Új hozzászólás Aktív témák

  • b.vr

    őstag

    válasz hibavissza #65186 üzenetére

    "(#65184) b.vr: a fentieket neked is figyelmedbe ajánlom. nem pixelkukkolok általában. ha nincs fényerő engem nem igazán hatnak meg. ezzel nem azt mondom, hogy nem jó objektív, hanem azt hogy engem nem hat meg a borotva. nincs rá szükségem. nem vagyok profi fotós."

    Ezt a választ önmagában sem tudom maradéktalanul követni, de amit én Neked írtam hogyha Te inkább hagynád fent a kitobit egy koncerten, hát nem kell ahhoz pixelkukkolnod hogy lásd mit hozol ki kitobival a tele végén 5.6-on meg mit az olyval1.8-on.
    (Ha meg erre azt mondod hogy Te nem fotózol koncerten meg amúgy seholse ahol a tág rekeszt akár a fény, akár a háttérelmosás végett ki lehetne használni, akkor az a saját fotózási szokásaidat illetően természetesen egy teljesen rendben lévő válasz, csak épp innentől nem sok relevanciája lesz a 45/1.8 megítélésében)

    szerk: a (#65192)-őt olvasva nem igazán értem a (#65173) hsz-edet, akkor mire írtad hogy "vótmá. nekem azt mondták rekeszelni kell minimum f4/5,6-ra....akkor meg inkább fennhagyom a kitobit."

    [ Szerkesztve ]

    "Oscar bácsi meg nem gyütt"

Új hozzászólás Aktív témák