Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz micafighter #22482 üzenetére

    Ja, h erre gondolsz. De azért akadnak tán, akik másfelé is mendegélnek, Sandbox, HIPS többe is bekerült, v be fog, nem csak Comodoba, az átmenetileg egy jó irány. nem?
    Amúgy meg, amit fentebb pedzegettem lenne a tuti, ha nem feltétlen kéne vírusírtó, csinálnának egy stabil rendszert, ami képes "önmagát ellenőrizni", na MS-nél állítólag vmi ilyenen kísérleteznek, csak kódnevére nem emlékszem már...
    Úgy tudom vírus téren linux, Mac se kikezdhetetlen, előbbinél már csak email csatolmányok, pendrive használat miatt is jó, ha van fent kergető, utóbbit meg nem ismerem... :D , havernak van, ő és Mac-esek többsége nem tesz rá semmit, mert arra nem kell, de nemtom, manapság már lehet nem árt ott se

    (#22483) Plag : ez igaz, h sokan beletesznek sok felesleges xart, de azért egy Pay Safe biztonságos bankoláshoz nem rossz, v Comodo intelligens védelmi megoldásai, extrái - Sandbox, HIPS, Virtual kiosk - nagyon is hasznosak, igaz néha akaszthat :D MSE-ben ilyenek nincsenek, "itteni házi teszteken" sokx kb. csak a minták felét ismerte fel, blokkolta, míg a többi sokkal többet, ez talán jelent vmit.
    Kasoersky az tényleg akaszt, nálam egyszer win7-et borította meg rendesen, azóta kerülöm, meg hallom új 2014-es se az igazi, szal akad helyette más bőven.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák