Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerős szeretne gépet venni, és belehülyült a 3 way SLI-be, milyen alaplapot tudnátok ajánlani ilyen célra? i7-4790k menne bele, 16gb ram, 3db gtx970 valszeg. Az egész gépre van 6-700k... Szóval jóóó alaplap legyen.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Adatlapomon lévő konfigom szeretném bővíteni egy jobb alaplappal. Két kiszemelt van:
Asus Maximus V Gene (használt ~2év gar) 35k
Asrock Z77 Fatal1ty Professional-M (új, 2 év gar) ~26-27kMelyik a "jobb" a kettő közül? Lehet, hogy egy kicsit húznám is a szorzózáras i7-em.
-
xtevo
őstag
válasz bluyoo #60391 üzenetére
Semmi gond. Nagyjából értek a témához, csak tuning terén nem vagyok akkora (egyáltalán) spíler. Nem lenne gond az ASRock Z77 Extreme4-M csak, nem szeretném szétvágni... Nyakamba kell venni a netet valszeg, hogy hátha vki használja ezt a kombót.
Láttam, hogy volt 40k-ért Maximus V Gene, az gondolom már kiszolgálna... Csak az már a kereten kívül van, sajna. -
xtevo
őstag
válasz BomiBoogie #60381 üzenetére
Ezért is írtam, hogy i7-3770-hez kéne, szóval szorzózáras. Nem akarom nagyon kinyomni a szemét, de nem is tudom. Most egy ASRock H77 PRO4-M lapot "nyúzok". Ennél azért jobbat szeretnék.
upd.
@bluyoo
Akár 30-35k is belefér, hosszútávra tervezek, és használt cumóktól se riadok el, ha van még rá gari.[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
A téma összefoglalóban lévő S1155 Z77 lapok között a kisebb-nagyobb tuning mennyit jelent a gyakorlatban? Nevesítve a dolgot, ha nekem most egy i7-3770 procim van és én kb. 4,0 GHz környékén szeretném járatni, akkor a kisebb vagy nagyobb tuningképes lapok között kell keresgélnem?
-
xtevo
őstag
-
xtevo
őstag
Aki nagyon jó áron akar Asus Maximus VI Hero lapot venni, az skubizza meg ezt Különösen figyelmébe ajánlom a proci foglalatról készült képet...
Az eladó írta: "Zsír új. dobozos. anyira volt ki Bontva hogy ki lett próbálva. és teljesen hibátlan. és eladnám"[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz csucsbicep #60001 üzenetére
Az enyhén túlárazott... ez viszont best-buy: katt
Amúgy ez elég vicces, hogy milyen szélsőséges árak vannak...
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz bluyoo #58702 üzenetére
@BomiBoogie & bluyoo
Hmm... ebben van igazság, hogy amd még PCIe 2.0-nál jár. Egy barátom mondta, hogy Nagykerben van ez a lap jóárasítva, viszont csak 3 hónap garral. Ennek utánakérdezek mindenképpen, hogy javított, esetleg gar cserélt stb... Alapvetően nem lenne gond a kevesebb gar, mert ugye prémium minőségű alkatrészeket kapnék.
Viszont rosszul járni se szeretnék, értelem szerűen, a mostani lappal sincs problémám, csak...[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz bluyoo #58696 üzenetére
Most ugyan nincs videókártyám, de tervezem. A MAXIMUS IV GENE-Z viszont csak PCIe 2.0, a mostani 3.0-hoz képest. Mennyire érződik meg a két szabvány közti különbség?
A prociban nyerek egy kicsit, de azt elvesztem a vga-nál, akkor ott vagyok, ahol a part szakad... Bár gondolom az alkatrészek minősége ég és föld a mostani H77 Pro4-M-hez képest, az viszont 2013.06 havi vásárlás szóval még több, mint 2 év gari van rá, erre meg csak 3 hónap lenne... -
xtevo
őstag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek, hogy Asus Maximus IV Gene-Z lap 3 hónap garral 20k-ért jó vétel-e, megéri-e egyáltalán régi chipset-be pénzt ölni? (Gépem adatlapomon)
Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Ismerősnek kéne segítenem alaplapot ajánlani, mivel 3 napon belül megfeküdt az MSI Z87-GD65 alaplap... Mit tudnátok ajánlani? Ehhez a géphez kéne:
S1150 MSI Z87-GD65 GAMING
S1150 Intel Core i7 3,5GHz 8MB i7-4770K box
DDR3 Corsair 8GB 1866MHZ KIT(2x4GB) Vengeance XMP
SATA3 WD 3,5" Caviar Blue 1.0TB 7200rpm / 64MB - WD10EZEX
SSD Samsung 120GB EVO Basic, MZ-7TE120BW
PCIe MSI N770 TF 2GD5/OC - GTX770 2GBElőre is köszönöm a segítséget.
-
xtevo
őstag
válasz kemcso #54728 üzenetére
Tapasztalatból mondom, hogy proci baromi-baromi ritka, hogy az lenne a rossz, szal vagy lap, vagy ram, esetleg táp a ludas. Felteszek egy hülye kérdést: (mivel nem ismerlek) ugye már szereltél gépet? Figyeltél rá, hogy passzoljon a proci a foglalatra, ugye?!
Másik táppal meg tudod próbálni esetleg?!
-
xtevo
őstag
válasz bluyoo #54699 üzenetére
Ne kábíts! Asszony így se tudja a felét se, hogy mennyit költöttem el erre...
Hááát azért ilyen drasztikus dolgokhoz nem folyamodnék, hogy szétfújom a lapot, lehet az esetleges garis ügyintézést is picit megnehezítené, hogy ez picit elfeketedett...
Nah, egész ügyesen Black Edition lett az Alpenföhn. -
xtevo
őstag
Urak!
A Sabertooth féle thermal armor létezik mATX lapokra is? Hogy szűkítsem a kört s1155-re gondolok.
Vagy kérdezek mást, keresek olyan fekete nyákos alaplapot (nem barnát!), ami a profilomban szereplő konfigot simán vinné, a mostani H77 PRO4-M lap is kielégíti az igényeket, így pusztán design szempontok vezérelnének, talán... -
xtevo
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerős felső kategóriás gamer gépet szeretne összerakni és az i7-4470K procihoz keres vmi brutál tuning lapot, eddig az Asus Maximus VI Hero-t (talán) nézte, tudtok segíteni, hogy jó választás-e, esetleg más alternatívát ajánlani?
Előre is köszönöm.
-
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, egyik ismerős vett nemrég MSI Z87M-G43 lapot i7-4770 procit bele és 2db MSI N660 TF 2GD5/OC videókártyát, és természetesen SLI-be szeretné kötni, létezik, hogy nem kezeli a 2 nvida vga-t? Csak crossfire-t? Vagy totál hülyeséget kérdezek.
Próbáltuk sli híd nélkül és sli híddal is, win 7-en belül eszközkezelő 2 vga-t lát, de 3dmark mindkétszer ugyanazt az értéket hozta.
Kell vmi extra beállítás hozzá?Előre is köszi a segítséget.
-
xtevo
őstag
Urak!
Barátomnak szeretnék segíteni egy brutál Haswell konfigot összerakni, i7-4770K alá valami komolyabb lapot szeretnék, az egész konfigra a keret 400k, szóval, alaplapból is jöhetne vmi megbízhatóbb fajta, mit ajánlanátok? Ha esetleg egész konfigban is tudtok segíteni offtopic-ban azt is megköszönném. -
xtevo
őstag
-
xtevo
őstag
Úgy látszik egy ideig még egyszerűbb alaplapba fektetek be, főleg anyagi okokból.... mATX méretben S1155 H77 chipset-ből, az AsRock H77 Pro4-M jó választás? Vagy inkább mást érdemes venni?
Cuccaim profilban, most még i3-2120 menne bele, később combosabb proci i5/i7. Még a jövő zenéje.[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
Nem vagyok egyszerű eset... Van különbség az AsRock H77M-ITX és az AsRock Z77E-ITX lapok raid vezérlői között? Állítólag gyengébb van a h77-es lapban, ez miben nyilvánul meg? Sebesség, vagy más?
-
xtevo
őstag
válasz bluyoo #48107 üzenetére
Egykártyás rendszerben gondolkozom, bőven elég, véleményem szerint.
Viszont most van egy lehetőség, hogy Fatal1ty P67 Professional lapot bruttó 19-20k-ért tudnék venni, 1 hónap garival, míg a Fatal1ty Z77 Performance pedig 32k lenne, normál 3 év garival. Miben tér el egymástól a két lap? Megéri vajon a rizikót az előbbi? -
xtevo
őstag
válasz bluyoo #48105 üzenetére
Ez szimpatikus, és árban sincs elszállva!
Viszont ez tud sata3-on raid-et? Meg a sata3 csatik vajon intel, vagy asmedia vezérlősek?
Azért lenne fontos, mivel van 2db Corsair Force GT 60GB SSD-m és Raid0-ba szeretnék kötni őket, épp emiatt is cserélem a mostani lapot.- 4 x SATA2 3.0 Gb/s connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage and Intel® Smart Response Technology), NCQ, AHCI and Hot Plug functions (SATA2_3 connector is shared with eSATA2 port)
- 2 x SATA3 6.0 Gb/s connectorsupd.
Nem szóltam, megvan a válasz... csak vak vagyok...
- 2 x SATA3 6.0 Gb/s connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage and Intel® Smart Response Technology), NCQ, AHCI and Hot Plug functions[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
i5-3570K alá milyen mATX méretű lapot ajánlanátok? Ami fontos, hogy piros-fekete színvilágban maradjon. Mik jöhetnek szóba?
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az ASRock Z77E-ITX lapról? A későbbiekben valszeg egy i5 3570K vagy i7 2600K kerülne bele.Köszi a választ előre is.
-
xtevo
őstag
válasz bluyoo #46582 üzenetére
Akkor lassan aktuális lesz már. Nekem volt Silencio 550-es házam, hangszigetelt abszolút meg voltam vele elégedve! Úgyhogy csak ajánlani tudom, de erősen gondolkozok, hogy bepróbálom a nagybratyóját a 650-et, azért annak már a szellőzése is jobb + fém ajtóval van. Ezen a Ghost-on sincs túl sok minden...
@Mahrenburg
Beteg![ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz bluyoo #46580 üzenetére
Köszi, akkor nagyjából képbe vagyok. Szeretem az AsRock-ot, minek költsek több pénzt ugyanazért Szimpatikus ez az MSI lap is, vagy az Asus, de 4k-val drágább...
Megmondom őszintén, hogy főleg a zaj és hőmérséklet miatt váltok vissza atx-re. Tetszett nagyon, hogy minél kisebb méretre összezömíteni a hardware-eket, helytakarékosság, mellettem van asztalon stb, de ez a csendesség rovására megy általában, jobban kell pörgetni a ventiket, hogy lehűtsék az összezsúfolt alkatrészeket.
Egy Cooler Master Silencio lesz a kiszemelt, de, hogy az 550 vagy a 650 lesz, az még kérdés, nagy, tágas, szellős, hangszigetelt, minden mi szem szájnak ingere. -
xtevo
őstag
~20-25k árkategóriában S1155 H77 Chipset-es alaplapok közül még mindig a legjobb ár/érték/felszereltség aránnyal az AsRock H77 PRO4/MVP lap rendelkezik?
-
xtevo
őstag
válasz bluyoo #46540 üzenetére
A 60k-t az egész váltás költségére értettem, de ahogy néztem az a 60k erősen elnagyolt, az ssd kb. 20k lenne, alaplap ha szerencsém van 18-20k között elmenne az új lap AsRock H77 Pro4/MVP szintén 20k körül lenne, eddig kb. 20k a kiadás az csak ssd-re, az alaplapcsere +/- kb. egy árban van. De új házat is kéne vennem, ami 20k egy normális, szóval 40k-ból megúsznám.
De átnyargalok az SSD-s topikba, ott majd felhomályosítanak. Még egyszer köszi.
-
xtevo
őstag
válasz bluyoo #46538 üzenetére
Grr... dilemma... elég sokáig nem volt elérhető a Corsair Force GT 60GB, és az egyik leggyorsabb ssd a piacon, nah ehhez hozzácsapni még egyet, az elég brutál lenne
De akkor új lap stb., akkor meg inkább vissza kéne váltanom atx-re... Jáj, és már elköltöttem 50-60k-t a gépre ismét.
Köszi a választ! Akkor jól gondolkodtam, és hiába reménykedtem... a többi az én egyéni vergődésem. -
xtevo
őstag
Urak egy kis segítséget kérnék! Adott egy AsRock B75M-ITX alaplap, a konfig többi része a profilomban található, most egy 60GB SSD képezi a rendszerlemezt, de eléggé elfogy a helyem rajta, ezért gondoltam, hogy bővíteni kéne, de elég gyengus árban lehet ezeket eladni, így jött az ötlet, hogy eladás helyett, még egy ilyet vennék, és azt RAID-be kötném, egymást után őket, ez a Raid 0 ha nem tévedek... Lehet?
Vagy váltanom kéne egy H77-es chipset-ű alaplapra? -
xtevo
őstag
válasz bluyoo #44626 üzenetére
Nem tudom befutó-e, csak én megbízok a márkában, ez eléggé el van látva minden földi jóval: Z77 EXTREME4-M, és mATX méretben. ATX méretű házat nem szeretnék, ezért váltottam itx-re, de ez kicsinek bizonyult, így a kettő között maradnék.
Tetszik az Asus lap is, csak feleslegesen nem szívesen fizetek ki többet...@Mahrenburg
Köszi a segítséget, de maradnék inkább a saját elképzelésemnél.@BomiBoogie
Köszönöm a segítséged, sajnálom, hogy pont az én kérdésem okán kaptad ezt a savzuhatagot a fejedre... -
xtevo
őstag
Sziasztok!
A közeljövőben valószínű, hogy váltok mATX méretre, (cpu és alaplap eladó lesz majd) így egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy i5-3570k procihoz milyen mATX lapot ajánlanátok? A konfig többi része profilomban.
Egyébként AsRock fanboy vagyok, de más márkáról is meg tudtok győzni (talán )
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, S1155 alaplapot keresek, b75 vagy h77 chipset-el, (tuning nem szempont), i5-3570 proci lesz majd benne.
Ami fontos:
- 4 memóriaslot
- eSata / Firewire vagy egyik/vagy másik, legjobb lenne mindkettő
- 2 vagy több PCI slot (Egy párhuzamos és egy soros átalakító, illetve egy esata/firewire átalakító, attól függ melyik nincs a lapon)
- márkában AsRock, Asus párti vagyok.Köszi a segítséget előre is. Árban 20-25k is lehet, de ha több az se nagyon baj.
-
xtevo
őstag
válasz Aldo Novares #43276 üzenetére
Szerintem pont annyira "kamu", mint a Te alaplapod.
-
xtevo
őstag
válasz Aldo Novares #43274 üzenetére
Rendelj hozzá most ram-ot is: katt Brutál jó áron van, bár lehet kamu, de egy próbát megér, csakúgy mint az alaplapod.
Sajnos erős a gyanúm: elfogyott a készlet stb. stb.
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz Silvirenzo #41246 üzenetére
Kicsit olcsóbb házak, de jól hűtenek:
Xigmatek Asgard Pro
BitFenix Merc Alpha
NZXT Tempest 410Szerintem 19k-ért elég drága az a Shinobi...
Itt láthatsz egy jó összefoglaló táblázatot a házakról: katt (teszteket is olvashatsz, ha ráérsz ) -
xtevo
őstag
válasz schulc99 #41155 üzenetére
Mindenképpen b75 vagy h77 chipset-es lapot vennék a helyedben:
Asus P8B75-V
AsRock B75 Pro3ha szempont a mATX méret:
ASRock B75 Pro3-M[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz Geresics #40966 üzenetére
Igazad van, ha az ember egy márkával megégeti magát/látja, akkor nem ajánlja egyáltalán. Amúgy nem véletlenül írtam a sor végére, de elárulom, hogy tényleg gondolkoztam rajta, hogy bekerüljön-e a felsorolásba.
Az meg külön örvendetes, hogy egy számtech bolt tulajdonos ph-n fórumozik.
-
xtevo
őstag
válasz Geresics #40964 üzenetére
Még a legjobb ramokkal is előfordulnak ilyenek... Természetesen az élettartam garos memóriákat favorizálom én is, azokat lenne célszerű vennie, de ha ott nincs, ahol lakik... Egyik ismerősöm például 30-40k-s Logitech prémium kategóriás headset-jét már 3x visszavitte gariba...
-
xtevo
őstag
válasz NorbixD #40962 üzenetére
Mindkettőre 3 év gari van, ugyanazt tudják (~kb.) de az AsRock olcsóbb, Asus-nak jobb a marketingje. Én AsRock-ot vennék, azt is használok, nem vagyok a pénztárcám ellensége.
Corsair XMS3 / Kingston / CSX ezek mind jók lehetnek, árakat viszont nézd meg, felesleges nagy bordás ram. -
xtevo
őstag
válasz NorbixD #40956 üzenetére
Én ezeket változtatnám:
AL ASRock B75 PRO3-M // Asus P8B75-M LX
CPU Intel Core i3 3220
RAM DDR3 Kingmax 4GB/1333MHzMivel olcsóbb az alaplap durván 4k-val így azt akár memóriára is költheted, vagy megtartod. NE 2x2 gb kit-et vegyél felesleges, később nehezebb bővíteni is, és bőven jó az élettartam garos kingmax, órajelben szintén 1333 MHz elég.
-
xtevo
őstag
Nem sok, átlag user-nek, aki nem akar tuningolni bőven jó a b75. Chipset-ek közti különbségek összefoglalva itt
Nekem személy szerint volt AsRock H77 PRO4/MVP lapom, imádtam! Csak azért adtam el, mert itx méretre váltottam Az AsRock lapok kinőtték már a régi gyerekbetegségeket, nem véletlen a 3 év gari erre is.
Szerintem ár/érték arányban minden lapot vernek, minek fizessen az ember ugyanazért a szolgáltatásért +2-3-5 ezer ft-al többet?!Nem sokat, a srácok itt az AsRock extreme3/4 lapokat szokták tolni, de majd bluyoo kolléga felhomályosít.
-
xtevo
őstag
válasz bluyoo #39807 üzenetére
Akkor lehet, hogy belepumpálok még egy "kis" pénzt a projektbe, és akkor jó ideig nem kell (nem fogok) hozzányúlni a géphez, így nézne ki:
AL: ASUS P8H88-I
CPU: Intel Core i5-3450 vagy Intel Core i5-3570
(Procihűtő: CoolerMaster GeminII M4)
RAM: 2x Corsair XMS3 CMX4GX3M1A1600C9 4GB esetleg Geil Value Plus 1600MHz 4GB CL9ez így már hasítana
+ CoolerMaster GX450W , Corsair Force GT 60GB , WD15EARS, Gigabyte GV-R685OC-1GD, Scythe Kaze Server és egy CoolerMaster Elite 120 Advanced.[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz bluyoo #39805 üzenetére
Azért is kérdezem mindezt, mert lehet, hogy valaki megvenné majdnem kompletten a gépemet, így az alaplap+cpu+ház páros felszabadulna, emellett 8gb corsair xms 1333MHz ramjaim vannak, azokat valszeg nem adnám, bár egy 1600-as ram később jobban eladható? Ahogy néztem gyorsabb ram nem okoz nagyobb teljesítményt?!
Mondjuk egy i5 valóban jobban hasítana, így volt hogy 1-2 számolásnál azért elpötyögött a gép, beleültetted a bogarat a fülembe! Egy jó kis 3450-es proci, az teljesítményben "pont" a 3330 és a 3570 között is lenne. Meggondolandó. -
xtevo
őstag
válasz bluyoo #39790 üzenetére
Oh, tényleg igazad van! Azt hittem eddig, hogy nem tudom rákötni a hangrendszerem, de így simán jó. Szerinted a mostani AsRock B75M-ITX-hez képest előrelépés, vagy visszalépés lenne egy Asus P8H77-I ?
Eddig amúgy az i3-2120 + hd6850 is jól muzsikált, úgyhogy egy 3220 is jó alternatíva lenne, de megfontolom a 3225-öt.
-
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Szeretném ha segítenétek ITX méretben keresnék lehetőleg ASUS alaplapot, s1155 foglalattal. Mik a lehetőségek?
Esetleg ugyanezt sfm2 foglalattal is ha lehetséges.Picit off, de vajon i3-3220 + hd6850 vagy a10-5800k + hd6850 a jobb párosítás?
Köszi a segítséget előre is.
[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
Érdemes egy kicsit olvasgatni ebben a topikban: katt A lényeg, ugye, hogy az egyes pci-express csatik sebessége eltérő, személy szerint nem tudom, hogy ez mennyire befolyásolja az SLI rendszert, (nekem még sose volt) erről egy jártasabb szaki majd felhomályosít, vagy a linkelt topikban kapsz választ.
@pocokxx
A vinyók, optikák nem használják ki a sata3-at, de az ssd-k igen, ezt gyakorlatban annyira nem veszed észre, használat közben. Én anno kipróbáltam a force gt-m inteles sata3, asmeda sata3 és sata2 csatin, már az első két variációban is volt eltérés, de sata2-sata3 között már jóval nagyobb.
Jó lapokat gyárt az Asus is, csak általában drágábban, de +1 év gari mellette szól. Amúgy AsRock lapokat nyúzok, mióta eszemet tudom, és már rég kinőtték a gyerekkori problémákat.[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
Vannak már ajánlható fm2-es alaplapok? Illetve tapasztalatok egyáltalán?
-
xtevo
őstag
válasz Halfer #38492 üzenetére
Az AsRock Z77 Extreme4 egy nagyon jó kis lap, főleg annyi pénzért, simán ajánlható, 3 év garival adják. Ha szeretnéd húzni a procit, akkor mindenképpen K-s proci, és Z-s alaplap kell, amennyiben nincs tervben, akkor bőven elég egy K nélküli proci és egy b75 vagy h77 chipset-es alaplap.
Gyártói oldalt itt találod: katt
5.1-et röhögve tudja, software-esen 7.1-et is. SSD mehet majd inteles sata3 csatira, optika, többi hdd meg teljesen mindegy hova kötöd sata2/sata3 ugyanannyit tudnak.
1600 MHz-es ram is teljesen elég, de tudod húzni, ezt is, ha szeretnéd.[ Szerkesztve ]
-
xtevo
őstag
válasz tranceplanet #38299 üzenetére
Bizony, ddr2 és ddr3 ramokat, rengeteg féle procit, pci-ex, szóval tényleg baromi jó kis deszka.
-
xtevo
őstag
válasz bluyoo #37975 üzenetére
Én is olvastam, hogy nagyot robbanthat az FM2-vel az AMD, elég pöpec felszereltségű lapok vannak. Próbáltam akár egy intel, vagy fm1 vonalba terelni, de nem ment.
Amúgy ezt lőttünk össze neki:
Asrock 960GM-U3S3 FX
AMD FX-4100 Bulldozer (Kifejezetten ezt kérte...)
Kingmax 1333MHz 8GB Kit (2x4GB)
OCZ SATA3 2.5" 60GB Agility 3 (AGT3-25SAT3-60G)
SONY SATA AD-7280S-0B
FSP 350W 12cm FSP350-60APN 85+
Sharkoon MS140 -
-
xtevo
őstag
Sziasztok!
Keresek AM3 (FX-4100) procihoz sata3,usb3, DVI csatival ellátott lapot. Árban cél minél olcsóbb, 20k körülig elmehetünk.
Én ezt néztem ki: Asrock 960GM-U3S3 FX Ez mennyire jó választás?Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Modding és elektronikai kérdések
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest