Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yushchenko
őstag
Na, megnéztem ma ezt a fabiat. Ezt végre nem egy útszéli nepper árulja. Végre segítőkészek voltak ez eladók: szó nélkül indították a motort, kapcsolták be a klímát, nyitották ki a motorháztetőt, ajánlották fel, hogy elvihetem a skoda márkaszervízbe.
Gondolom 1.2-esnél normális, hogy indításnál olyan hangja van, mint egy... hát elmondhatatlan. És persze utána se egy leányálom de az már lényegtelen.
Viszont a gond az, hogy a magam 190cm-ével és 110kg-ával már kicsit szűkösnek éreztem... a kormány állítható, abba nem akadok bele, de mintha a lábamnak nem lenne annyi helye. Vezet itt magas ember ilyen autót?
Árhoz hozzá alkudtam egy friss műszakit, meg az eredetvizsgát... Sovány vigasz, mert téligumi van rajta, szóval egyből gumicserével kell kezdenem.
Mi a véleményetek? Megéri, nem éri?
Ja még annyit, hogy a kormány kopottas, de máson nem vettem észre problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- WOT - Roham
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest