Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Highground
aktív tag
válasz
nyunyu #59252 üzenetére
Megtörtént :-( Utána jó volt egy-két napig, majd elkezdett meghülyülni.
Most játék közben pl. kihagyott olyan billentyű is ami eddig nemMókás volt World of Warships-ben észrevenni, hogy még mindig fordulok mikor azt hittem már rég egyenesbe szedtem
Bepipultam, elővettem a régi Logitech G510S-et, de ez meg valamiért ghostingol :-( COD-ban pl. amikor stréfelek és akarnék ugrani, akkor a 3. billt nem veszi már be.
Nekem jó a Redragon, csak most már annyi féle van, hogy nem tudtam nincs-e azóta vele esetleg rossz tapasztalat vagy ilyesmi. De akkor lehet marad ugyanez -
Highground
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Egy Redragon Kala-t nyúztam az elmúlt 2 évben, de sajnos leöntöttem :-(
Most össze vissza kihagynak a billentyűk (mindenfelé, rapszodikusan). Már próbáltam kitisztítani, de nem jártam sikerrel.Igazából egy hasonlóan jó árban lévő mechanikus billentyűzetre lenne szükségem, ami azért nem egy full gagyi márkátlan xar. Lehetőleg blue switches de nem szentírás. Viszont full billentyűzet kellene, semmiképp nem tkl! Mindenképpen újonnan venném.
Igazából lövésem nincs a márkákat illetően, anno ezt a Redragon Kala-t is ajánlották mert ez jó árban volt (olcsó volt, kezdő mechanikus billnek kiváló, most sem kell több casual/otthoni felhasználó vagyok).
Köszi a segítséget! -
Highground
aktív tag
válasz
nyunyu #35970 üzenetére
?
Nem tudom mire gondolsz, de mellélőttélNem az áruházakban kiírt dolgokra gondoltam. Hanem erre meg pl. erre.
Bár megmondom őszintén sosem voltam ezeknek a rögtön csuklóból le"konteo"-zzam meg "összeesküvéselmélet"-ezzem a dolgokat híve. Én személy szerint pl. sosem vettem szempontnak az általad leírt "hány darab van" vagy "hányan nézik" dolgot. Inkább szoktam olvasni kritikákat és ha már adatnál tartunk, akkor az eladott példányok száma sokkal jobban érdekel. Ezek a konteo-k általában saját dugájukba is szépen bele tudnak ám dőlni néha. Ezáltal legalább annyira szánalmasak mintha tényleg igaz volna. Ezeket a logikákat továbbvezetve, semmivel sem kölcsönöznek hitelesebb alapot a dolognak mint maga a feltételezés, hogy kamu az egész. imho
De ismétlem: Aki ezekre a talán igaz, talán nem "adatokra" bízza magát, az ide szerintem be sem jön kérdezősködni. -
Highground
aktív tag
válasz
gyuromoj #35964 üzenetére
Ja igen, ha TKL is jó akkor neked picit könnyebb a dolgod. Bár akkor már sima V500 16-ért vagy V500S picivel több mint 15-ért. Ráadásul elég zavaros, hogy mennyire van benne háttérvilágítás. Van ahol írják, van ahol nem. Persze ha egyáltalán kritérium. Mondjuk akkor a napokban jópáran bevásároltak Cooler Master Masterkeys pro-ból, ami csak egy picivel több mint 20. És MX (Brown) kapcsolós.
-
Highground
aktív tag
válasz
gyuromoj #35960 üzenetére
Én is ebben a cipőben járok
20 alatt nem sok választásunk van
Én megrendeltem a Redragon Kala-t az Emag-tól utánvéttel. Meglássuk... 13.900-ért szerintem egy teljesen mecha bill nem lehet olyan rossz vétel. Ha kibír 2-3 évet akkor már bőven megérte az árát. De ez a saját véleményem. Videókat találsz róla a youtube-on, ott meghallgathatod a hangját (elég hangos). Egy kicsit "stiff"-ebb (ezért hangosabb) MX Blue másolat kapcsoló dolgozik benne. A tartósságáról még nem találtam infót. Persze ilyen kínai csodákat még lehet venni amazonon, ebay-en 20 alatt. De azokat nem merem bevállalni. Ohne support, garancia. Itt legalább vissza lehet küldeni valahová, ha beszarik, és kapok 24 hónap garit is. Még ha nem Magyar cégről is van szó (Román az Emag ha jól tudom).
-
Highground
aktív tag
Sziasztok!
Erről a Redragon Kala-ról vannak itt tapasztalatok/vélemények? Teljesen mechanikus? -
Highground
aktív tag
Zalman ZM-K900 billentyűzetről mik a vélemények? Valakinek esetleg van? Már vagy 2 éve tervezem, hogy veszek egy mechanikus billentyűzetet (még sosem volt), de nem nagyon akaródzik kiadni érte 40 ezer forintot...
Ez meg aránylag jó áron van most. Ha már itt tartunk: Emag? Valakinek valami tapasztalat? Ott jelenleg 18.900.- Esetleg ha van valakinek valami alternatívája egy egyszerű mecha billentyűzetre ebben az árkategóriában, akkor ne tartsa magában
Két kitételem van: 1. Ne legyen TKL, 2. Háttérvilágítás kell
-
Highground
aktív tag
Üdv!
Milyen (lehetőleg mecha) billt tudtok ajánlani 25-ig bezárólag, amin van csuklótámasz, háttérvilágítás és nem tkl.? Van ilyen?
-
Highground
aktív tag
Sziasztok! Most már nem várhatok tovább mert kezd egyre többször beakadni a lycosa mirror-om. Muszáj lesz venni valamit.
1.Mekkora összeget szánsz rá? Maximum 15 ezret
2.Használt szóba jöhet-e? Igen, de csak ha megéri hosszútávon is.
3.Mire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod? Átlagos felhasználás. + egy kis gaming hetente 1-2x 1-2 óra. Tönkrement az 5 éves Lycosa mirror-om.
4.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus) Ennyiért lehetetlen mechanikust. De nem is elvárásom.
5.Van-e valami elképzelésed? Extra igények (kell-e numpad, világítás, csuklótámasz, vezetéknélküli, ergonomitás, programozhatóság, stb?) Igen kell numpad. Csuklótámasz nem baj ha van, de az se ha nincs. Vezetékes. Háttérvilágítás mindenképpen kell!
6.Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz? (amennyiben nem, sokkal testhezállóbb billentyűzetet is találhatsz/ajánlhatunk) Nem.
Néztem párat, eddig a Cooler Master STORM Suppressor tűnik a legértelmesebb választásnak. Feltéve ha senki nem tud jobb alternatívát. -
Highground
aktív tag
Átjött a lényege!
Viszont a világításhoz annyit, hogy van ám a kettő között is világ: egyszerű hétköznapi felhasználó-nak hívják
Se nem "egész nap" játszik, se nem dolgozott/dolgozik pc-vel sosem. Ezáltal pl. én sem tanultam meg vakon gépelni. Pedig van saját pc-m lassan 15 éve. nekem igenis jól jön néha hogy látom "merre" nyúljak
nem azt mondom, hogy lassan gépelek, de szerintem vakon nem menne.
-
Highground
aktív tag
Ezt akartam különben kérdezni: Most ha találok valahol itthon egy ezer éves (anno suliban informatika órán használt) szürkés-fehér retro billentyűzetet, és előveszem. Akkor én gyakorlatilag a legújabb technikát használom? Vagy félreértelmezem a technikai oldalát a dolognak? Természetesen csak magát a technológiát firtatom (mechanikus kapcsoló). Mert akkor nem teljesen értem mi kerül ebben sokba... anno ezeket a mechanikus billeket utánad vágták pár ezresért (petőfi csarnok,piacok,de még a számtech boltok is). Mechanikus ide vagy oda. Most ez jött "divatba"? Ez a mainstream?
-
Highground
aktív tag
válasz
haxiboy #24686 üzenetére
Már majdnem leiratkoztam a topikról
A listán szereplő darabokat vagy nem lehet kapni (CM - Qf Pro, Trigger Z), vagy TKL(Ozone Strike Battle,CM Qf TK), vagy nincs háttérvilágítása(Roccat Ryos MK,Tesoro Durandal), vagy drága(Tesoro Durandal Ultimate,Razer Blackwidow). Sajnos pont ezért írtam ide. Hátha van valakinek valami tippje ezeken kívül amit be lehet szerezni 25e-ig bezárólag. Anno a Roccat isku FX-en gondolkoztam, de sokat olvastam róla, hogy nem valami jó a háttérvilágítása. Na nekem meg pont az egy fő szempont. Ráadásul az is drágult :/ Félek 25-ért pont a szakadékba esekUgyanis ahogy elnézem a legolcsóbb értelmes mechanikus 30-35 körül kezdődik, a membrános megbízható márka, ami már esetleg háttérvilágításos, és nem szar, az pedig szintén ugyanott (már).
-
Highground
aktív tag
#24657-re valakinek, valami tipp esetleg?
Tényleg lövésem sincs mit vegyek.
-
Highground
aktív tag
Tiszteletem a kollégáknak!
Sajnos nem találtam a táblázatban megfelelőt, ezért inkább kérdezek. Mondjuk az árak kicsit el vannak benne "csúszva"
Egy árkategóriát már szinte mindegyik drágult
1.Mekkora összeget szánsz rá?
Maximálisan 20-25e ft
2.Használt szóba jöhet-e?
Ha nagyon muszáj...
3.Mire használnád a billentyűzetet? / Miért vásárolod?
Elsősorban mindennapi használatra. Ritkábban játszogatok is de messze nem vagyok gamer (már). kb. heti 1x játszok 2-3 órát.
A mostani Razer Lycosa Mirror-om már régóta rakoncátlankodik, beakad egy-egy gomb, vagy éppen nem működik. USB kábel kihúzás majd újra bedugás után megjavul, de már régi is szegénykém
4.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus)
Mivel egyáltalán nem értek hozzá, így nincs specifikus típus amit keresnék. A mechanikus körüli hercehurcát se nagyon értem.
5.Van-e valami elképzelésed? Extra igények (kell-e numpad, világítás, csuklótámasz, vezetéknélküli, ergonomitás, programozhatóság, stb?)
A világítás az fontos! Nem szeretem a nagy fényt, ezért hasznos nekem a bill. háttérvilágítása. Numpad kell. Csuklótámasz, ergonomitás: előny de nem feltételViszont ha lehet akkor valami megbízható darabot vennék, lehetőleg hosszú távra.
6.Ragaszkodsz-e a magyar kiosztáshoz? (amennyiben nem, sokkal testhezállóbb billentyűzetet is találhatsz/ajánlhatunk)
Nem. De tudjak ugyanúgy rajta magyar ékezetes betűkkel írni mint ezzel most. (ez is angol)A segítségeteket előre is köszönöm!
-
Highground
aktív tag
Nna ettől féltem... én nem vagyok "pro gamer",én a cuccok minőségére/típusára gondoltam amikor ezt írtam... amúgy igenis el szoktam ütni néha a gombokat de legfőképpen(ezt elrontottam a leírásban) írásnál zavar,hogy nem látom este a billentyűket,mert gyors gépelő meg aztán végképp nem vagyok. Nekem nézni kell a billt miközben gépelek nem úgy mint annak aki már 15-20 éve gépel rajta! Igazából ezért fontos a világítás. A programozható billeknél sem árt mondjuk tudni,hogy éppen melyikre melyiket állítottam,és mivel új lesz a bill qrvára nem fogom tudni fejből elsőre hogy melyikre állítottam mondjuk a "spot"(BFBC2) gombot... ezért sem árt ha világít. Ráadásul ahány game annyiféle beállítás... de mindegy hagyjuk... Csak álá nátúr szúrkálódtál vagy tényleg azt gondoltad,hogy akkor hirtelen megvilágosodom és írok majd egy ilyet:"Tééényleg hogy ez eddig nem jutott eszembe... akkor már nem is kell világítós!
"
Mindegy szerintem a hsz-ed első felét felesleges volt odaírni... ráadásul off az is, ez is...A második felét viszont köszönöm!
-
Highground
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Miután elhasználtam 4-5 éves egeremet és billentyűzetemet, kénytelen vagyok cserélni,de ha már cserélek akkor valami igazi "pro gamer" perifériára cserélném,ugyanis elég sokat FPS-ezek. Az egér immáron megvan: Razer Deathadder V2 + Razer Goliathus Alfa Speed Pad
Most el kellene döntenem milyen billentyűzetet vegyek hozzá,és ebben kellene a hozzáértők valamint e téren tapasztaltak tanácsa,véleménye...
Tehát ebben kérnék segítséget! A következők az elvárások:
- Ár max. 25.000.-
- Megvilágított gombok(mivel éjszaka játszom és utálom a lámpát alapból is)
- Szinte kizárólag FPS-re fogom használni!
- Ha lehet legyen "kényelmes" is mivel ez általában sok ideig tart
- Nem árt ha magyar gombos, de nem vész ha nem
- Ha lehet: puha leütésű,kis járatú de mégis tartós
- Programozható gombok(legalább egy pár ha nem az összes)
- Jack/USBEgyenlőre ennyi de az a lényeg,hogy egy sokat használt darab lesz és főleg FPS játékokra(mint MW2,BFBC2,majd BF3).
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest