Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- EAFC 25
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Ingyenes az Epic Store-ban a Mortal Shell
- Ma este várható a Rainbow Six Siege X bemutatkozása
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
válasz
juve600 #67084 üzenetére
26 volt ez a proci, az i5 40 ezer felett van és kellett plusz egy vinyó amit nem számoltam korábban a keretbe, utólag derült ki, hogy a meglévő sajna PATA-s. Így a különbözetbe még bele kellett zsúfoljak egy merevlemezt. Ez már ilyen lett, nem hinném, hogy óriási különbség lesz játékban (+ - pár FPS játékfüggően, és nem az AC3-ra gondolok...). Én is az intel felé húzok ha tehetem - mint az adatlapomon is látszik -, de most nem magamnak vásároltam és bele kellett férjek a keretbe. Persze, hogy jobb és hűvösebb is az intel, ezért használok én is azt mióta az eszemet tudom, de ez az AMD szerintem jobb és olcsóbb megoldás is volt mint akár egy legkisebb i3.... - amit ebbe a keretbe ilyen VGA mellett be tudtam volna zsúfolni -
Tuninghoz egy jó filléres használt Brocken meg mindig akad a háznál és annál jobb nem is kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- Ryzen 8. gen , R5 8400F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest