Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Hát fogalmam sincs.
Tekintve, hogy nem tudjuk mekkora a medence stb. Amit tudok: kell egy ilyen minden 1-ben kapszula (algaölő, klór stb), most olcsó az Intersparban, 2-2,5k körül kapható. + egy "úszó" amibe rakod ~1,5k. Ennyit tudok mondani.De gondolom, ezek nem vernének földhöz.
Mi egyébként tavaly csináltunk, ilyen valahonnan szervált műanyag elemekből egy medencét. Kb 90-100 centi mély, 2-2,5 m hosszú és 1,5 m széles. De nem téglalap alakú, mert ívesek az elemek. Egy ilyen vízforgató volt hozzá 8-9k. Vízzel való feltöltés nem tudom mennyi volt tavaly, az ideire meg még nem jött meg a csekk.
Tisztítani mikor van benne víz nem nagyon kell (van az a cuccos benne azzal a koronggal), van egy háló amivel leszedjük a bogarakat stb. Röviden ennyi. Nem nagy pénz. Bár nem tudom te milyen medencére gondolsz, ez ilyen falusi edisön.
Amikor szar idő lesz leengedjük, aztán következő nyáron feltöltjük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest