Hirdetés
-
GAMEPOD
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
gyulank #46307 üzenetére
Korábban írtam neked, hogy háttérvilágítással rendelkező fekete billentyűzeten élőben nem fogod látni rendesen a karaktereket, ha ki van kapcsolva a világítás.
Ezt továbbra is fenntartom.
Szerintem vegyél valamilyen világos színű billentyűzetet. Lehet világítós is, mert fehér/világos alapon látszanak az áttetsző feliratok a monitor fényénél is.
Utána meg rakj felirat matricákat a gombok elejére. Azt látnád fekvő helyzetből is. Valami ilyesmire gondoltam, minusz festés (ezt nyunyu követte el).Egyébként amilyet te akarsz olyan szerintem gyárilag nincsen.
Mondjuk nem értem mi a bajod a mezei világítós mechanikus billentyűzetekkel, pl. az enyém feliratai bekapcsolt világítás mellett látszanak lapos szögből nézve is.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Redragon Anivia, wired mechanikus billentyűzet, RGB, magyar
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Gamer billentyűzetek 1év garanciával!
- Logitech G Pro X 60 Lightspeed vezetéknélküli billentyűzet - Új, Bontatlan
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest