Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Ez egy elég vacak teszt. Kb fingja nem volt egyik gépről sem, vagy szimplán lusta volt bármit is beállítani. Alapvető dolgokat illett volna belőni, pl a képsebességből legalább egyformát választhatott volna... G6-nak nem lesznek canon videó színei, alapban kicsit alulszaturáltak valamennyit utómunkázni kell és akkor már szép lesz. Meg az AWB is szeret csúszni, pl ha sok a zöld picit elindul sárga felé... Viszont élességben, videó AF-ban és felbontásban körberöhögi a 650d-t annak nem valódi 1080p a FHD-ja. Ésszel használva a G6-ból szerintem több kihozható, mert utómunka nélkül videózni nem sok értelme van, kezdeti lelkesedés után kutya nem nézi meg olyan unalmas.
-
Peat;)
veterán
Akkor baj lesz, mert epl-5 sem kapcsol be attól hogy ránézel. A technológia márpedig ugyanaz, ha nem a földet, lábadat lőtted a telefonnal, hanem merőlegesen tartottad akkor egy fényképező kijelzőjén sem látsz többet alaphelyzetben, a dönthetőséggel lehet rajta javítani. Számomra ez e-pl1-en okozott ez gondot emlékeim szerint, amikor friss tulajként úgy gondoltam hogy akkor én most aktívan repkedő madárkákat, bogárkákat fogok megörökíteni 150mm-en, persze az ellövés előtti pillanatában elemezve mennyire éles a kép mert az autófókusz az biztos hülye, de némi önkritika az józan ész csodákra képes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Házimozi belépő szinten
- Lexus, Toyota topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest