Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz jjeahh #75801 üzenetére
A Pana alapból "fura" Standard Adobe-ben, ez eddig vili. Bár eleinte azt is nagyon védted, de mindegy. Erre rátesz a Focal Reducer egy lapáttal (mert elhúzza a színeket, abban biztos lehetsz), a Sigma ezer éve is sárgás színeket hozott minden objektívjánál, ezt a mostani tesztekben is látni, ezt meg megkoronázod egy ND-vel ,ami hiába Hoya, szintén elviszi valamerre a tónusokat (még a BW is, nemhogy a Hoya). Nem sokat, de ez a kombó így összességében éppen eléggé kicsavarhatja a színeket mondjuk egy natív Zeiss + Sony camera tónusaihoz képest.
Mindössze ennyit szerettem volna leírni.
A Sony színekre meg egyik videós ismerősöm sem panaszkodik, de nincs kizárva, hogy gond lehet vele.
Éjszakai csillagfotó színei meg igenis kényesek, vagy csak én vagyok az. A Fuji ebben igazából nem olyan jó, mint a Sony, vagy az Oly anno. Illetve vannak olyan helyzetek, ahol jó a Classic Chrome, vagy a Velvia, de a legtöbb esetben szebb égkéket hoz a Sony/Oly.
Econ: én már rég nem tudom követni jjeahh-t, de mindegy is, a saját útját járja, így van ez jól.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest