Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto76
tag
-
toto76
tag
-
toto76
tag
Sziasztok!
Össze kell raknom egy új gépet, de egy ideje nem követem napi szinten a haladást, ezért segítséget kértek.
Olvasgattam a korábbi hozzászólásokat, de még nem biztos a dolog.
Szóval...1. Mennyit szánsz az alaplapra?
max. 60 eFt (de, ha nem költöm el mindet, az sem baj )
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
Végül Ryzen 5 3600
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
ATX
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB,SATA,PCI,PCI-E,...)
A szokásosra. SATA 6 db...
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
DVGA
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
Nem
7. Használt, vagy új alaplap?
Új
8. Fontos e a lap kinézete (szín, dizájn, rgb,...)
Nem igazán
+1: Esetleg szeretnél CF/SLI-t?
Jelenleg nem
Szeretnék valamennyire "időt álló" konfigot összerakni, ha nem muszáj nem cserélnék 1-2 éven belül.Köszi,
-
toto76
tag
Sziasztok!
Meghalt a MSI R6970-es kártyám és a videokártyás topikban felhomályosítottak, hogy a jelenlegi konfigom nem igazán tudja kihajtani az új kártyákat, ezért az alaplapot és a procit is cserélnem kell(ene).
Milyen alaplapot ajánlanátok I5-4460, Sapphire Radeon R9 380 NITRO 4GB GDDR5 256bit PCI-E (11242-07-20G) videokártya mellé? (van már kiszemelt, de nem biztos, hogy megfelelő. Rég foglalkoztam már ilyennel)
Árban... 30-40k-ra gondoltam, ATX méretben, újonnan.
Ja...tuning nem volt és nem is lesz.
Köszi,
-
toto76
tag
Sziasztok!
Alaplapot szeretnék cserélni, de kissé elvesztem a bőség tengerében
Kiválasztottam néhányat, ami megfelelne az igényeimnek.
Gigbyte GA-890GPA-UD3H
Gigabyte GA-880GA-UD3H
Asus M4A89GTD PRO/USB3
Asus M4A89TD PROA gigáról olvastam, hogy nem mindegy milyen ramot rakok bele. Az asusnál is így van ez?
Ehhez társulna egy AMD Phenom II 965, no meg 4G ram.Nagyjából játékra, filmre lenne. (nem vagyok fanatikus játékos, nem fogok 4 kártyát CF-be kötni)
Eddig MSI-t használtam, de most vagy mATX-es lapot vannak vagy a számomra teljesen kihasználhatatlan és méreg drága 890FXGD70-es
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Fallout 4
- Super jelzővel turbózza fel az Orint az NVIDIA
- Nyomtató topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fényképen a Poco F7
- Játékmenet előzetesen a tavaly bemutatkozott EXODUS
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Intel Desktop Board DH87RL alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SK Hynix memória - eladva, értékelésre vár
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest