Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nyunyu #32953 üzenetére
Igen ezt én is, csak azért mondtam, mert ő meg MX-et írt
Aztán visszakerestem itt a topicban, és látom, hogy elég olcsó a cucc, van akinek apróról megvolt 5,5 Kból angol kiosztással újonnan. Persze már abból is sejtettem, hogy olcsó a termék, hogy a kérdező is azt a lehetőséget vetette fel, hogy inkább forgassa e a pénzt egy új megrendelésénél a fuvardíjba
Videón nem néz ki rosszul, de az ajánlott billentyűzetek listájában még a márka sincs képviselet szintjén sem
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- YMDK GH60 halkított, angol feliratozású PBT kupakos, programozható, hot swap mechanikus billentyűzet
- Cooler Master Masterkeys Pro S RGB ISO/magyar
- Logitech G915 TKL US ANSI Clicky - új állapotú
- Fellowes deluxe billentyűzet tartó tálca
- Cooler Master ControlPad, programozható, "Aimpad" macropad, Gateron Red switchek
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest