Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
GTA-n annyira nem vagyok rajta. Nem rossz, de már túl sok részévl játszottam. Ettől függetlenül majd rápillantok az új részre is, de majd csak valami akcióban, később. Persze nem rossz játékok, csak ilyen sokadszorra már kevésbé hoz lázba. A GTA-V első napos vétel volt, de aztán azóta sem játszottam végig
A RDR 2 nekem is megvan PS-re, de még annak sem volt időm nekiállni. Pedig mondják, hogy jó játék.
Last os Us, RE (és a remakejeik), Evil Within nálam is jöhetnek. Nagy kedvencek. Csak már ne csináljanak újabb remake-et a TLoU-ból, mert elsírom magam, már annyi van belőlük -
Gorgonka
aktív tag
Nekem az teljesen kimaradt, pedig itt van a polcon, de még nem vitt rá a lélek, hogy nekiugorjak. Mostanra meg már vannak jobbak, de nem kizárt, hogy egyszer majd előkerül
Én is örülnék neki, ha lenne az elsőből is remake. Sajnos a második után próbáltam csak ki és addigra elég fapadosnak hatott, ezért nem értem a végére.
A harmadikra pedig nem is emlékszem, szerintem az nekem kimaradhatott valahogy. Szóval én is szívesen látnék belőlük egy hasonló minőségű remake-et. Vagy akár egy új részt is. -
Gorgonka
aktív tag
Nekem is bejön a Lies of P. Még eléggé az elején tartok, csak a negyedik chapternél. Pár kisebb-nagyobb boss lement már. Eddig nem volt vészes, de olvastam, hogy lesznek nehezebbek is benne. Végigküzdöttem magam az Elden Ringen is kétszer, reméljük ez is menni fog.
Na, majd akkor a Wu Kongot is megnézem, még eddig nem foglalkoztam vele. Nem volt még rá idő . -
Gorgonka
aktív tag
Lesz majd azért egy-két kicsit összetettebb puzzle is, de amúgy szerintem sem vészesek.
Hardon én meg sem mertem próbálni a harcot, jó az közepes nehézségen is nekem .
Meglep, hogy ennyire halott ez a topic, mert szerintem is nagyon jó játék lett, még úgy is, hogy annak idején egyszer végigjátszottam az eredetit.
Na mindegy, majd akkor valamikor adok neki még egy kört. Remélem, hogy nem csak annyi lesz a különbség, hogy a végén másik 2 perces videot játszik le, hanem lesznek új pályarészek vagy bekerülnek valamilyen döntések, amik a másik endingekhez vezetnek.
Azt írta az első végigjátszás végén, hogy új tárgyak lesznek a New Game+ban. Szerintem amikor végeztem a Lies of P-vel, akkor nekiugrok újra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- ZIDOO médialejátszók
- iPhone topik
- Politika
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Újabb átverés? - Viber, Whatsapp
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest