Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Skinny26 #155999 üzenetére
Nem tudom mennyi a ráfordítható keret, én Be Quiet! párti vagyok nagyon, viszont itt a topikban nem feltétlen ezt ajánlanák mert olcsóbban is lehet kapni hasonlóan jó termékeket.
Az én nagy kedvencem a Be Quiet! Pure Rock, saját gépembe is ez van, tesóméba is ezt vettem. Én még 10 ezer forintért vettem pár éve, ingyenes kiszállítással. Viszont most már nagyjából 15k-re jön ki az ára kiszállítással, azt már sokallom érte. Helyi számítástechnikai kereskedésbe érdemes megkérdezni, hátha van, vagy tudnak olcsóbban beszerezni.
Hogyha visszaolvasol egy kicsit, a számítógép ajánlásokba szoktak ajánlani hűtőket is, azokat is érdemes megnézni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vélemény: de miért kellene eladni az Intelt?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Kompakt vízhűtés
- 5G szintre lépett a Galaxy A0 széria
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Metal topik
- Óra topik
- További aktív témák...