Új hozzászólás Aktív témák

  • Homer J.

    csendes tag

    válasz bence007 #71873 üzenetére

    Kattintottam párat a Pana 25 1.7-tel. Sajnos a hétvégi karácsonyi őrület miatt nem volt sok időm, így képeket sem tudtam feltölteni, de talán holnap...
    Azt azért szeretném leszögezni, nem vagyok profi, de még amatőrnek is rookie. :) Sok objektív még nem fordult meg a kezeim között, legtöbbet a standard oly kitobi-duóval lőttem, egy hónapig volt egy 45-ösöm szintén az istenek otthonából - ami szerintem is csodálatos eszköz a valóság digitális leképezésére -, illetve pár hétig kóstolgattam az oly palacsintáját, ami viszont semmilyen előnyt nem nyújtott standard testvérével szemben, hacsak nem a nyugalmi állapotában mért apró hosszát.
    Kézbe véve full műanyag, de szerencsére nem az Euro Family-s műanyagpohár, inkább mercis ajtóbehúzó-anyag. Hosszra körülbelül a zárt helyzetű kis kitobi, viszont annál vaskosabb, férfiasabb darab. A fókuszgyűrű elég széles még az én virsli ujjaimnak is, finoman, zsírosan jár, érzetre sokkal jobb, mint a 40-150 kitüvegé. Kinézetre nem nagy szám, sokat spórolhattak a feliratokra szánt festéken, egy ikeás Värdera tányér is izgalmasabb nála. A napellenző-fetisisztáknak jó hír, hogy csomagolnak hozzá egy gyári darabot, szintén a jobbfajta bakelitből.
    Képminőségre - a néhány kép alapján - az én szememnek adja azt, amit a 45-ös. Elég közeli fókuszpontot tud akár portréhoz is, az AF is elég gyors, nem nagyon jár vadászni.

    "Nem szoktam imádkozni, de ha tényleg odafent vagy, kérlek ments meg, Superman!" - H.J.S.

Új hozzászólás Aktív témák