Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deicide

veterán

válasz TaaT #37913 üzenetére

Ha autós analógiával nézzük, egyértelműen a bringás a hibás, hisz nem a látási viszonyainak megfelelően "vezetett". Ha szar a lámpám az autón és benézek egy kanyart, azért már csak nem a kanyart kellene megkúrni, nem? Sokat bringázom sötétben és megvan hozzá a megfelelő lámpám is, ami majd' 30 méterre világít és még így is tudnak meglepetések érni, ha 30 feletti tempóval tekerek. Ha a delikvens kivilágítatlanul teker, fosmindegy, hogy van-e figyelmeztető tábla, mert azt sem vette volna észre.

Érdekes, van Dinnyés és Pákozd között egy kerékpárút, ami ennél jóval extrémebb, egy komplett U alak van benne és ha kiegyenesíted, akkor egy 1.5 méter mély vízelvezetőben találod magad. Mégsem emlékszem, hogy bármi baleset lett volna ott, pedig nincs korlát. Talán arra nem hülyék tekernek.

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

• Lauda

titán

válasz TaaT #37913 üzenetére

Megint kerulgetjuk a kerdest ezzel. ;) Mi az, hogy egy kerekparra villogot raknak? Azzal nem megyek sotetben sehova. Ha sotetben kerekparozom, akkor megfelelo vilagitast teszek ra. En azt a villogos semmit csereltem le megfelelo ledes vilagitasra. Nem szukseges semmi draga cuccot megvenni, a lidl-ben volt akcios (2500 vagy 2900 mar nem emlekszem) ez a lampa, nemet gyartmanyu, olyan fenye van, hogy vak sotetben nyugodtan mehetsz vele akarhova.

htc07 De tortent. Akkor megallok es kiszedem a muslincat a szemembol. Nem megyek vakon elore es utom el mondjuk a gyermekedet aki megy at az uton elottem. Csipett meg darazs menet kozben. Doltem hatra es mintha kest doftek volna a hatamba. Bal kezzel lecsaptam magamrol azt a dogot es mivel nem lattam hova pottyant, felrealtam az ut szelere, megkerestem es kidobtam az autobol.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés