Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz mikersz1 #18397 üzenetére
Nézegettem, azt hiszem ez az, amihez semmi kiegészítő nincsen, no meg fél giga ram tán, meg a fölösleges 5MP... de valóban sokat nézegettem már... ár/értékben nagyon jónak tűnik, proci is kellemes... köszönöm! És még pénzem is marad!
MurdR: ühümm... ránézek még egyszer... köszi
quailstorm: szuper... dee használt kizárva! Én akarom szétbarmolni!
mikersz1: oké, szóval akkor fél giga ram az elérhető maximum, thx! Az extra megapixelek annyira nem zavarnak, csak hát minek!
[ Szerkesztve ]
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
quailstorm
nagyúr
Samsung nexus S használtan? Azzal jól járnál. De az SGS-sel is csak azok már szétmentek többnyire. Ennyiért meg kapsz MSM8255-ös Xperiákat, pl neo v, arc. Csak legyen független...
Akkuról mondj le, ha csak naponta kell tölteni az már jó. Meg használt Ace2-őt is nézegethetsz, bár ott CM nincsen.
De amit írtál arra egy galaxy gio+CM7 is tökéletes lenne. -
marcusa
addikt
válasz enginev3.0 #18390 üzenetére
820, felbontáson kívül semmiben sem gyengébb. Bővíthető tárhely, RGB Amoled, hardverben meg ugyan az mint a 920.
:-)
-
HaaS
addikt
Sziasztok... követem a történéséket itt egy ideje, most állt össze a kép, hogy milyen telefont szeretnék... mivel az első okostelefonom lesz, végül limitáltam az árat 50e HUF-ra, remélem még így is lesznek segítőkész emberek, hogy nem lesz csúcskategóriás a teló!
A telefonálás mellett valami ilyesmi a prioritás:
1. proci+ram+android: nagyon tetszik, hogy millió androidos alkalmazás van, elsősorban ezeket próbálgatnám, tesztelgetném, amíg bele nem unok teljesen, szóval valami olyan "motor" kellene, olyan androiddal, amivel nyugodtan lehet tökörészni, szétbarmolni, újrainstallálni... tudjátok!
2. net... WiFi az alap, de sokat chatelnék külföldi haverokkal WiFi nélkül is, képek, ezaz... ezek a gmailes lehetőségek érdekelnek, bár olvasgattam Talk.to-ról, Viberről is, (Vodafone-nal érdekes ez utóbbi, valszeg váltok, hiába vannak egyéb "megoldások", nem tetszik ez az üzletpolitika.) Facebook és társai viszont nem lényegesek.
3. Lehetőleg egészséges aksi, ne kelljen töltögetni naponta kétszer!
4. Közepes méretű kijelző, színmélység annyira nem számít (volt a kezemben egy 3 colos, az én ujjaimnak az már tényleg kicsi, "mellényomtam" jópárszor, a táblák meg riasztanak), felbontás sem annyira izgat, olyan 320x480 körül gondolom elég (alkalmazások a lényeg igazából)
5. 3MP kamera bőven oké, inkább a minőség izgat jobban, mint a felbontás, videofevétel jól jönne, de nem feltétlenül szükséges, autofókusz, flash nem fontos.Asszem nemhagytam ki semmit... köszönöm a tippeket előre is!
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
MurdR
veterán
válasz enginev3.0 #18393 üzenetére
Hogy miért i4? Gyönyörű kijelző, és nem android
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
válasz enginev3.0 #18386 üzenetére
Értelek. Még ennek ellenére sem lenne rossz az i4, csak hát az a 3,5 'ös kijelző.. de netezni is baró vele. Szerintem meg tudnál vele barátkozni.
Matyi19 bocsesz, akkor félreértettelek.
Igazából az akku miatt lett a Note2... a kijelzővel meg tudtam volna barátkozni[ Szerkesztve ]
-
marcusa
addikt
válasz enginev3.0 #18386 üzenetére
Ha wp, akkor _szerintem_ csak nokia... Rengeteg a nokia only cucc, ott a leggyorsabbak a frissítések, rengeteg olyan dolog van ami htc-n nincs, pl tárhelykezelő alkalmazás, eq, következő frissítéssel nokiákban aktiválódik az fm rádió, lesz adatszámláló, stb...
:-)
-
tresh
veterán
válasz jooker82 #18384 üzenetére
Mint írtam LG G vagy Nexus 4 amit vennék.. mert az mind hw-en mind sw-en helyt áll..(mind kettőt próbáltam igaz a G-t csak pár óráig nyomkodtam de rögtön meggyőzött, nexus 4 kb 1 hétig volt nálam kölcsönbe havertól hogy meglesem) L9 pedig a kollégámnak van és hozzá mérve minden téren az s2-et semmi pénzér nem cserélném rá...(vicc hogy a kollégám is megjegyezte mennyivel gördülékenyebb az s2öm) Mind két telefonon gyári rendszer csücsült.. tesztek meg ilyen badarságokkal én nem foglalkoztam mert nálam az nem mérvadó (bár utána néztem és az s2 jobban teljesít nála) Hanem a mindennapi használatra cseréltünk 2 hétig..se aksi időbe se minőségbe pl hívások terén nem voltam megelégedve főleg hogy bent cégénél ahol az s2 vel vígan telefonáltam ott az L9 ha úgy gondolta megszakadt a vonal..nálam alap funkciókba nem nyerte el a tetszésemet főleg annyi pénzért amit kérnek érte..viszont maga az UI amit az LG rátett nagyon tetszett és ötletes megoldások vannak benne..
-
enginev3.0
félisten
Netezés, facebook, zene (fülhallgatóval), nagyon ritkán játék, de csak kisebb címekkel, angry birds, doodle jump, fruit ninja, telefonálás, facebook chat, ja és sok fényképezés
WP-vel személy szerint nincs bajom, vagy is nem tudom, zavarnak azok hogy nincs értesítősáv, nincs fm rádió (még ha ritkán is használom), nincs csak egy hangerőszabályzó
A sok netezés miatt zavarna az i4s kicsi kijelzője, abban pedig semmi más kivetnivalóm nincs, csak a mérete
Na és fontos lenne az akksi idő is
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
MurdR
veterán
válasz enginev3.0 #18381 üzenetére
Nekem rohadtul tetszik a 8x, csak hát az a fránya wp..
Igazából ha a HTC-ket nézzük akkor valóban nem sok választásod van. Ha meg tudsz barátkozni az iPhone4s kijelzőméretével, akkor nem lenne az rossz választás szerintem..
Csak hát radikális váltás. Majdnem másfél collal kisebb a kijelző, más rendszer...Szabadna tudni hogy mire szoktad a telódat használni? (És persze hogy milyen arányban)
Matyi19: ha az e71re gondolsz, az nekem másodtelefon, én a Note2re Alcatel 995ről váltottam. Igazából csak akkor kényelmetlen ha ágyban vagyok, mert akkor ha magam fölé emelem a telót akkor két kézzel kell tartani, mert pötyögéshez nem találok olyan fogást, amivel kivitelezhető lenne.
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Napok óta gondolkodom
Most egy HTC One x-em van, szeretem nagyon, de androidtól néha kikészülök, és a legnagyobb gondom hogy pont ezt a készüléket nem lehet tört romozni, mert garanciavesztés, és nem állítható vissza, pedig egy miui nem lenne rossz vele
Mit ajánlotok? Ha androidnál maradok akkor csak HTC, viszont One x-ről csak visszalépést tehetek (One nagyon drága), annak pedig mi értelme?
WP-ből néztem 8x-et, lenne is rá cserém 1:1-ben, de van egy két dolog ami zavar, pl az értesítősáv hiánya, és nagyon rég volt wp telefonom, akkor még egy omnia 7-em volt, szerettem a wp-t, de bevallom jó lenne kicsit használni mielőtt elhatározom magam
És gondolkodok i4s-en, de az meg nagyon kicsi, pedig semmi más bajom nem lenne vele, csak hogy kicsi
Valami vélemény bármiről?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Flyme
senior tag
Nekem is soknak tűnik a 85K (Független, újonnan lévő árra gondolok), de ennyiért nem hiszem, hogy ilyen kategóriában van jobb, mint az S2. Vagy mégis?
-
deere
csendes tag
Koszonom a gyors valaszokat, azert meg megfontolom. Nagyon tetszik i4S...
Amugy van egy kozeli ismerosom aki tud egy i4s-t, gyarilag fuggetlen, egy honapja volt vasarolva 100e Ft alatt.
(nem kamu, tegnap lattam, szamla minden renben van, a telefon makulatlan)[ Szerkesztve ]
-
chubii
senior tag
válasz borg315 #18362 üzenetére
Pont minap írtam én is,hogy babás fotókkal volt tele a "vadi új" telefonom az MM-ben. Edigital lesz ebből szerintem , a MM honlapján folyamatosan változik a termék elérhetősége.
Kicsit sokallom érte én is a 85öt, de nincs mese, ennyibe kerül. Mivel hosszútávra tervezek, így jobbnak látom venni egy új készüléket, mint egy zsákbamacska használtat. -
deere
csendes tag
Sziasztok!
Ugy dontottem a napokban le szeretnem cserelni a telefonomat (Nokia N8). Sajnos mar kisse "elavult".
Szoval a kovetkezo telefonban, inkabb a multimedia resz erdekel, szoval: jatek, internet, zene es a kamera is fontos.
Utannaneztem en is es, most ott allok hogy leszukitettem a lehetseges telefonok szamt kettore: iPhone 4s es sgs3.
Talan nekem kicsit nagy az sgs3 kijelzoje, de gondolom ha a samsung melett dontok majd megszokom.
Szoval azt szeretnem kerdezni, hogy ezek alapjan ti mit ajanlanatok? Akar mas keszuleket is mondhattok hasonlo arban?
Koszonom szepen! -
tresh
veterán
Vagy odaadja az utsó beéget kijelzős sz@rrá nyomkodott telefont ahogy itt is az egyik kollégának origi áron.. mondjuk ott a kolléga is figyelmetlen volt..de azért ez g*ciség kint volt kb 1 évig az a teló aksi kapásból kuka és akkor meg veszed 8x ért majd már az nap leadod gariban nevetséges.. adja olcsóbban és akkor nincs gond
(#18365) deere: két teljesen más kategóriájú készüléket választottál még ha az áruk kb egy helyen mocorog.. elsőnek döntsd el mi a fontosabb egy kicsit zártabb op.rendszer (iOS) cserébe tömérdek alkalmazás kompakt méret.. vagy a nyitottabb android jóval erősebb hw-el nagyobb kijelzővel ami szerintem csak megszokás kérdése. Multimédia terén szerintem hasonló képességekkel bírnak..én mindenképp először a méretet dönteném el (bár net játék stb terén a nagy kijelző a nyerő) aztán talán hogy melyik rendszer áll közelebb hozzád..én ebből az s3 at venném
[ Szerkesztve ]
-
borg315
aktív tag
válasz HuMarc #18358 üzenetére
hivatalosan csak újat, de a gyakorlatban simán odaadnak olyat amit más épp visszavitt gariztatni. hátha van akkora madár a kedves vásárló hogy benyeli... volt már sztori amikor az "új" készüléken családi fotók voltak... t*sco dettó, ott meg dobozos játékból lopta ki a gárda a serial numbert, majd szépen becsomagolta a dobozt. mint anno a readykft-nél, mindig a pénztárnál egyből kinyitni a dobozt és ellenőrizni
ps. The stories and information posted here are artistic works of fiction and falsehood. természetesen sem a mediamarkt sem a tesco nem csinál ilyet... én csak egy képzeletbeli, MM és t*sco nevű áruházról írtam, szal k...dves ügyvédek, ne pereljetek pls
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
válasz Earl_Muttley #18346 üzenetére
Egy ismerősöm épp most kapott egyet, Telenoros. Nem akart divattelefont, de megkérdezett engem is, mondtam CSAK J-t NE! S Advance+4.000 forint, de olyat nem akart, mert randa szegény. Ace II -7.000 forint, még olcsóbb is, és ezerszer jobb. De 0 ráfizetéssel lett volna a Sola, ami házon belül is szétpofozza. Mire ezt elmondtam már késő volt...
-
chubii
senior tag
Tényleg van fekete S2 Edigitalban vagy csak képzelődöm ? Tegnap írtam rájuk, ma reggel jött az e-mail,hogy sajnos már nem lesz feketében, mert kifutó termék... WTF ?
Biztonság kedvéért : az MM és az Edigital rendes Samu garit ad, ugye ?
Már csak hozzá kellene vágniuk az asztali akkutöltő szettet a feketéhez is, és már repül is a kosaramba. Bár ettől függetlenül is nagy a kéztetés -
MurdR
veterán
,,És ha
megnézzük, hogy 65 ezresért miket lehet kapni… mondjuk
házon belül Xperia U-t, ami oda-vissza felpofozza a J-t''Mobilarena teszt
-
edem96
senior tag
Gyenge hw, kevés RAM, és Sony .
Ezek közül Ace 2 a nyerő, legjobb ezek közül.Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
HuMarc
veterán
MSM7227A... Ennyi a véleményem Gyengusz, az árához képest
-
batai15
félisten
semmiképpen, borzalmasan gyenge. a hardvere még az ics futtatásával is küzd néha.
-
maggi1886076
addikt
Inkább Ace 2, ha teheted. Mind a kettő ugyanabban a díjcsomagban lenne, nehogy az 5000ft tántorítson el tőle.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Earl_Muttley
őstag
válasz maggi1886076 #18342 üzenetére
Ace 2-n elagyalok.
Xperia J-ről vélemény esetleg?
Köszönöm mindenkinek
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
w333
félisten
-
HuMarc
veterán
válasz Earl_Muttley #18341 üzenetére
+1 az Ace 2-re.
-
tresh
veterán
válasz maggi1886076 #18342 üzenetére
Jól mondja a leves ace2
-
maggi1886076
addikt
válasz Earl_Muttley #18274 üzenetére
Galaxy Mini2 Smart tarifa 2: 0Ft
Xperia E. Smart tarifa 3: 0Ft
Xperia Tipo Smart tarifa3: 4741 Ft
Galaxy Ace2 Smart tarifa 4: 0Ft Ezt ajánlanám
Xperia J smart tarifa 4: 0 FtEzek közül Galaxy Ace 2!
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Earl_Muttley #18274 üzenetére
Senki?
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
batai15
félisten
válasz maggi1886076 #18339 üzenetére
+1
-
Tama03
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, mert le szeretném cserélni a HTC Desire típusú mobilom, és fogalmam sincs, hogy merre kellene elindulni...
Kb. 50 ezret szánnék rá (nagyon max 70e), használt is lehet, de az új felé hajlok (amúgy vodás előfizetésem van), android maradhatna.
A mostanin az alapfunkciókat használom + zenehallgatás, néha net, néha navigáció, e-mail, néha fotó.
Igazából ezzel is meg voltam elégedve, de most már kezd haldokolni (külseje is, mag az aksi is), és a telepítésre szánt memóriát is keveslem már (már csak pár program fér fel rá).Előre is köszönöm a segítséget!
-
w333
félisten
válasz batai15 #18330 üzenetére
A főzött romokkal meg szerintem nem nagyon fogsz foglalkozni, mivel a gyári rendszer atomstabil és olyan extra funkciók vannak benne, hogy én is csak tátottam a számat először
Persze a sima S3 is jó, de ha lehet és hosszú távra szeretnéd akkor mindenképp az LTE verziót válaszd
És zafír fekete színben, mert az a legszebb egy kicsit Nexus-os[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz batai15 #18327 üzenetére
Nem fogod megbánni meglátod, nagyon szuper telefon ez
(#18326) MurdR:
Brutálisan erős és jó ez a telefon így 2GB/RAM-al meg főleg, a HD Amoled pedig tényleg mese szép
Persze a Note2 is jó ... csak hát az nagyobb és drágább is[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
maggi1886076
addikt
válasz batai15 #18321 üzenetére
ha azt vesszük, hogy egy s2 nagyon max 20 hónap garival 63ezer.átlagban 48-63k között mennek. akkor nem lehet 85 a note. annyiért s3atis kapsz.Note2 110K.
-
batai15
félisten
Azért elvagyok ájulva.. sima note 1 és még nekem kellene rá pótolni.. biztos hogy nem -.-"
-
batai15
félisten
-
tresh
veterán
válasz maggi1886076 #18302 üzenetére
Hát akku/frissítés terén az S3 nyerőbb főleg hogy hoxra tuti van aki el is cseréli és hw-en is jobb a hoxnál ha minimálisan is
-
maggi1886076
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest