Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Steve1207

veterán

válasz kadarcsaba77 #7967 üzenetére

De még mindig nem láttunk semmi összefoglalót, hogy mivel működik a 3d, hogy valami viszonyítási alap legyen. Elméletileg alapból felismerné és akkor aktiválódna.

Projektor részről: Pc-ről működik? Milyen felbontáson? Milyen lejátszóval? Milyen típusú film sbs, ou? Milyen formátumokat, tömörítéseket néztél? Mindenhol rendben van a képarány, amit tesztelnél? Firmware frissítve van a projektoron a legutóbbira? Volt teljes gyári beállítás, hátha csak megkergült (bár ez utóbbit csak a legutolsó utánira hagynám)?

Mi Box részről: Próbáltad más felbontás vagy színmódban, hogy úgy küldje ki a jelet? Régen pár tv se kezelte, max 1080p-ig a 3d tartalmakat és vissza kellett állítani a felbontást.
    Box-on milyen alkalmazásokkal nézted (Kodi, VLC, Plex, Dime3D Player stb)? Itt is le van tesztelve többféle tömörítéssel, formátummal? Plex-szel mi a helyzet, 3d-ben egy .m2ts-t az is lejátszana, hátha úgy felismeri.

Valamint projektoros csoport mit mondott rá? Epson hazai ügyfélszolgálat mit mondott rá, hogy kellene működnie ennek ténylegesen, milyen megkötések vannak hardver oldalról, aminek meg kell felelnie?

User guide-ban az van, hogy bármilyen forrásból is érkezne automatikusan felismerné a hdmi jelből, ezért kellene más lejátszóval is tesztelni, mint egy sima droidos box vagy más alkalmazásokkal.

Szívesen segítenénk, de jó lenne több infó kiindulási alapnak, mert így jelenleg csak "nem megy". Én körbenéztem a netet, nem találtam semmi érdemlegeset, de így semmi irány a fentebbiek nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák