Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszitya
senior tag
válasz Lacpac #23481 üzenetére
Elviselné, de kicsit régi már ez a rendszer...
Webroothoz van féléves promó, ezt szokás mostanság a legtakarékosabb megoldásként említeni, de viszont ez nem magyar. Aztán még talán a Panda Cloud, azonban ennek meg állandó net kell. Tud magyarul.
MSE is szóba jöhet, de ha ez megy fel, a Bitdefender Trafficlight böngésző-kiegészítő ajánlott mellé.AVG, Comodo, meg az Avast tud még magyarul.
-
AmigaFan
aktív tag
válasz Lacpac #14620 üzenetére
Nem tudom, de nekem ebből az jön le, hogy a maradék fájlokat mikor futtatta, akkor megfogta a kártevőket, így az MBAM nem talált utána semmit, ergo tiszta maradt a rendszer! De lehet én értelmezem rosszul!
(#14619) Ryle Az F-Secure egy igen jó védelmi program, szerintem mások is ajánlani fogják!
[ Szerkesztve ]
Amiga Forever...
-
Butcher-HUN
senior tag
Mièrt kell a kivètelek közè tenni? Amit az előbb ìrtam magátol kikapcsolta az Outpost a wb vèdelmet + az állandò vèdelmet mivel ez aktîv az Avastban talán jô is ìgy mert az Avastban ez erõssebb.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- Windows 10
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest