Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Majd Mahrenburg felvilágosít. Ez egy vállalat, A Vállalat, nem holmi alantas szekta.
Nem, mert a 990-es, amit mutattál, kevésbé tuningos, mint az ajánlott 970-es, ha meg nem akarsz CF-et, akkor semmi értelme a gyengébb 990-et venni. Úgyhogy hallgass csak ránk, amit mondtunk, az úgy jó.
-
Mahrenburg
őstag
Def26 - Természetesen kitűnő választás az M5A97 EVO R2.0, mivel a 970-es lapka csak annyiban tér el a 990-estől, hogy nem támogatja a CF/SLI-t, de a többi tulajdonságában megegyezik vele, s a lap kidolgozása/felszereltsége okán is a (szerintem) legjobb alternatíva, s nem is túl magas az ára... Kompromisszumos megoldásként nem lehetne, hogy "falból" mellétennél egy másik dVGA-t (mindegy, hogy milyet, úgysem menne), de mindenképpen fenn kell tartanunk a Vezérigazgató Úr tévedhetetlenségének a látszatát...
Egyébként Te vagy a második, akiről kiderül bizonyos testrészének a mérete, hogy az enyémet honnan tudták meg, az a mai napig rejtély a számomra...
Bluyoo - "Köszönöm a támogatást!" - Ez a legkevesebb, Vezérigazgató Úr! Az előbb említett testrészemmel ellentétben a nyelvem megfelelő méretű...
-
bluyoo
nagyúr
Bocsi benéztem a hsz-ed hisz nem akarsz CF/SLI-t.
A BomiBoogie által javasol lapok tökéletesek lennének neked. pl. az M5A97 EVO R2.0 25K.
A 990FX Extreme3 -nak viszonylag gyenge a tápellátása és drágább is mint a fent említett Asus lap plusz csak 2év garancia.(#45370) Mahrenburg
És máris tévedtem!(#45372) BomiBoogie
Ja! Megmagyaráztam pont az ellenkezőjét! -
BomiBoogie
MODERÁTOR
ASUS M5A97 Evo/Pro legalább.
(#45364) miklosss2012
Én leginkább a közösségi szervező hátteret adnám, nem a szakmait, ez világos. Köszönöm a támogatást. Úgy képzeltem el, hogy mindenki szólhatna, persze nyilvánosan, hogy ha valami elavult, nem pontos, és ha egyetértünk, belekerülne. Gyorsan változnak a dolgok, de azért annyira nem, hogy ne lenne érdemes ezzel foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest