Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
molnarpeter #157475 üzenetére
Szerintem az még nem érte el a mélypontot.
Egy befektetésnek vett autóval nem mennék el ide-oda, pont az hiányozna ami a célja...A boxtert én a "szegény ember porchejanak" tartom.
A cayman meg inkább 20-30e€, ami meg rengeteg.
Mindemellett egy jól felszerelt autót szeretnék(#157476) Xero: Évek óta vergődök ezen, ahogy én néztem már bőven megy felfelé az E46, pláne az, aminek nincs kint a bele.
Nyilván, Cayman, persze. Szeretnék én bevásárolni járni is Panameraval.(#157480) bitpork: Annyira szentírás, hogy valójában 0€-t szeretnék elkölteni.
De sacc/kb az utolsó benzines autó amit életemben venni fogok, szóval eccerélünk, meg találtam magamnak olyan projektet amiért úgy gondolom, hogy megérdemlem.(#157489) htomi85: A 350Z-n elgondolkozom, mégse egy sz@ros BMW.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Ki milyen gépen kezdett?
- BestBuy topik
- Ingatlanos topic!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, Fapad, Extra
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest