Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smith Ügynök
tag
Üdv újra!
Próbálgatom az E-PL5-öt, ezen korábban linkelt leírás alapján beállítottam:
[link]Youtube-on megnéztem, hogy kell előcsalni az expozició számot, ez nálam 38 000.
Kicsit soknak tűnik, az a baj nem kérdeztem rá vétel előtt.....
Lesz ebből baj, vagy bírnia kéne még neki egy pár évig? -
Smith Ügynök
tag
válasz
totálkezdő #86473 üzenetére
Olvasom.
Ja még egy kérdés: amit kaptam hozzá akksi kicsit döglődik, azt honnan érdemes venni? Nem lenne baj, ha a gyárinál nagyobb kapacitású lenne...
-
Smith Ügynök
tag
Na meg is kaptam a kis E-PL5-öt. Eddig tetszik, bár a színtónus az alap Vividen elég ocsmány, azt normálra átraktam, meg a vaku alap beállításon elég halovány szerintem, erre adtam +1FÉ korrekciót, így már egész jó, bár van hogy +2FÉ-t sem érzek soknak.
Azt szeretném még kérdezni, hogy ha szeretnék minél nagyobb látószöget elérni(zárt térben, vagy egy nagyobb épület esetén) , és mindezt viszonylag olcsón
szeretném, akkor mi a megoldás?
Azt olvastam, hogy ez a legolcsóbb használható megoldás,
[link]
de ennél olcsóbb, akár valami manuális obit mit lehet erre a gépre? Bocs a béna kérdésért, de eddig mint mondtam mobillal fotóztam, most kezdem kóstolgatni ezt a fotós témát. -
Smith Ügynök
tag
Sziasztok!
Mit gondoltok, 55 ezer Ft-ért egy jó állapotú Olympus E-PL5 kit obival jó vétel?
Eddig mobillal fotózgattam csak, de annak gyöngeségeit (nagylátószög hiánya, pocsék teljesítmény kevés fénynél) szeretném már kinőni. Főleg kirándulások alkalmával fotózok, ilyen célra jó választás ez az E-PL5?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel
- Eladó Carl Zeiss Jena DDR pancolar 1,8 /50 objektív.
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Olympus m.zuiko digital ed 75-300mm f/4.8-6.7 ii objektív
- LG OLED Televíziók -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest