Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
Az asztali játékos és az pc LG írók nem u.a-zok. Optikában sem, vezérlésben sem.
Bár nem rég volt egy teszt egy új fapados LG asztali Blu-ray olvasóról s az írták ha egy kicsit karcos szennyezett a lemez minimálisan már megfekszik.
Vettem egy eredeti Blu-ray-t MM-ben és egy kicsit össze újj lenyomatoztam enyhe karc és az ismerősöm 1.5 éves LG szintén kidobta nálam viszont a kis Philips BDP 3520 asztalim meg sem erőltette magát. Vitte. (Féléves)
Nem hiába Philips a hardver Sony a lemezt adta anno a cd-nél.4900Ft volt a lemez tesztre jó lesz amúgy lejátszató tökéletesen és le rippelhető Hdd-re is.
Bár én már annyira csalódtam a márkában, mármint az LG-ben hogy soha nem vennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest