Hirdetés
-
GAMEPOD
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kergemarha92
csendes tag
Sziasztok! Szomorúan konstatáltam, hogy a notebookom (Samsung R580) billentyűzete szép lassan kezdte kilehelni a lelkét. Mivel egymás alatti gombok hibásodtak meg, így valószínűleg az elektronika romlott el benne, ami csak komplett billentyűzetcserével lenne orvosolható. Ez kb. 20 ezer forintba fájna, amit sokallok érte. Emiatt úgy döntöttem, inkább külső billentyűzettel használom a laptopot a jövőben.
A megfelelő billentyűzet kiválasztásához kérnék egy kis segítséget. A legfontosabb szempont az ár lenne nekem, semmiféle speciális igényem nincs. Megtanultam a tízujjas vakírást, de annyit nem használom a számítógépet, hogy megérné pl. egy mechanikus billentyűzetre beruházni. Játszani is szoktam ráadásul a laptopon, az meg pont másfajta igényeket támaszt egy klaviatúra felé. Egy szó mint száz, egy olcsó, de relatíve megbízható billentyűzetre lenne szükségem. A kérdésem az lenne, hogy van-e bármilyen jelentős különbség egy jó nevű gyártó alsó kategóriás billentyűzete és egy Tesco-ban / Auchanban vásárolt termék között. Tudtok ajánlani egy best buy billentyűzetet a 'hűdeolcsó' kategóriában?
[max 2000 HUF]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest