Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz Throme #93529 üzenetére

    Nem mondtam, hogy kellene, de ettől még szokták. Leggyakrabban az FF huszárok szoktak ezen lovagolni, hogy a m43-nak semmi értelme, kihalásra van ítélve, és ezt tetszőlegesen értelmezett információkkal alá is szokták támasztani. Ugyanakkor most volt decemberben egy nagyobb -értsd világméretű- "pánik" ugyanilyen indokkal egy félreértelmezett nyilatkozatrészlet miatt.

    nozs23: mondjuk Japán egészen más világ, vannak európai szemmel nézve furcsa dolgaik, így velük kapcsolatban már semmi sem meglepő. :)
    #93536: azért ez nem is túl acélos. Munkára szerintem teljesen használhatatlan. Ha nem működik jól és megbízhatóan, akkor olyan mintha nem is lenne. Bár mivel nem videózok, így lehet nincs igazam. Gondolom nem véletlen, hogy a komoly videósok vagy manuál fókuszt használnak, vagy speckó lencséket külső technikával megtámogatva.

    vond: Nem fogják egyhamar programozhatóvá tenni, valószínűleg üzleti döntés van mögötte. A finomhangolása viszont elképzelhető, mert ahogy kezdi majd megszorítani őket a konkurencia, muszáj lesz valamivel kedveskedni a videósoknak.
    PDAF. Ez is gyakran előkerül, Pana oldalon nem hiszem, hogy számítani lehetne a tömeges elterjedésére, láthatóan írtóznak tőle valamiért. Talán a csúcsvázaik megkapják a következő valamelyik generációban, de lejjebb egyelőre én nem számítanék rá. Oly már más kérdés, ott láthatóan megindult valami az M5mk3-al, bár, hogy ez leszalad-e a kistesóhoz is, azt nem tudom -és igazából nem is hiszem.

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák