Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
Sziasztok,
220volt-tól szeretnék venni használt objektivet. Mennyire szokták átvizsgálni mikor megveszik valakitől? Mikre érdemes figyelni? Köszi.
-
BoneDragon
veterán
Köszönöm a segitséget mindkettőtöknek!
Ez a focus peaking megváltoztatja az életemet. -
BoneDragon
veterán
válasz tvamos #57275 üzenetére
Ki is próbáltam a kicsikét, 1 hét olaszban. Bologna, Firenze, Pisa, Velence... gyönyörűbbnél gyönyörűbb helyek és alig sikerült pár kép. Mindent manuálisan lőttem, de a focus nagyon nem megy... Próbáltam viewfinderrel fotózni, nem a kijelzőre hagyatkozni. Sajnos sok olyan kép is homájos lett, ami a gép kijelzőjén nem tünt annak, pcről megnyitva viszont borzalmas valamelyik.
Azért lettek jó fotók is, de amint időm engedi megyek ki szabadba gyakorolni. Nagyon rákattantam a témára. Már azon gondolkodom melyik obit vegyem állat fotózáshoz. -
BoneDragon
veterán
válasz konyi79 #57184 üzenetére
Azóta is nézem a megfelelő gépet, már eljutottam a 400 ezres kategóriáig is, de felesleges lenne. Ugye első sorban nyaralásokra használnám, arra meg úgy gondolom az M50 is jó lesz.
Néztem a Fuji X-T30-at is, viszont annak nem elforgatható a kijelzője és ahogy nézem ez csak Canonnál van, igaz? Ráadásul az objektivek és bőven drágábbak.
Én nem szeretek szelfizni, de párom ragaszkodik hozzá, szóval...
Ha meg megoldható, akkor nem venném elő a telefont szelfihez, ráadásul azon az előlapi kamera meg elég botrány.
CANON EOS M50 MILC fényképezőgép 15-45mm IS STM +50MM f1.8 STM + EF-EOS M Adapter - 250.000
Igazából erre a kitre gondoltam. Ahogy elnézem ár/érték arányban nem rossz, de javitsatok ki ha tévedek. -
BoneDragon
veterán
Pár napja irtam ide segitségért, mostmár végképp megkergültem...
Szóval új gépet keresek, használtat nem szeretnék. Néztem a 250D-t, de rákerestem és nagyon negativ véleménnyel vagytok róla...
Keretet is emeltem, szóval 250-ig, milyen gépet tudtok ajánlani? Teljesen elvesztem már. -
BoneDragon
veterán
Sziasztok,
Szeretném elengedni a telefonnal való fényképezést nyaralások közben. Táj és város fotózás lenne, teljesen hobbi szinten. Témában kezdő vagyok.
Mit tudtok ajánlani max 150 ezerig?
Köszi.Szerk.: Lemaradt, hogy használt is játszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest