Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joezyka
senior tag
válasz
bluyoo #56497 üzenetére
ASUS lesz az biztos. A kezdeti bizonytalanságokat (hogy jajj de rossz minőségűek az asus lapok, stb) félretéve ASUS H87-PLUS lesz.
amúgy azt azért had mondjam el, hogy más fórumon is érdeklődtem kérdezgetem olvastam, és max linkelnek neked valamit hogy ez jó, de magyarázat semmi. és sokkal jobban tetszik ami itt van, hogy elmagyarázzátok, hogy mit kell figyelni mi hogy működik ajánltok valamit, de a inkább rád van bízva hogy keresgélj. Ez pont az én személyiségemhez való, szeretem tudni hogy mit miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Minecraft
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- További aktív témák...
- Kingston HyperX DDR3-2666 MHz 8 GB (2 x 4 GB KIT) CL11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új - Thermalright V2 LGA1700 Contact Frame / Fekete színben
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix RGB 4x8GB 3600Mhz CL16 Piros
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest