Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikersz1
senior tag
Hali.
30-50 ezer forint között milyen új telefonok jöhetnek szóba? T-mobile-tól lenne a telefon, előfizetés nélkül, máshonnan nem jöhet szóba. Kisebb játékok futnának rajta, a lényeg, hogy a rendszer normális sebességű legyen. Kamera nem árt, ha minél jobb. Jöhet android és wp is.Kiszemeltek:
Huawei Ascend Y550. Hardveresen megfelelne a telefon. Igazából a márka, amitől kissé tartok. Tárhely kicsi. Rendszert szoknom kellene.
LG F60. Hardveresen ez is rendben van, de nincs közelségérzékelő és fényérzékelő. Kicsi tárhely.
Határeset ár szempontjából: Huawei Ascend G620S, Samsung Galaxy Ace 4.[ Szerkesztve ]
-
gabf
csendes tag
Sziasztok! Fateromnak vennek egy okostelot, androidosat es legalabb 2 magos gepet. A plafon 20k lenne. Uj es hasznaltak kozul, ti melyiket vennetek ennyi penzert?
Koszi szepen,
Gabf -
Imy
veterán
Ma voltam Media marktaban telokat nezegetni.
A Redmi 1s-nel sok telo szebb, es jobb a menuje...
Ez a ket telefon tetszett meg:
Prestigio PSP5507 Elonye a nagyobb akksi (4000mAh, gyari tok)
Prestigio PSP5517 Jobb a kijelzoje, 8Gb RAM....Ezekkel erdemes szamolni?
A Redminek a kavaja nagy, illetve a menuje fura...
Meg az LG L80 is tetszik.... Az meg esetleg?
-
bajzal
őstag
válasz atomchicken #70892 üzenetére
Az is jó, vagy kicsit drágábban használtan SP. Jó hardver, Gyári 4.3 is jó, gyors, de van rá több kitkat és most készül a lollipop is.
-
Hunt3r22
őstag
-
atomchicken
tag
Sziasztok!
Melyik a legolcsóbb, használható androidos telefon a piacon? Olyan amitől a használója nem kap idegrohamot.
Használt (szép, max 1 éves, lehetőleg garis) és új is érdekel. (T-mobile vagy független.)
Igények nincsenek, első androidos telefon lenne.Én Xperia M-re gondoltam, de szeretném kikérni a ti véleményetetek is.
Köszi
-
bgyg1
aktív tag
Esetleg valaki tud véleményt írni a Zopo ZP 1000 telóról?
-
Fulár
senior tag
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Thl 4000 telóról?
-
addikt
Sziasztok!
Egy ideje már gondolkozom,hogy lecserélném a Note 2 telefont,amit ma sikerült pofára ejtenem.Lehet most van itt az ideje
Ez a telefon teljesen megfelel,csak egy-két dolog miatt váltanék:
Újabbra,mert az amoled,idővel beég
Kisebbre,mert elég széles a kerete és lehetne picit vékonyabb ma már.Ez a méret még belefér,de nagyobbat nem akarok.
Fm rádiót használom naponta és nem bánnám,ha lenne benne.
Amúgy netezés,rádió,GPS,telefonálás és filmnézésre használom.
Ár:50-100k között és használt is jöhet.Csak android.Nem tudom van-e hasonló telefon,mint a Note 2,de nem tudok róla.Ezért kérem a segítségeteket.
-
juve600
nagyúr
üzemidőben melyik birhat többet ? G620S-Y550-REDMI 1S ??
THX
-
monti0222w
addikt
válasz plaschil #70873 üzenetére
Szia, elöszőr is a méret, nem sokkal nagyobb a Honor az 1s-nél szóval elfér mindkettő a zsebben. Méretileg a 2s-l járnál jobban, mivel a fizikai méretet csökkenteték az elödhőz képest. Olyant kellene figyelembe venned mint a Honor ram kezelése jobb mint az 1s-nek, 2GB>1 GB, viszont az 1s-nek jobb, valamivel erősebb a procci grafikus csip kombó. A másik a támogatottság 1s-nek kiadták a kernel forrást, elindult vele a rom főzés Honornál ez még kérdéses. Szóval ezt neked kell eldöntened melyiket választod.
-
hukli21
tag
Sziasztok! Tudtok most olyan készülékekről, amiket a T-nél lehet kapni, de függetlenek? Rémlik, hogy régebben voltak ilyenek.
Z3c-->LG G2-->Nexus 5--> Huawei P8 --> Iphone 4s --> LG G3
-
plaschil
aktív tag
Szerintetek?
1.Honor 3C
2. Xiaomi Redmi 1S
Nálam a Honor 3C győzne, csak azt olvastam, hogy a grafikus meghajtó nem a legjobb. Nekem ez nem mond semmit.
A másik meg, hogy a Xiaomi kisebb, és azt lehet jobban preferálnám, bár nem volt még egyik sem a kezemben. Jelenleg 3.5"-osom van. Szeretném ha elférne a zsebemben.
Vagy esetleg más alternatíva kb. ilyen árkategóriában e-digitaltól (ez fontos).
Legrosszabb esetben Kínából. (akkor viszont -25-30%, ~35.000 HUF)[ Szerkesztve ]
Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
legenda
válasz nyisziati #70871 üzenetére
manapság, legyen szó bármilyen android oprendszert futtató telefonról, ha abban csak 1 gigabyte memória van, akkor az nem számít már erősnek, és pláne nem mérhető a felsőbb kategóriákhoz.
ehhez már csak adalék a korábban írt sok hiányosság (nem dual band wifi, nem lte képes...stb.), amik miatt pláne alsóbb kategóriában marad - halkan jegyzem meg, hogy a legtöbb gyártónál ezek nagyobb hányada már a középkategóriában is adottak egy ideje, a csúcskategóriában meg az 5" kijelző mellé fhd felbontás jár, minimum 2 gigabyte ram, és sok más olyan képesség, ami a t6 pro esetén nem adott, de ez érthető az árazása és a kategoriális besorolása alapján, csak ne akarja onnan ok nélkül kiemelni valaki.
nem mi ülünk magas lovon, hanem egyszerűen csak tudjuk, hogy hova, melyik kategóriába tartoznak bizonyos telefonok, és nem csak felhasználói élmény, hanem hardver, szoftver és minden más tekintetben is, lásd a fent leírtakat.
nem, a multitasking képességeit nem teszteltem, nem jutottam el odáig, mert már egyszerűbb problémákon és hiányosságokon is fennakadtam, amikor a kezembe került.
lehet, hogy te elégedett vagy vele, neked jó, de a helyén kezelni, a saját kategóriájában, így egyáltalán nem állja meg a helyét olyan kijelentés, hogy veri a nagyokat!
komolyabb készülékeket teszteltél?
iphone és galaxy? legalább pontos típust írnál, mert nem mindegy, hogy iphone 4 vagy 5s/6, illetve a galaxy ágon is van régebbi és hardveresen gyengébb s vagy note szériás, de újabb és erősebb s5 vagy note 4 is, márpedig nagyon nem mindegy...
mindegy, már lezártad, így valóban ne ragozzuk tovább, mert tényleg felesleges.
javasold bátran a telefont, ha valaki olcsóbb androidos típust keres adott árkategóriában, de akik többet rászánnak, nagyjából a duplája környékén gondolkodnak, azoknak ez nem lesz alternatíva, több okból sem.
a g2-t írtad, hogy leveri, de a g2 sokkal jobb akkumulátoros üzemidőben, kamerában, kijelzőben, hangban (dac), dupla ram, (minimum) dupla tár, lte képes, dual band, sőt ac wifi, nfc, infra és még lehetne sorolni.
ezek után tényleg nehezen tudnám/tudnánk elfogadni az állításodat, ezért inkább szeretném/szeretnénk megköszönni a megértésedet, amiért többen is a nemtetszésünket fejeztük ki, okkal.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
nyisziati
veterán
Nem én halmozom a butaságokat, te nem vagy hajlandó elfogadni pl. azt, hogy ez a teló hardveresen nem gyenge. Te mennyit tesztelted pl. a multitasking képességeit?
Nagy betűkkel pedig azért írtam, mert nem szeretem, ha tényeket figyelmen kívül hagynak. Azért álljon már meg a menet: milyen alapon hagyod teljesen figyelmenkívül az általam tapasztaltakat és sajnálod le azzal, hogy "gyenge a hardver"? TE írod, hogy csak a tapasztalat számít, kipróbáltad te már egyáltalán? Ez a telefon nem lagol, mindennapi használatban legalábbis biztosan, abban pedig nincs okom kételkedni, amit a G2 tulaj mondott. Most váltott decemberben, nem mondaná, ha elégedett lenne.
Tesztelgettem már komolyabb készülékeket is (Iphone, Samsung Galaxy), úgyhogy van némi összehasonlítási alapom.
.
De ahogy látom ti túl magas lovon ültök, túl sokat számítanak a hardverspecek. Ez viszont engem nem érdekel. Na csá. -
Sziasztok!
Hugomnak szeretnenk telot venni. Most HTC wildfire s-e van.
Jol sikerult a felvetelije igy kicsit feljebb lephet.
Szoval max 60 a keret, droid legyen, minel kisebb legyen a telefon de legyen idotallo a hw (64 bit, 2 gb ram)
Es viszonylag jobb kamera.Mi lenne neki valo?
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
theooracy
aktív tag
Ide is leírom hátha valakit érdekel, hogy az Extreme-ben csökkent a Honor 6-os ára. Most 109900 Ft.
-
Lokids
addikt
Esetleg innen vett vakaki már valamit?
http://www.partnerogsm.shp.hu/
Furcsán olcsó. A Honor 6 csak 87K, ami nagyon olcsó a többi eladóhoz képest.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
sid87
senior tag
Hetek óta szenvedek hogy milyen telót kéne venni.
Note 4, i6, Z3, M8 stb. mind nézegettem de egyik sem győz meg igazán...
Fontos a kamera, a sok RAM, a magas felbontás. Nyomkodgattam is őket már, de így se tudom.
Nagy szempont hogy ne lője ki gyakran a programokat, mert pl most SIII-on, ha átlépek valahonnan a böngészőre, és onnan vissza lépek, újra tölti. Kb mindig mindent újra tölt. Utálom.
Fotózás, böngészés, kapcsolattartásra használnám, úgy hogy évekig megint jó legyen.
Valami vélemények a telókról, hogy minek mi a gyengéje pl?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
legenda
válasz nyisziati #70841 üzenetére
sorra halmozod a butaságokat, de ez a téma lassan minden elbír már...
az alapján ajánlgatom a kétmagos iphone 6 és társai telefonokat, hogy eltérő rendszer esetén nem csak az számít, hogy 2 mag vagy 4, hanem a többi hardveres tényező, az arra épülő oprendszer, annak optimalizációja..stb.
egy másik témában dobáltak be az iphone 6 ellenében különböző 4 magos procival, 2 gigabyte ram...stb., szóval jobb hardveres képességű, de eltérő oprendszeres telefonokat, amire mindenhol tettem be teszteket, hogy minden értékben jobb a hozzászólást írók által említett típusoktól (csak egy példa, amikor a z3c-hez mérték; z3c kontra i6), de z általad említett és használt telefonnak köze sincs a felsőbb kategóriához, minden tekintetben jóval lejjebb helyezkedik el, nem csak hardveresen gyenge hozzá, hanem ma már elvárhatónak nevezhető dolgokat sem tud, ezért nem véletlenül írtuk többen is, hogy nem kellene ilyeneket írni, hogy teljesítményben ugynakkor veri a nagyokat is és a g2 szintjét emlegetni.
olyan tapasztalatokat osztok csak meg, amit magam is megéltem, vagy tényekkel/komoly tesztekkel alá tudom támasztani, nem pedig csak ismerős elmondásából, miszerint; lagol...
elolvashatnád a fórum szabályozását, valamint a netes etikettet a nagybetűs írásról, a témával kapcsolatban pedig olvasgass, szerezz több tapasztalatot komolyabb telefonokkal is, ismerd az eltérő oprendszerek és hardverek különbözetét adott szempontokból, aztán visszatérhetünk majd a témára.galaxys80; részint az, de attól még ne essen már csapdába egy ember - esetleges vásárló - sem, mert valaki butaságokat ír, ami már annyira kirívó, hogy több ember sem tudja ignorálni.
[ Szerkesztve ]
-
finesz
csendes tag
Sziasztok, csak annyit szeretnék tudni, hogy melyik mobil oprendszer tudja az adobe flash playert?
mert nekem androidom van, és az ilyen típusú böngészős játékokat nem tudja kezelni.
előre is köszönöm....
-
Ciccuka
veterán
Mi a véleményetek a Tesco op3 ndott telefonjáról?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
diagonal
csendes tag
Okostelóra váltanék jobb későn mint soha alapon:-) Most egy kb. 6e Ft-os semmit nem tudó telóm van és soha nem is volt még okostelefonom. Olvasgattam itt és a Nokia Lumia 735-ön gondolkozom.
Amire én használnám alapvetően a telefont:
1. telefonálás ( időben nagyon keveset szerintem az átlagemberhez képest, van hogy egy napig nem is beszélek senkivel )
2. netezés ( ez lenne számomra a legfontosabb, buszon, villamoson, reptéren, parkban stb. tudjak netezni zökkenőmentesen ami híroldalak, illetve fórumok olvasását jelentené főleg ).
3. Fontos még a könnyű kezelhetőség.Amire nem használnám vagy keveset és nem is lényeges szempont igazán: zenehallgatás, fényképezés, videózás. Ezekre ott van a fényképezőm meg az mp3 lejátszóm.
Ezeknek a szempontoknak megfelelne a Lumia 735? Illetve mi jöhetne még esetleg szóba ebben az árkategóriában?
Őszintén szólva nekem már mindent ajánlottak, volt aki azt mondta várjam meg a Nexus 6-ost amíg kijön, meg vegyek iPhone-t mert az nem akad soha, de az ára azért durva ezeknek, meg gyanítom nem is használnám ki az adottságaikat.[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
A http://laptopexpressz.com/ vagy a http://mobilkereskedes.hu Mennyire megbízható áruház? Érdemes tőlük telefont vásárolni?
G7-et néztem tőlük:
http://laptopexpressz.com/termek/huawei-ascend-g7-white-grey-mobiltelefon/82667
http://mobilkereskedes.hu/?view=shop&product=739Érdemes foglalkozni ezekkel?
-
juve600
nagyúr
G620S vagy XIAOMI REDMI 1S ???
THX
-
Land
veterán
Üdv!
Dilemmázok. Használtan/újonnan 95-100k-ig vennék droidos telefont. Arra gondoltam, hogy 3 gb ram alatt már nem nagyon kellene nézelődnöm. Rendes multitaskingot szeretnék, tempós működést.
Ennyiért Honor 6 újonnan, Sony Z2 (ha sikerülne kifogni egy hibátlan példányt) simán kijönne, ami még jó is a mezőnyből. Esetleg más tipp? Fontos a jó üzemidő, kijelző, kamera, sebesség stb. Szerintetek?G2, N4/N5, S5 stb nem érdekel.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Lokids
addikt
A honor 6 vs Ascend G7 között van 20K különbség. Mennyivel jobb a Honor?
-
monti0222w
addikt
válasz Vackor80 #70842 üzenetére
Szerintem Honor 6 a befutó , de mindenki döntse el maga melyik lesz. Honor 3GB rammal rendelkezik, minden játék elfut rajta akadás mentesen, ezt csak azért írom mert ez a mérce egyeseknek, nagy akkumulátorra van ami kb: 2 napos üzemidőt biztosít, a fényképező része elég jó a mobilos berkekben, a külső, elől-hátul üveg szerintem jól néz ki, de ez ízlés dolga kinek mi jön be.
-
Deck
titán
-
KG19920818
csendes tag
Sziasztok!
Milyen telefont tudnátok nekem ajállani?
- Szép nagy kijelzője legyen
- Gyors legyen a rendszer
- Szép képet csináljon
- A legjobb játékokt is akár elfussanak rajta gond nélkül (Brothers in Arms 3)
- Szépen szóljon a hangszórója
- ár: 85.000 Ft maximum(Huawei-t ha lehet ne mondjatok mert az van és egy rakat fos)
Előre is várom a tippeket és érveket! Köszi a segítséget!
-
Vackor80
csendes tag
Szerintetek melyik éri meg jobban?
Honor 6
LG G2
Sony Z2
Vagyis inkább a G2-höz képest a másik kettő jobb-e (mert G2-m volt már, ezért tudnék ehhez viszonyítani).
Köszi -
nyisziati
veterán
"- de ez a téma nem arról szól, ami különbözet van, az akkor is adott, ha nincs mind kihasználva, ettől jobb vagy egyik telefon a másiktól!"
.
Na itt a lényeg. Ha ezt így fogod fel, akkor a kétmagos Iphone 6-ot mi alapján ajánlod az embereknek?
.
NEM INKÁBB AZ SZÁMÍT, AMIT AZ OKOSTELÓ HASZNÁLATA KÖZBEN ÉRZEL, AZ ÚGYNEVEZETT "FELHASZNÁLÓI ÉLMÉNY" ?
.
Bocs, de nekem ez számít. És akik körülöttem vannak, senki nem a hardverspecifikációkban keresi a különbséget, hanem az alapján választ telefont, hogy mennyire elégíti ki a szükségeit egy telefon.
.
DE MÉG TI IS ILYEN KÉRDÉSEKET TESZTEK FÖL A TOPIKINDÍTÓBAN, NEM A KÍVÁNT HARDVERSPECIFIKÁCIÓKRÓL ÉRDEKLŐDTÖK, HANEM HOGY MIT VÁR EL A TULAJ A TELÓJÁTÓL.
.
A karcolódásról meg csak annyit: láttad már vadiúj telefon kijelzőjét, miután végighúztad rajta az ujjad, MAJD TISZTA ALKOHOLLAL LETÖRÖLTED és súrlófénynél lapos szögben megnézted?
Majd ha ezt megtetted és még mindig nem találsz semmit, akkor beszélhetsz a saját tapasztalatodról. Addig ne nyilváníts véleményt, mert NEM ELLENŐRZÖTT ÁLLÍTÁST OSZTASZ MEG!!! -
djpoti
aktív tag
Sziasztok!
Két telefon között vacillálok, Az egyik egy ZOPO ZP999 MTK6595 Octa Core Smart Phone 4G Mobile Android 4.4 5.5'' 3GB RAM 32GB ROM FHD 1920*1080 GPS 14MP ár.: ~ $300
A másik JiaYu S3 5.5 Inch IPS 4G LTE Phone MTK6752 Octa Core 3GB/16GB Android 4.4 Smartphone 1920*1080 GPS 5.0MP+13.0MP ár.: ~ $200
Ugyebár utóbbi 64 bites, de fogalmam sincs, hogy most ez nekem jobb -e esetleg nem. Személy szerint a JiaYu S3 -ra szavaznék, de azt mondanám, első látásra szimpatikusabb.
De ha valaki képben van, világosítson fel nyugodtan.Előre is köszönöm!
-
KYZRR
őstag
Sziaszok!
Ismerosom telefont keres az S3 mini helyere, a keretje ra pontosan 50000Ft.
Lehet hasznalt, es uj keszulek is, annyi kikotese van, hogy WP-t nem igazan szeretne.Tudtok ajanlani par keszuleket?
Valaszokat elore is koszonom.
You can only die once, make sure it is worth it...
-
legenda
válasz nyisziati #70794 üzenetére
attól függetlenül, az általad említett és használt telefonnak köze nincs a nagyokhoz, nem is lehet egy lapon említeni azokkal.
ezzel az erővel, a legegyszerűbb és legbutább típusra is mondhatja bárki, hogy az felér a nagyokkal, mert pont úgy lehet vele telefonálni, a többi funkció meg nem érdekeli, amit csak a jobbak tudnak és az nem, mert azokat nem használja - de ez a téma nem arról szól, ami különbözet van, az akkor is adott, ha nincs mind kihasználva, ettől jobb vagy egyik telefon a másiktól!
a karcolódásról írt véleményed is butaság.
az ilyen és hasonló "tapasztalatok" és "vélemények" miatt nem az már ez a topik, aminek és amilyennek lennie kellene, néha még sajnálatos is, ha betéved ide egy gyanútlan és kevésbé hozzáértő kérdező és eme hozzászólások alapján alkot véleményt, illetve dönt a vásárlás ügyében...
a jelenleg is használt telefonodról tapasztaltakat leírhatod a témájában, de ide nem feltétlenül/csak szubjektív vélemények kellenek, hanem elfogulatlan nézet.[ Szerkesztve ]
-
Forest15
újonc
Azon filózom hogy, mit kéne vegyek. Jelenleg egy LG Optimus L9-em van. Nincs vele sok gond de már ideje lenne cserélni. 2 helyzet között kéne választanom (csak nem tudom mi legyen), mégpedig: Lumia 1520 vagy vegyek egy Galaxy Tab S 8.4-et. Ha lumiát veszek eladom az LG-t. Ha Tabot akkor marad az LG telefonálásra. Amire használom és használnám a telefont az: Böngészés, Játék, Film, Tanulás, Facebook, Zene, Youtube, Email, Skype és Navi. Na most az a Lumia kamera nagyon vonzó ajánlat DE azzal eggyütt elvész a 8.4 inch-es kiváló képernyő a médiafogyasztáshoz. Viszont van egy másik DE ami az hogy egy tabletet nem igazán hordanák magammál az utcán. Ebben egy két véleményt kérnék tőletek. Mért ezt vagy mért azt. Előre köszönöm a segitségeteket!
-
juve600
nagyúr
Az ediginél kapható redmi 1s-ben benne lehet magyar nyelv ???
thx -
zso73
veterán
válasz diegho #70808 üzenetére
Nekem három telefonom karcolódott meg. Galaxy S2 gyári samsung tokban hordott volt. Belekerült valami homokszem, és kereszt karc lett belőle. A tokban nem látszott szemmel a poprszem.A gyerek átvette, most mintha megköszörülték volna a képernyő közepét. S4 Active . Remélem,hogy a fólia megvédte, mert mellette volt egy imbusz kulcs...1,6mm-es. ZTE blade one ( Valami telenor superpro néven ) Zsebben használva....Szintén karcos. És ezek a telefonok nem a legalja...Mégis megtörténik a baleset.
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
szabolcs5757
csendes tag
Sziasztok!
Mobiltelefon vásárlásán gondolkodom, de ötletem sincs, hogy milyet kéne vennem, ami megfelelne. Igazából a lényeg, hogy ne akarjam minden második kézbevételnél a falhoz vágni, mint a mostanit (Sony xperia sola, okokat lásd lentebb) Amire használnám az igazából a telefonálásban, facebook messengerben és a buszos zenehallgatásban ki is merül, esetleg még snapchat, de ez utóbbi annyira nem lényeg. Tudnátok valami ezen célokra jó készüléket ajánlani?
Amit kinéztem magamnak és nagyon megnyerte a tetszésem, az egy Nokia lumia 735, viszont ez windows phone, azokról meg nem sok mindent tudok, azon kívül, hogy kevés rá az alkalmazás a konkurenciákhoz képest.
A mostanival igazából csak annyi bajom van, hogy befagy, akadozik, újraindul (ez a 3 telefonálás közben is gyakori), az akkumulátor százalék kijelzője wifi használat közben visszaszámláló lesz, ami percenként csökken. Próbáltam hard resetet, CFW-t, de egy hónapnál tovább egyik megoldás sem tart, és ugyan olyan használhatatlan kacat lesz... de ez az egy hónap is jó esetben van.
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
válasz batai15 #70824 üzenetére
"Xiaomibol csak a flagshippek inkább."
Mi3-ra és Mi4-re - amire még nincs kint a kernel forráskódja - gyakorlatilag egy AOSP 4.4 érhető el, a többi nem-MIUI ROM-nak van baja. Ellenben a Redmi 1S-hez nyilvánosak a források, be is indult januárban a közösségi ROM-gyártás.
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Sógoromnak felötlött a fejében, hogy egyesítené a telefonját és a mobilnetes sim-jét egy DUAL SIM-es telefonban.
Mobilnetes kártya használható egyáltalán telefonban netezésre?
Ha igen, akkor jelenleg működőképes lehet az az elgondolás, hogy párhuzamosan üzemeljen a mobilnetes SIM és a normál SIM egyetlen készülékben? Tehát netezés közben tudjon fogadni/indítani hívást.
Mivel a netre nincs szükség 24/7 így energiatakarékosságot figyelembe véve kikapcsolható-e a mobilnetes SIM-hez tartozó "telefonrész"?Na persze ezekhez milyen készülékek ajánlottak 4"...5" kijelző magasságában?
Ár egyelőre nem érdekes / nem kérdeztem rá / hasraütve lőjük be max 100k-ra
A válaszokat sógorom nevében előre is köszönöm
read-only mode on the forum
-
batai15
félisten
válasz juve600 #70823 üzenetére
Hát snapdragon telefonok romolas szempontjából előnybe vannak. Az új kínai telefonok közül még nem nagyon tudok olyat mondani amit te is keresel. Vannak esetek amikor hiába egy jó telefon amibe van potenciál mégis nem nagyon foglalkoznak vele a modderek és fordítva is igaz. Szerintem várj egy kicsit vagy tavalyi telefonokat nézegesd. Romolas szempontból ZTE v5 felkapott. Több hirtelen most nem ugrik be. Régebbi lenovo telefonok is szint úgy. Alcatelek kevésbé. Xiaomibol csak a flagshippek inkább.
Be néztem a 620 topikba, nem nagyon pörög. A mezei userek GPS el szenvednek meg ilyen dolgokkal az utolsó 3 oldalon romolas nem nagyon volt említve. Így szvsz kihagynam.[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz batai15 #70822 üzenetére
értem,sorry
esetleg a HUAWEI G 620S is jó lenne ??
olyat keresek én is amire lessz normálsi support,esetleg új android rendszer is,ne kelljen normál használat mellett naponta tölteni,Lenovo-kat néztem még azokban van 3000-es akksis is csak nem tudom azok közül melyik lenne jóthx
-
-
k.joco899
csendes tag
Én egy 3,5 éves xperia minit szeretnék lecserélni, a keret 50-70k.
Feltételek:
Androidos legyen és Mo.n megvásárolható, legyen support (xda, vagy pörögjön a topikja), lehessen rootolni és mókolgatni, legyen rá cm és miui, és 5"nál ne legyen nagyobb.
Van ilyen teló?
Samsung kizárva[ Szerkesztve ]
-
Karcub
senior tag
válasz silver900 #70811 üzenetére
Sziasztok!
Szerintetek is jobb az LG G2 mini mint a lg G3s?
Olyanokat olvastam hogy a mininek erős a hardvere, semmi akadás nincs a menűben, elég gördülékeny, a g3s pedig a menűben észrevehetők az akadások, elég gyenge a hardvere, és az alkalmazások is gyengén futnak rajta.
Most ez a 2telefon közt vacilálok hogy melyik legyen, nekem a fontos az az lenne hogy szép gördülékenyen fusson a rendszer, jó kamera, üzemidő is jó legyen, legalább 1napot bírjon ki. Igazából nêmi játékra, böngészésre, jó képek készitésére kéne.
Szerintetek a kettő közül melyik lenne a legjobb?
Előre is Köszönöm a válaszokat! -
silver900
újonc
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni.
Meik telefont vegyem meg ? Samsung galaxy s4 ,
lg g2 azt olvastam eddig hogy jobb mint az s4 főleg prociba de hallatom hogy szokott lagolni..
vagy a sony xperia T2 ultra nagyobb a kijelzője de rosszabb is ( 720x1280 vagy 1080x1920 vagy nem nagy az eltérés?) és 1 gb ram van benne.. de viszont olcsóbb is.
Főleg fényképezés filmre zenére és játékra használnám, de nem szeretném hogy lagoljon a böngészés, és a kijelző élménye fontos.
megengethetem mind kettö árkategóriát... de azért a sony mégis csak olcsóbb. meg a sonyn ahogy tudom nincsen gorilla glass.. samsungon 3 ,lg 2 , itt jelentös az eltérés?
Meg a szinválasztás.. fehéret érdemes vagy nagyon lácanak rajta a karcok?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Bruni20V
csendes tag
Sziasztok!
Elérkezett az idő, hogy lecseréljem a jó kis ZTE V987-et valami újabb modellre. Elvárások: dual sim, okta-core, 5-5,5" kijelző, Jó akksi, ami szóba jöhet, ZTE, Huawei, Lenovo. Ki mit ajánlana ezek közül, ami már bevált esetleg több embernek itt? Árban max 250 USD-re gondoltam.
Illetve hogy van most a rendelés, ha az ember meg akarja úszni a vámot?
Köszi előre is!
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest