuskerékre, hogy mennyire koszos.
Ha nagyon retkes akkor vagy hívsz valakit és megcsinálja, ha csak kevésbé, akkor is le kell venned a burkolatot, kellene zsák, pumpás vegyszerkihordó és min sanytol, amivel átnyomatod.
Ez a spriccelek bele valamit aztán járatom egy kicsit, semmit nem ér. -
Scorce
tag
Sziasztok! Nem igazán tudom hol kezdjem, de majd csak lesz valahogy. Klíma kellene nekem elsősorban hűtésre a nagy nyári melegben. Van egy 3 szintes nagy családi házunk. A legalsó szint az a földben van azt nem tervezzük hűteni egyelőre. A ház szigetelt és az ablakok is újak igaz csak 2 rétegű üvegesek. A tetőtérbe kellene egy klíma de annyiféle van hogy nehezen igazodok ki rajta melyik lenne jó. Olyan 60 nm2 a tetőtér. 5 kw -os klímát gondoltunk. Itt a tetőtérben van 2 szoba egy előszoba és egy fürdőszoba. Az előtérbe tennénk, mert nem nagyon tudjuk máshova elhelyezni a tetőtér kialakítása miatt. Meglátjuk mennyire jön be hogy csak egy klíma van ekkora nagy házban. Ha szükséges akkor majd az alsó szintre is lesz téve , de most csak a tetőtér a prioritás. A zajszint nem annyira lényeges mivel az előszobában lesz. A hatékonyság az ami a legfontosabb szempont számomra na meg a minőség. Árban olyan 450k a keret (ebben benne van a szerelés is) de ha többe kerül nem bánom csak jó legyen és hatékony. Aki klímás kijött ezt a kettőt ajánlotta:
AUX ASW-H18E3D4/JER3DI-C0-2 Delta 2 360k
AUX ASW-H18E3A4/CAR3DI-C0-5 Delta 3 380k
Köszönöm a segítségeteket!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van 2 db Gree klímánk amik 3 évesek, és a szaki aki felszerelte és járt évente tisztítani, elköltözött Dunántúlra, így bátorkodok magam kitisztítani őket. Amit eddig láttam a műveletből: valamit odaspriccolt a beltéri belsejébe, letörölte és utána minimum hőmérsékleten járatta 20 percig.
Tudnátok ajánlani nekem hozzá való tisztítószereket? -
Gubu0101
veterán
Felmeter csovel az a gond,hogy ha a kulterit valami oknal fogva le kell szerelni es vissza vagy uj gepre cserelnel vagy ne adj isten hirtelen szigeteljuk mar a hazat le,akkor a fel meter cso mar kuka lesz az ujraperemezes miatt.Mi a szendvics szerelesnel is minimum 2-2,20 m minimum teszunk,ezek miatt is.A gep mogott feltekerve szepen elfer.A 3m alapszerelesbe vigan belefer(ne).
-
TeeJay
félisten
válasz
barotron #88032 üzenetére
Az a baj itt már nem csak a garancia bukik hanem a gép sem lesz hosszú életű.
Ezt a csövet meg ne is vedd meg3-3 méter rézcső olcsóbb
Vákuumozni meg nem árt plusz ha nem jól húzod meg a hollandert akkor ereszteni fog ha meg túlságosan akkor meg elrepedhet a cső.
Ha elmegy a hűtőközeg akkor már drágább lesz a buli mint beüzemeléshez kihívni valakit -
ecaddsell
aktív tag
A bármilyen szakmáról jutott eszembe, hogy aki anno nálunk víz/fűtésszerelőként dolgozott időközben átnyergelt klímásnak. Kevesebb szerszám, kevesebb macera stb.
Sajnos nem elég gyorsan tette, így még sikerült nálunk eddig kb. fél milliós kárt okozni (klímásként már szerencsére nem találkoztam vele). A részletekkel oldalakat tudnék megtölteni de kb. nem oda tett tágulási tartályt ahova kellett volna, ott ahova nem tett hiányzott, ahova tett meg tönkrement. Elektrokémia korrózióról nem hallott vagy nem érdekelte. HMV tároló bánta, remélem a radiátorok megúszták. Az inhibitor az lehet csak a számlán jelent meg, a fűtéscsövekben vsz. nem (egyébként irdatlan drága, azaz itt lehet spórolni, úgy hogy még hosszú ideig nem jelentkezik a hiánya).
Voltak segédei, megfelelő szerszámai és elég meggyőzően adta elő magát, de gondolom a hozzáállása az most sem változott...
Nem véletlen, hogy a klímásokkal már gyanakvó voltam, összesen három csapat dolgozott nálam, nem állítom, hogy minden tökéletes volt, de talán a nagyobb problémákat megúsztam.
Ma aki nem ajánl fel többféle gumibakot (vagy nem mutatja meg, hogy mit nem ajánl), több konzolt (nekem van olyan ami másfél év után már rohad és ugye klíma az lehet egy nagyságrenddel tovább lesz fent) és nem használ peremezőt az bizony nálam helyből gyanús lenne.
Nálunk az ácsnak csak a tartószék lábat nem sikerült függőlegesen berakni, a következményekkel még most is szívunk (be lett építve a tetőtér)...#88035 pjen
A gyári ajánlás nem a fél méter cső és biztos aki ezt elkövette tudja jobban nem a gyártó aki esetleg pl. a kompresszort gyártotta vagy bizonyos paraméterek alapján megrendelte...
Lehet a tizenéves cucc jobban tolerált dolgokat mint a mostaniak ahol jobban megy a spórolás. -
-
bb71
őstag
Teljesen megértem és egyet értek veled a mai szakmai hozzáállásról - és nem csak a klímásoknál, hanem BÁRMILYEN szakmában!!!
Tegnapi friss: trapézlemezt az ács - a mester - egy oldalon megemelte, hogy arrébb húzza, hogy méretre vágja, mert a saját maga által lemért hossz az sok lett, ahogy arrébb húzta, az összes lemezen 10-15-20 cm-nyi festéket fel is karcolt az alatta levő lemezen. MIT MONDJAK ERRE?
Mindenki hibázik/hat, de 20-30 évig tudni fogom, hogy kiadtam 250000,- Ft-ot és az összeset elcseszte az ács... -
barotron
friss újonc
Hasonló a gondom a tanyán és éppen nézelődők, hogy mit lépjek.
Most az is esélyes, hogy a garanciát veszni hagyva.
Veszek egy ilyen 3 méteres készregyártott hajlékony klíma csövet.
https://autoklima-webshop.hu/klimacso-keszlet-1438-2x3fm---fastpipe---24300010
A rézcső+peremezés nyűgje ezzel kiesik simán összerakom készre a gépet.
Mi erről a FastPipe csőről a szakik véleménye ?
-------
Utána pedig bár nem túl elegánsan, de gyakorló klímástól ellesve.
Csak "összeszisszentve" lesz a beltéri a kültérivel és kész.
A 3 méter cső nem sok, elbír egy kis hűtőközeg veszteséget alighanem.
Vagyis,
Vácuumozás nélkül csak a klímagáz tolja ki a levegőt a rendszerből.
Egy szervizcsappal vagy szervizcsapteleppel megkönnyítve a műveletet.
(Vagy akár csak egyszerűen a vastagabb cső még lazára hagyott hollandíja mellett.
Csakhát ehhez azért jóval ügyesebbnek, gyorsabbnak, rutinosabbnak kell lenni.)
A vacuumozás kihagyása szakmai szempontból nyilván nem ajánlott.
De egy ilyen rövid csöves "szendvics" telepítés talán elbírja, abban bízom.
-------
(remélem nagyjából jól emlékszem a klímástól látottakra)
Szerviz csap/csaptelep felszerel.
A folyadékcső (vékony) szelepe lassan részben kínyít.
Amitól a nyomás elkezd felépülni a rendszerben.
Amikor teljesen körbe ér a klímagáz néhány másodperc alatt.
Akkor a szerviz csapon/csaptelepen át kitolja maga előtt a levegőt.
(a jobb fülűek állítólag hallják az áramlás hangszín változásából is)
Ekkor a szerviz csap/csaptelep elzár, kijött a rendszerből levegő gyakorlatilag.
A kültéri szelepei teljesen kinyithatók és a nyomás teljesen felépül a rendszerben.
Szivárgás vizsgáló spray minden csőkötésre, hogy: szivárog-e valahol ?
Ha nem szivárog sehol akkor indulhat a próba üzem maxon hűtéssel.
A szerviz csaptelep előnye, hogy látszik a rendszer nyomása is rajta.Ha nem jön össze, mert túl kevés gáz marad a bénázás/szivárgás miatt és nem működik jól a gép, nos akkor sajnos muszáj lesz klímást hívni a rátöltés miatt.
Ilyesmikre gondolok pl. mert ezek nem extrém drága dolgok.
szerviz csap (kínából akad már ~1,5 eFt-ért is úgylátom)
https://www.vrec-co.hu/spd/6010/Csap-R410A-1-4SAEkulso5-16belso-menetszerviz csaptelep (kínából akad már ~8 eFt-ért is úgylátom)
https://www.cooldepo.hu/spd/844845/Klima-csaptelep-2-utas-90-cm-es-tomloszettel-R32-R -
mexel
veterán
válasz
TeeJay #88029 üzenetére
Köszönöm szépen, de messze lesz, kb 200km.
Ráadásul az illetők már kezdetektől klímáznak, nem friss szakik
Rontják minden szakma megítélését. Sajnos az a baj higy erről az ügydelek is tehetnek mert azt tapasztalom hogy a legtöbb embernek bármi jó. Most már nem csak klímáról beszélk -
Reggie0
félisten
-
TeeJay
félisten
-
TeeJay
félisten
válasz
werszomjas #88001 üzenetére
Sokszor le volt már írva de akkor ismétlés a tudás anyja
Daikin FTXC made in malaysia
22dB beltéri hangerő, picit jobb hatékonyság hűtésben picit gyengébb hatékonyság fűtésben mint az FTXF
nincs comfort és econo funkció, nincs kültéri hőfok kijelzés wifi alkalmazásban csak ha megy a klíma
nincs áramfogyasztás kijelzés wifi alkalmazásban
D végű modell még nem volt wifis gyárilag és 3fokozatban állítható ventilátor
E végű 2025-ös modell már wifis gyárilag és 5 fokozatban állíthatóDaikin FTXF made in turkey
20dB beltéri hangerő tehát jóval halkabb mint az FTXC
kijelzi a beltéri és kültéri hőfokot, áram fogyasztást a wifi alkalmazásba
5 fokozatban állítható ventilátor kezdetektől fogva
hűtésben picit gyengébb ellenben fűtésben picit hatékonyabb mint az FTXC
E végű modell és az előtte lévők még nem voltak wifisek
F végű modell 2025-ös már gyárilag wifis szinténIgazából itt a jóval halkabb beltérit fizeted meg
-
mexel
veterán
válasz
Lorden #88025 üzenetére
Akkor kimarad a gari. Legutóbbi szerelésnél szüleimnél sok volt az ígéret, előtte telefonon mondtam a szerelőnek mit szeretnék, semmi nem teljesült, a garit nem intézik, a telefont sem veszik fel. Ennyit erről. Kettő szarházi nagypofájú tróger kókler, látta hogy idős embereknek lesz, összecsapták és azóta kámfor.
De ha lesz időm akkor megkeresem az embert és elmondom neki hogy ez nem így működik.
Azért vettem oda Daikint hogy halk legyen, én innen szerettem volna szereltetni valakivel, lényegtelen kivel és köszönöm hogy vállalta volna- én mondtam le sajnos, csak a szülők azzal akartak akik a szomszédoknál mindenhol, olyan megbízható rendes úriember volt... Rohadjon ki a létrájuk foka.
Kb fél méter csővel rakta fel, gumibak nélkül, uv álló szigetelés nélkül, kifolyócső kb visszafelé lejt stb stb, a klíma rezonál kint, bent kerreg, minden az csak nem halk így. Takarítani nem jöttek vissza, és a hibát sem javítani egyik klímánál sem.
Ezért nem veszek daikint a nyaralóba, mert hiába a jó klíma ha így rakják fel, plusz ott alig lesz használva, nincs is értelme, ha nem lesz gari nem lesz gari.
Ha nem kellene vákumozni be is kötném, ennél komolyabb eszközöket is szereltem már mind elektromosan mind mechanikusan, egyedül a tériszony ami megállít kicsit, de azért megoldom.
Plusz ezért is lesz olcsó 150-180 ezres modell, ha elromlik veszek másikat és lesz alkatrészem is bőven -
mexel
veterán
válasz
lekorszke #88023 üzenetére
Sajnálom. Akkor ismerőst kerítek. Nekem meg az nem szokott tetszeni az elmúlt években amióta újítom a nyaralót, hogy eddig akárki jött valamit csinálni, mindig okozott kárt, soha nem úgy csinálják ahogy szeretném, főleg ha valamit szebben kellene csinálni, odafigyelve.
Olyankor sietés van, nem érünk rá, hiába mondom hogy létrafal vagy hívjuk akárhogy, beszakítják, stb stb.
Mindig van valami ami azért csak nem úgy sikerül.
Persze a szakiknak jó úgy, nem ők nézik évekig, néha kíváncsi lennék maguknak is ilyen kapkodva, apró részletekre nem ügyelve dolgoznak-e.
És nem írom hogy tisztelet a kivételnek mert nálam olyan még nem járt az utóbbi sok évben. Pedig előre szóban mindig mindenki profi és precíz.
Ezért én mindent megcsinálok ahogy én akarom, és ha valami nem lesz mégsem szép magamat szidom max.
De miért gond ez nekik?
Mert a fúrásért nem lehet elkérni még 2x annyit?
Kifizetem én, nem spórolni akarok rajta, csak azt akarom hogy szép legyen és pl a villany úgy legyen rejtve hogy a falon belül menjen ( ezt senki sem fogja megcsinálni), a kifolyó cső szintén stb stb.
Minden csatlakozót látnak, leellenőrizhetik csak spórolnak pár órát. Hiszen úgyis az a baj hogy nem ér rá senki, semmire sincs idő... -
mexel
veterán
válasz
TeeJay #87978 üzenetére
Köszönöm! Akkor talán a TCL Gentle Cool (TAC-12CHSD/TPG21IH) jobb is lehet kicsivel. Talán egyelőre veszek egyet, meglátom milyen és jövőre a kis szobába mehet a párja. Megcsinálom a helyét, a csövezést a padláson, a villanyt, mindent rejtve, konzolt felrakom mert macerás a fal. És ha ez megvan akkor hívok valakit hogy csak üzemelje be, vákumozza, talán így is találok rá valakit. De mivel üreges a fal nem várom senkitől hogy órákig szórakozzon ezzel, plusz a padláson a csövezéssel, és villannyal, mindent úgy akarok odavinni hogy csak be kelljen kötni.
-
Joker88
őstag
Ha nem fér fel a falra ,illetve nem lehet a kondenzvizet elvezetni a lefolyó csatornába, mennyire jó megoldás hogy az erkélyre csak odarakják a külső egységet? Ilyen műanyag talpakon rögzítés nélkül (mivel csempés az erkély) , a fal mellett persze a csövekkel együtt.
-
válasz
werszomjas #87990 üzenetére
A daikin ururu sarara tud ilyet. A párátlanító képesség (liter/nap) kapcsán szerintem keresd meg valamilyen formában a daikint.
-
Reggie0
félisten
válasz
Lorden #88013 üzenetére
Ezert kell paratlanito es akkor nincs gond a paraval es a szemetet egeto szomszed buze se jon be olyan surun, mintha paratlanito nelkul kene megoldani.
Nalunk pl. az extra problema, hogy a garazs a hazban van, igy ha vizes autoval allunk be, mert esik, akkor nagyon felszokik a paratartalom. Telen-nyaron egyarant.
-
-
Semmilyen papírt nem szükséges iratni a szomszéddal, mivel egyrészt semmi köze ahhoz, ha én adott esetben kültérit szerelek a falamra, másrészt joghatása sem lenne. Tehát ha zavarja a kültéri zaja, akkor is indíthat birtokvédelmi eljárást, ha korábban írtak papírt a beleegyezéséről.
-
Catman
aktív tag
válasz
werszomjas #87990 üzenetére
Ha télen magas a páratartalom, akkor túl keveset szellőztetsz. Többször kellene (legalább napi 2-3 alkalommal) kereszthuzatos, pár perces szellőztetést csinálni. Nem hiszem, hogy költségben több a kicserélt levegőt visszamelegíteni, mint amennyit a páramentesítő fogyasztana.
-
Ma délelőtt volt a légkondi karbantartás, pofon alapon végezte a dolgát, de nem tette át 16 celsius fokra, hogy be kellett járni a kompresszor, így én ő távollétemben tettem át 16 fokra és borzasztóan nagyon hideg volt a lakásunk, ilyenkor megfáztam rendesen.
Boldog születésnapot Gree Comfort Plus 2.5kW, immár 9 éves lett és még mindig szuperul működik.
-
werszomjas
addikt
Mi az érdemi különbség a Daikin FTXF35E és a FTXC35E között?
F - 290e
C - 310eLátom kicsit más a dizájn, meg a távirányító.
Csak hűtésre kéne, 1-2 dB hangkülönbség nem számít, mert nem hálószobába kéne.Más:
A Syen Muse Next és a Gree Comfort Pro is tudja a motoros vízszintes légterelés állítást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest