Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sisi22
aktív tag
válasz Tegla80 #172260 üzenetére
Figyu ram,oszinte leszek.
Tevedesben vagy, leirom a lenyeget:
Az eladonak van minimum 5, maximum 9 elado, felujitott kutyuje, olyan aron adja, hogy azonnal eladhatna mindet, de minimum kettot akar eladni, raadasul 3-4 kutyu vetelekor tovabbi kedvezmenyt ad.
Sajat magaval tol ki, mert legalabb fel tucatnyian jeleztuk, hogy azonnal megvennenk egyesevel, mert nem kell tobb egy embernek, plane, amikor ket sim-es a kutyu.
Tipikus dilettans szemellenzos elado.Amugy, ahogy irtam, itteni boltokban A02-A05 es J4-J6 es tarsait akarjak szazaval eladni, horror aron, ugyhogy ha akarsz, gyere ide es azonnal megveheted barmelyiket.
Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
Atus85
aktív tag
válasz Tegla80 #122667 üzenetére
Nagyobb az akksija meg a snapdragon proci is takarékos , osszessegeben jobb telónak tartom mint a p10 lite - ot. De ha nem kell neki 5,5 os kijelző akkor a p10 litot is veheti, azzal sem nyúl mellé. Szóval vagy a note 4-et vegye vagy a p10 lite - ot. A miui az ugyanúgy android csak így hívja a xiaomi. A Huawei rendszerét pedig emuinak hívják .
-
Ájvé
veterán
válasz Tegla80 #122667 üzenetére
Egy erősen módosított Android, de attól még mindig Android. Sok előre telepített alkalmazás van rajta, nincs app drawer, de ugyan úgy van Google Play és minden ami androidon is van. Huawei EMUI rendszere egyébként elég hasonló, szóval ahhoz képest nincs is akkora differencia.
Ha az tetszik neki akkor vegyen P10 Lite-ot (P9 Lite ha jól tudom csak 16 GB ROM-os, ezt ezért nem ajánlanám), nem jár vele rosszul. -
minek?:S
őstag
válasz Tegla80 #14983 üzenetére
Üdv. szerintem:
0 ft:
Samsung Mini 2
Sony Xperia Tipo
ZTE Blade 319900 ft:
szerintem körülbelül mind rendben van...egyébben: Jó a Lumia 610, de 256MB RAM miatt kicsit kényes programok terén( vicces hogy OS vígan fut rajta)
Omnia M szerintem nemrossz, ennyiért lehet, hogy vennék.Javítsatok ki ha hülyeséget mondtam
Üdv.:M.
-
moli.hu
őstag
válasz Tegla80 #10936 üzenetére
Nem keresunk szarul, hanem 27% az afa, meg magasak a vallalkozoi adok, amit vegul a vevo fizet ki. meg itthon magas az arres, mert mindenki 1 ev alatt akar meggazdagodni, nem pedig 40 ev alatt.
De meg nem is ez a baj, hanem hogy a 40000-et sajnalom egy telefonra, mikor 20000-ert mar kapni tabletet, ami ugyanez kiveve a gsm es gps modult a SOCban, a kamerat, a vibramotort, a kozelsegerzekelot meg talan a mikrofont, ezek pedig nem kerulnek 20k-ba, de meg 5k-be se.
-
moli.hu
őstag
válasz Tegla80 #10932 üzenetére
Igen, ezt a modelt ismerem a mai mobilarena tesztbol, ezert is huztam pont ilyen hatarokat a koltsegeknel, mert mar tudom, hogy nem lehetnek irrealisak. Koszonom.
De alternativakat keresek, mert sokallom a 40-et es nem szeretnek 1 modell kozul valasztani, es tudom, hogy Ti tajekozattabbak vagytok a piacon, mint en. varom szives segitsegetek.[ Szerkesztve ]
-
-
GLOCK34
aktív tag
válasz Tegla80 #8952 üzenetére
Nekem is bejön!
Összehasonlítva a samuval jobbnak tűnik kevesebbért. A két kártya használata csak hab a tortán nálam,mert a privát hívásokat külön intézem,nem a cégest használom.
Veszek egyet és ha bejön,akkor az s3 eladom. -
zack
nagyúr
-
tresh
veterán
válasz Tegla80 #6418 üzenetére
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne. Még mindig agyalok hogy mire váltsam le az SGS-t és ebbe kérnék segítséget.
Amiket néztem az az SGS II, Xperia S ezeknek a tudása nekem bőségesen elég..
A lényeg az lenne hogy ne keljen romolni stabil jól működő telefon kéne (SGS nél eleget romoltam) és nem ártana ha még pár esetleges frissítést még elviselne ( ha jól tudom 4.1 lesz a vége az SGS II-nek).
És akkor hogy miért nem tudok dönteniXpeira S vs SGS II
Kijelző: méret egyforma de a S é jobb felbontású, SGSII e téren nem lenne változás csak hogy RGB( de gondolom attól még az is beégne)
Hardveresen nem hiszem hogy annyira nagy eltérés lenne max a gpu az sgs2 be erősebb (de hát kisebb is a kijelző felbontása)
Kamera egyértelműen az Xperia viszi a prímet (nekem)..
Aksi: na ez jó kérdés ugye SGS II nél ott a gyári 2000-es avval azért nálam két napot elficegne ami nem hátrány.... S ről e téren lövésem sincs mit bír.
Ja és még annyi Sony boltba megtapiztam az S-t ahol már egy raklap alkalmazás meg ki tudja mik voltak megnyitogatva még is szépen gördülékenyen ment ( mellette volt a P az hozzá képest nulla volt )Bocs hogy hosszú lett de valahogy úgy érzem a kettő kombinálásából lenne egy jó teló de olyan még nincs
[ Szerkesztve ]
-
B1T3
addikt
válasz Tegla80 #6418 üzenetére
Ha fontos a garancia, akkor az a lényeg, hogy gyári és gyártói garancia szavakat keress. Ennek tudtában fél perc google keresés után 49990 Ft-ért kaphatót találtam 2 év gyári garanciával.
Kártyafüggetlen kellene, vagy szolgáltatók ajánlatai is szóba jöhetnek? Hűséggel elég jó áron kapható.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Tegla80 #6177 üzenetére
Na akkor még 1X leírom : Xperia S vagy Lg Optimus 4X
(#6179) minek?:S :
Xperia SL nincs T-nél !!!
Az Xperia S -től sem kell félne mert ez a besárgulás őrület is már több mint egy éve volt az első szériáknál, amit gyorsan javított a Sony(#6180) nggabi :
Hát azt ezért nem hinném
Max. akkor ha a Samsung valami csoda folyamán kinöveszt még két magot
És Grand X -re is úton van a Jelly Bean[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mik ezek az új monitoron?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kutya topik
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest