Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ibizadance
csendes tag
Sziasztok,
telefon vásárlás előtt állok, mert a jelenlegi HTC 10-es készülékem aksija már a végét járja. Sok tesztet végig olvastam, de csak még tanácstalanabb lettem. Tudtok pár hasznos javaslatot adni az alábbi szempontok alapján?
- Árkategória. 200ezer Ft környékét gondoltam rászánni.
- Használt vagy új? Új.
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál (Telekom).
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? 3-4 évet nem bánnám, ha kibírna.
- Mire használnád? Alapvető felhasználásra (telefon, net, közösségi média,...) valamint szeretném ár-érték arányban a legjobb fényképezési lehetőségeket kihozni a készülékből. 5G nem elsődleges szempont. Továbbá fontos nekem a minél alacsonyabb SAR érték.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? HTC 10-esem 146mm x 72mm, kicsit nagyobb lehet az új készülék, de ne legyen egy nagy tepsi.Samsung Galaxy S20 FE-t és Google Pixel 6-ot nézegettem. Érdemes a fenti szempontok alapján ezen készülékeken gondolkodni? Megéri még ezeket megvenni vagy már régi telefonoknak számítanak? Várjak most már az év végi akciókra (Black Friday, Karácsony)?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest