- Ace Combat 7: Skies Unknown - Hatodik évforduló, 6 millió eladott példány
- Final Fantasy VII: Rebirth - Újabb videón a PC-s kiadás
- Hosszabb előzetesen a Bleach: Rebirth of Souls
- Mortal Kombat 1 Khaos Reigns - Középpontban Conan, a barbár
- Free Play Days 2025 - 3. hét: FC 25, College Football 25, Madden NFL 25, F1 24
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Hello!
Az asztalomon lévő eszközök mappa (amibe a leggyakrabban használt programok parancsikonjai vannak, rendszerezésképp) kb. év eleje óta random módon a Dolgozunk rajta ... jelzéssel fogad, van, hogy 2-3mp, mire láthatóvá válnak az ikonok.Sokféle próbálkozás után kilőttem a Bitdefender Total Security-t és úgy néz ki megszűnt a probléma. Viszont ugye az nem opció, hogy kikapcsolom. Magyarra van állítva a szofter és a Védelem menüben a Vírusirtó opción belül találtam egy ilyet, hogy Kivétel karbantartás. Már ennek a fordítása is hülyén hangzik kicsit, de a leírás a menün belül még inkább. A lényeg, hogy itt kivételként hozzádtam az adott mappát és így nincs jelen a "Dolgozunk rajta-hiba". Ugyanakkor jó lenne, ha nem lennék támadható ebből az irányból.
Van valaki, aki profi Bitdefenderben és tudna segíteni, hogy mit és hogy állítsak be ehhez?! Mutatom, hogy milyen opciókat lőtt be magától a rendszer, amikor csak annyit csináltam, hogy megadtam a problémás mappa helyét: videó.
Előre is köszönöm a tanácsokat!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
Hello! Sokfelé keresem a problémámra a megoldást, most itt is érdeklődöm, mert volt olyan ötlet, hogy a vírusirtó okozza. Szóval a gépem ezt produkálja az Ez a gép ill. egy másik, Eszközök nevű mappával random módon. Rákattintok és másodperces késéssel jelennek meg a meghajtók és az Eszközökben lévő programok parancsikonjai. Ez utóbbi Dolgozunk rajta ... hosszú másodpercekbe is beletelhet, most egy viszonylag rövid "betöltést" vettem videóra.
Okozhatja ezt a Bitdefender Total Security, aminek a legfrissebb verzióját használom (egyébként 2013 óta ezt a terméket veszem), mert mondjuk vizsgálgatja a mappát megnyitáskor? Szétnéztem a beállításokban, de semmi erre vonatkozót nem találtam.
Ha esetleg más ötlet felmerül a probléma okaként, azokat is szívesen veszem!
(az asztalt nem szinkronizálja semmi felhő; nem megy a Windows vírusvédelem; ezt a beállítási lehetőség is javasolták mappa szinten)
Köszi!Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
Hello! Bitdefender folyamatosan jelez édesanyám gépéről threats és malicious url-t, blokkolta őket. Amikor megnézem a leírásban, hogy mik ezek, akkor azt írja, hogy Certificate-t találtunk és egy funkenbox.net oldalról .svg végű cuccokat jelez. Mi a sz** ez, mert folyamatosan küldi az mobil app az értesítéseket. Mömaxot nézegeti és csak jönnek a jelzések. Köszi!
ps: blacklistre tettem a fenti oldalt, nem tudom ez jelent-e majd valamit.
-
tylerddd
veterán
Hello! FB-on létrejött néhány napja egy Bitdefender Magyarország nevű oldal, ami szerint már magyarul is elérhető a szoftver. Igaz a hír vagy kamu és ha igaz, akkor melyik verziótól? Nekem 2017-es Total Security-m van. Kösz!
-
tylerddd
veterán
Köszi! Közben csak ráállt a Total Security-re, megveszi az 5 gépes licencet. Viszont másik kolléga javasolta, h feketézze le, de ezt nem tartom jó ötletnek. Nem csak erkölcsi szempontból, de szerintem az se jó, ha egy törött víruskeresővel akar védekezni. Meg lehet ezeknél egyáltalán csinálni folyamatos frissítés mellett a törést?
-
tylerddd
veterán
Hello! Kb. 3-4 éve használok Bitdefender Total Security-t, teljes megelégedéssel. Kollégám is belátta, h kellene valami fizetős cucc az ő gépére is, mert akármilyen ingyenes verziót próbáltunk az ismertebb nevektől, nem igazán jött be egyik sem.
Két opció van:
1.) Az itteni összefoglalóban láttam számomra ismeretlen ingyenes megoldásokat. Melyik ajánlott a leginkább?
2.) A 3 gépes Bitdefender árat sokallja (igaz, h utána kapná az ajánlatot jóval olcsóbban minden évben az évfordulókor). Melyik fizetős jönne ki 3 gépre a leggazdaságosabban, ami azért elfogadható? Azt néztem, h rohadt drága minden normális cucc, amikor én beleugrottam, olyan 12k körül volt az 5 gépes licenc.Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tylerddd
veterán
Hello!
3 éve használom a Bitdefender Total Securityt, elégedett vagyok vele. Kb. két hete vettem meg a 2016-os verziót, amit fizettem a letöltéskor. Ezzel minden OK.
Ma egy Avantgate nevű cég megpróbált 69,95 eurót lehúzni a számlámról, sikertelenül, mert webkártyát használok, amire csak annyit töltök, amennyit költeni akarok. Megnéztem, ők elvileg kapcsolatban állnak a Bitdefenderrel, a feliratkozásokat is lehet rajtuk keresztül intézni, viszont náluk nincs accountom. A 2015-ös verzió valóban valamikor a héten járt volna le, de ugye én hamarabb megvettem az újat, elvileg auto-renewal sincs beállítva sehol, a bitdefender már valami centralon keresztül működik, az Avantgate-nél sincs accountom, ahol be lehetne ilyet állítani.
Igazából arra lennék kíváncsi, h fenyegetettségről van-e szó vagy csak auto-renewal-ozni akartak?! Neten olvastam, h másoknál is volt ilyen, csak ott szerencsétleneknek le is tudták húzni a pénzét. Ha a bankom problémásnak érzi, ma úgy is hívni fognak szerintem, csak nem akarom a macerát a kártya letiltásával/új kártyával kapcsolatban.
Mit gondoltok?!
Köszi!
-
tylerddd
veterán
Lehet hülyeséget kérdezek, de létezik-e kimondottan hordozható adattárolókra készült program vírusok ellen?! Arra gondolok, h ha olyan helyen kell használnom a külső HDD-m/pendrive-om, ahol nincs megfelelő vírusvédelem (ismerős gépe, bármilyen intézmény stb.), akkor ne kapjak be semmi kártevőt.
Köszi!Csak egészség legyen, meg térerő!
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Kriptovaluták és az adózás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl (Collectors Edition)
- Assassins Creed Shadows+++
- Windows 10/11 Professional 64-BIT HUNGARIAN (USB) - Retail dobozos operációs rendszer - BONTATLAN ÚJ
- Retail kulcsok 999 Ft-tól Windows 10/11, Office 2024/21/19 és egyéb szoftverkulcsok