Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
peppe79 #99150 üzenetére
Hasonlo a felhasznalasi korunk, en is foleg csalad es gyerekek, plusz ha megyunk valahova, akkor azt.
Nekem is tobb (pontosan ketto!) manualis obim van, de neha az AF obikat is manualon hasznalom, tipikusan allatsimogatos helyen ahol nem a ketrec racsra szeretnek fokuszalni. De en az elokepen nezem hogy mikor vibralnak a pixelek azon a reszen amit elesen szeretnek latni, igy nincs gond. Sem az nem zavar, hogy nem linearis a tekeres hatasa, sem pedig az, hogy a kezem nem szog ertekben, hanem ivhosszban gondolkozik, ezert a topszli vekony obik es a dagi kalyhacsovek tekergetese teljesen mas erzes.
A ket manualis (egy kis Helios es egy kis Mitakon) is teljesen mas, megsem zavar. Pedig a Mitakon palyahossza kicsit tobb mint negyed fordulat, a Helios meg majdnem korbefordul, tobb mint haromnegyed fordulat. Te nezel elokepet mikozben elesseget allitasz? En a kiemelest (belenagyitast) nem tudtam megszokni, teljes kepen szeretem latni, hogy hol lesz eles.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest