Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
A Suzuki Baleno szíjas, vagy láncos?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Bati0501
őstag
válasz Buster17 #134651 üzenetére
Nekem egy Grande Punto Esseesse (Abarth) sokkal jobban kellene.
Egy volt is eladó olyan szept. környékén ha jól emlékszek talán 2,5 misiért pár km innen....azzal vki nagyon jól járt. Alig volt pár éves az autó, alig volt benne km és olcsón is adták. Sőt, kb egy autóhirdető oldalon nem lehet találni ilyen autót.
Ez már nem éppen egy gyári verzió, de milyet lép és azok a puppuuupp: [link] -
hobizoli
nagyúr
válasz Bati0501 #134656 üzenetére
jo dusan jar
13.5-s AFR kruzolva megcipozve meg 11 alatt is van, az mar igazabol fullad a benzinen
a max power 12.5-nel van, utana mar butul
1bar felett be szokas dusitani 12-re, vagy ha az EGT nagyon 800fok fole menne, mert az megvedi a motorta bal oldali piros muszer mutatja a szelessavu lambda jelet (AFR)
a kozepso a kipuff gaz homerseklet (EGT)több drón kell ;P
-
molnarpeter
nagyúr
Egy EUR raklap kb mindenbe befér. Ha oldalra nyílik a hátulja, akkor targonca is oké (mondjuk ez felszereltség függvénye is). A két oldali ajtó és a benzin eléggé behatárolja, de újat, vagy használtat szeretne? Mennyit menne naponta kb?
Városi használatra van kitalálva az e-NV200, 8m az alap listaár, 50k a plusz tolóajtó [link], grátisz ingyen parkol.
[ Szerkesztve ]
-
NemProfi
tag
Bmw E46-ban és csak benzinesben gondolkozom. 318i, 320i? Olyan 2003 körülieket néztem. Egyéb ötlet? Mit tanácsoltok?
-
Vesztor87
senior tag
Fusion tulajokat kérdem, megéri az árát a jószág? Asszonynak is tetszik meglepő módon, úgyhogy a Fóka 1 mellé szóba jöhet. Kicsit para hogy szinte fehér holló az 1,6, az 1,4 az nem nagyon gyenge? 1-2 fiestás vidit néztem hogy mennek, 100 felett nagyítóval kell keresni a gyorsulást Az 1,3-as Ignisek/Swiftektől fényévre voltak ott, ez tényleg ilyen? Köszi!
Szerk: csak és kizárólag benzinesek jöhetnek szóba
[ Szerkesztve ]
-
-v-
addikt
válasz Vesztor87 #134680 üzenetére
En fiestat probaltam 1.4-gyel, szerintem jol hasznalhato de nagy csodat nem kell varni. Ha visszaszurod es forgatod akkor azert elviszi azt a kis kasztnit. Cserebe nyomatekosabb alul es sokkal ertelmesebben adja le a teljesitmenyt mint az ignis, ezerszer inkabb a ford. Szerintem nyugodtan vegyetek, az oskovulet 1.3-mat kell kerulni mint a leprast, az tenyleg dugulat.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
-
8th
addikt
-
Buster17
addikt
Mazda lesz. 1.6 tx navi.
Ki is néztem már párat. Mit érdemes ezeknél figyelembe venni? -
veterán
válasz Buster17 #134685 üzenetére
Ausztriában veszel Mazda3-at? A rozsdát.
Szerk, bővebben:
Ausztria - ott gyakran a fémeket erősen korrodáló kalcium-kloriddal (CaCl) "sóznak", ezért az osztrák autók jellemzően jobban rohadnak.
Mazda3 - az utóbbi tíz-egynéhány év Mazdái eleve rohadósabbak az átlagnál.[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
Akkor pláne nehéz kérdés Motorkód szerint személyautóba építve lenne esetleg érdemes utánanézni az adott erőforrás megbízhatóságának. Személyszállító vonalon is érdemes lehet körülnéznie, ha nem gond az üvegezés, ott több a benzines, persze a kétoldali tolóajtó és a hátul oldalra nyíló ajtó így is megritkítja a lehetőségek számát. Kárpit-ülések ki, és máris furgon. Nem akarom erőltetni a villany dolgot, de külföldről már 2-3m körül meg lehet kapni őket, és ilyen felhasználásra az lenne hosszú távon a legolcsóbb, kérdés persze tervezett futás is.
-
rbalint88
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sweet.tv - internetes TV
- Horgász topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest