Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz mihellers56 #106511 üzenetére
Alaplapok amik szerintem jók:
ASUS TUF GAMING B650-PLUS
MSI MAG B650 Tomahawk WIFI
ASRock B650E PG RIPTIDE WiFi (ez már PCI-E 5.0 támogatás )
ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI (árban magasabb de itt is PCI-E 5.0 )
Memóriában általában 6000 Mhz-nél nagyobbat ritkán vesznek.
Ajánlom még a [pcpartpicker.com] oldalat ahol nézelődhetsz pl a 7800X3D köré milyen konfigokat raktak össze(képekkel is)Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
KAMELOT
titán
válasz mihellers56 #106507 üzenetére
Számodra az optimális döntés egy AM5 lap (7700X / 7800X3D)
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
noblem1983
senior tag
válasz mihellers56 #106507 üzenetére
Játékra kell és azért vennél 14700F-et drágábban mint a legjobb gamer proci ami a 7800X3D. Biztos megéri átállni? Ha fejleszteni akarsz ott vége a történetnek piros oldalon meg jó lesz a következő generáció is. 13 és 14. gen között kb 0 volt a fejlesztés ahogy olvasom.
Lamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
Szinyák
őstag
válasz mihellers56 #93761 üzenetére
Nekem van , aorus elit . Nagyon jó deszka , minden ment vele elsőre. Ramokat szépen kezeli. . illetve amit Milka is írt hogy chipset fant tudod szabályozni nekem 65 fok ig be se kapcsol ... Ramok 3600 cl14 megy simán . CPU szêpen boostol és tartja az órajelet .. Én Asus párti voltam első giga lapon de nem bántam meg . Biosa is jó
Szinyák
-
Milka 78
nagyúr
válasz mihellers56 #93761 üzenetére
Talán az Elite nyerne nálam, mert annak az NB hűtése szabályozható míg az Asusé fix fordulaton megy (nem mintha hangos lenne).
Hozzáteszem mindkét lap jó választás és nem nyúlsz egyikkel sem mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KERESEM: MSI Z97 XPOWER AC
- Beszámítás! MSI Z370 GAMING M5 Z370 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest