Hirdetés
-
GAMEPOD
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forumpista
aktív tag
válasz
forumpista #46369 üzenetére
És végül, csak mert most kicsit beleástam magam ebbe a billentyüzet témába, ha jól látom kb. két lehetőségem van:
a, vagy veszek valami hagyományos (membrános) billentyüzetet max 10k-ig mert ugysincs bennünk különösebb eltérés (nem kell karácsonyfa, nem kell programozató bill stb) amelyik jobban megtetszik tapicskolás utánb, mechanikusat veszek, amiből én itthon nem találtam vezeték nélkülit nagy enterrel, ehelyett találtam két ilyet:
https://www.keyboardco.com/keyboard/uk-filco-convertible-2-tactile-action-keyboard.asp
https://www.keyboardco.com/keyboard/filco-convertible-2-tenkeyless-silent-soft-linear-action-uk-iso-keyboard.aspAmik persze már némileg kereten felül vannak, de úgy látszik az egyszerü "klasszikus" (gépelés) igények kielégítése többe kerül, mintha a karácsonyfa lenne az igényem.
Ezekről van valakinek valami tapasztalata esetleg? a silent red és a brown között mennyire hallható vajon a különbség? Mert persze sportszerüen a numpados az csak brown kapcsolóval van a nem numpados meg a silent red-essel.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest