Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Egy Ryzen 5 5600 alá azonos áron, melyik lenne a jobb lap az alábbiak közül?
GIGABYTE B550M AORUS ELITE
ASUS TUF GAMING B550M-E
ASROCK B550M Pro4
ASROCK B550 Phantom Gaming 4
Később valószínűleg lenne benne proci upgrade. Előre is köszönöm a segítséget. -
BK87
senior tag
Sziasztok. Egy i5 12400F procihoz kellene nekem egy elfogadható alaplap. Amiket néztem:
ASRock B760M PRO RS/D4 WIFI DDR4
GIGABYTE B760M GAMING X DDR4
ASRock B760M PG RIPTIDE DDR5
MSI PRO B760M-A WIFI DDR5
Árban nincs nagy eltérés köztük, viszont érdekelne, hogy ti melyiket javasolnátok, megéri inkább a DDR5-ös verziót venni? Illetve később ha a procit fejleszteném egy i7 14700-ra mondjuk, akkor melyik az ajánlottab? Köszönöm szépen előre is. -
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek az ASUS p8h67-m megér 28 euro felárat az ASUS p8h61-M LE/USB3-al szemben? Egy i3 2120-hoz lenne. Előre is köszi a segítséget. -
BK87
senior tag
válasz pokol ura #16011 üzenetére
Hali!
Sajnos nem tudok szerezni erősebb p35-ös lapot, ezért is gondoltam az asus lapra. PCI-E 1.1 mennyire lesz majd hatással az újabb 5850 teljesítményére? Utánnanéztem a neten, hogy a lapommal milyen eredményeket lehet elérni q6600 procival, szerintem 3,5-3,6 GHz -re van esély. 3,6 GHz már elég kell hogy legyen egy 5850-hez. -
BK87
senior tag
Sziasztok!
Kicsit szeretném fejleszteni a gépemet (új táp, proc hűtő, és majd ha már lehet kapni, akkor egy radeon 5850-es) Ezért gondoltam kikérem a véleményeteket, hogy megérné-e beruháznom még egy ilyen lapra?: [link]
Azért kérdezem, mert a procit szeretném 3,5 - 3,6 GHz-en használni, és persze a PCI-E 2.0 lehet, hogy jobb lenne az új 5850-hez. Megérné a csere (113 EURO a lap)?
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Hi
Alaplapot szeretnék venni, a kérdésem pedig az lenne, hogy ezek közül melyik lenne a jobb választás:GA G33M-DS2R
GA P35-DS3
RAID-et szeretnék majd használni(2 HDD-vel), tuningolni is szeretnék.
Melyik lenne a jobb?[ Szerkesztve ]
-
BK87
senior tag
Miben jobb?És a p5kpl-e?Nem árt, ha a tuningot is bírja?
-
BK87
senior tag
HI
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik a jobb alaplap a kettő közül:
GIGABYTE G33M-S2
GIGABYTE P31-DS3L
Help please.
Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Q77M-D2H rev:1.0 LGA 1155 alaplap
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI MPG X570 GAMING EDGE WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest