-
GAMEPOD.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Emlékszem a pasteur-ra,,, igaz ma már csak homályosan.
Ismerem a sárgák attitűdjét is, volt szerencsém sokszor találkozni vele, egyszerű emberek, amit nem tudnak maguktól kitalálni azt ellopják, de erőteljes hack tevénység is jellemző a sárga vonalakra.
mellesleg pont egy sárga az aki még a Stewen1967-es nikkemet is volt szives lenyúlniJó magam nem sorolom a termékeket sehova, se bóvli sem csúcs.
én azt mondtam, jobban hiszek egy olyan site tesztmérnökei eredményeinek akik dolgoznak és publikálnak mióta a netes eszemet tudom, és az ö eredményeik alapján választva vírusírtót amit e hosszú idő alatt még nem bántam meg.
Minden esetre a 2015-ös felhozatalban ezt a "360"-at sehol sem leltem a 22 letesztelt között ahol szerintük az eset a 13.volt sikereit, illetve a sikertelenségeit is felsorolva...azonban ezt a létező 360-at nem találom sehol. (lehet nem véletlenül)
Miért nincs a listán? 2014-óta kint van.
Mai szinten semeddig sem tart olyanoknak sikereket felmutatni akik pl buherálják a google találatait is, befolyásolják az első helyeket ahogyan azt én is tettem már nem egyszer. (SEO)
Sajnos ezt is 2 irányban lehet használni, (jó és rossz) és látom azt, hogy olyan dolgokat is sikerülhet sajnos így sikeres korrekt és egyéb fellengzős jól csengő szavakkal eladni, amik pont hogy nem érnek semmit sőt...!!!én ezzel többet nem is vagyok hajlandó még gondolati szinten sem foglalkozni, talán majd mások ezt helyettem is megteszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- SSD kibeszélő
- Interactive Brokers társalgó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest