Új hozzászólás Aktív témák
-
MolGabi
aktív tag
-
Ti Bo
aktív tag
-
Petyyyyy
addikt
Nem tudom mennyire ON, de:
Lessetek meg egy részt a Batman the animated series-ből angol nyelven, amelyikben szerepel a köpcös, fogpiszkálós nyomozó. Azt hiszem ugyanaz szolgáltatja az ő hangját és Joe hangját is.
De megeshet, hogy csak nagyon hasonló a kettő. -
frem1790
őstag
válasz
Olajbogyesz #3204 üzenetére
Naprakész, korrekt válasz!
-
A jatek elejen jarok, epp megtanulom hasznalni a lockpit-et , es el kell lopni egy feher autot a haz elol.
Fel is torom , de azutan belassul az ido , a hangok mennek tovabb ,csak a jatek maga full lassitott felvetel. A viragbolti verzioval anno nem volt ilyen bug , most meg Steam es verzioval ez van. Mi a megoldas ? -
Ti Bo
aktív tag
válasz
MolGabi #3199 üzenetére
Mikor megjelent baromi dühös voltam a készítőkre én is, mert sokat vártam. De ilyen világban élünk. A semmitmondó dlc-k alatt nem tudom mire gondolsz, mert pl a Joe's adventures, nem piskóta kiegészítés lett, néhol jobb küldetésekkel mint az alapjáték.
Egyébként akárhogy is nézzük soha nem lesz olyan mint a Mafia első része. Azt kellene mai graffal némi plusszal kiadni, még meg is venném.
-
MolGabi
aktív tag
-
ron8
senior tag
Hy! fel raktam a win 8.1-et és nagyon rosszul fut rajta a játék. A gépem meg van hozzá, régebbi driverrel is próbáltam de ugyanúgy belassul, aztán alacsonyan marad az fps, meg töltöget is pedig 8 gb ram van a gépben. Vki vmi 5let?
-
MolGabi
aktív tag
Pár év után újra elővettem a játékot, ismételten kijátszottam, majd elkezdtem kutatni mod-ok után.
Valaki tudna nekem egy olyan oldalt küldeni, ahol össze vannak gyűjtve a játékhoz készült modok ?
Találtam egy Friends for Life nevezetű módosítást, amivel többek között a melee weapons opciót oldották fel, amit ugye kivágott a 2k.
Továbbá szerintetek van-e esély egy Mafia 2 újra kiadásra ? Azaz, a kivágott részekkel együtt, eredeti állapotában kiadott verzióra gondolok. Vito szinkronhangjának ezek szerint még van valami köze a szériához - vagy a 3. epizódhoz, vagy egy esetleges újra kiadáshoz - ezért jutott eszembe egy "új" Mafia 2.
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
Norbertboy #3189 üzenetére
Steam nem feltétlen enged semmiféle belepiszkálást a játékokba.
-
Norbertboy
csendes tag
Sziasztok
Steamen vettem a játékot. Magyarítás telepítésekor azt írja a játék nincs regisztrációs bejegyzés a játékról vagy rosszul van telepítve.
Mi a probléma?
Ez a magyarítás az: http://magyaritasok.hu/magyaritasok/mafia-ii/mafia-2/1264
-
kokoaliga
tag
Sziasztok.
Megvettem a játékot de Francia.
Nem találom,hogy merre felé lehetne magyarrá tenni.
segítenétek? -
Ti Bo
aktív tag
válasz
oettinger01 #3184 üzenetére
Gyűjtened kell még pénzt. Legegyszerűbb kocsikat bezúzni a roncstelepen. Ha megvan a kellő összeg akkor jelezni fogja a program, hogy mehetsz kifizetni a tartozást.
-
oettinger01
őstag
Elakadtam a kikötős résznél amikor Vito apjáról kiderülnek dolgok, majd bent a hangárban kinyírom a főnököt aki dobálja a Molotov koktélokat. Felveszem a pénzt az irodájában és aztán semmi küldi tovább. Mi van itt?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
Petyyyyy #3176 üzenetére
Addig a fejezetig(+ a 11. végéig) már megcsináltak átvezetőkkel.
Ha elrontottam:
-Menü > Quit > Start Game > Continue Game
Ha meghaltam:
-CTRL+ALT+DEL > Feleadatkezelő > bezártam a játékot(erre akkor nem volt példa)Persze, közben csináltam mást is, kevés idő volt ebből az, amit valójában a játékkal töltöttem.
Bmw318tds(#3177)
Hát ja. A 6. fejezet elejét nem értettem meg a Joe's Adventures nélkül(Ne spoiler-ezzünk, ha lehet. Gondolom nézegetik ezt a topicot olyan emberek is, akik még nem csinálták meg azt a fejezetet).
Igazán tehettek volna a DLC-kbe(a Joe's Adventures-ről és a Jimmy's Vendetta-ról tudok csak nyilatkozni) több átvezetőt is, pl a Jimmy's Vendetta-ban csak az elejében és a végén van.
Persze, a Playboy-ok megvannak.
Néha elkezdem megunni az alapjátékot, és elmegy a kedvem attól, hogy játszak vele. Egyszer megcsináltam a 11-ik fejezetik, rászánom magam arra, hogy végigvigyem(nem kérek spoilereket)
.
-
Ti Bo
aktív tag
válasz
DR|FTK|NG #3175 üzenetére
Az szép! Igazából ugye már megjelenés után nagy balhé volt, hogy szétszedték a játékot és, a dlc-k tartalma igazából a játékba van "integrálva".... Mondjuk mókás, hogy 3-4 Mb (pontosan nem emlékszem) szedett Live-ról az xbox, meg anno a steam-em is amikor töltöttem a dlc-ket...
Playboyok, wanted plakátok megvannak gondolom!? -
Petyyyyy
addikt
-
-
Ti Bo
aktív tag
-
DR|FTK|NG
veterán
FIGYELEM! Enyhe Mafia II:Jimmy's Vendetta spoiler!
Üdvözletem.
Ma akartam a Jimmy's Vendetta nevű Mafia II-es DLC-vel játszani. Az "I got the stones" nevű küldetés következett volna. Odamentem az obszervatóriumhoz, körbejártam(2-szer is), majd megjelentek az ellenségek. Mindegyikőjükkel végeztem, de semmikor sem jelent meg az új feladat/felirat("It's a trap! Survive at all costs!"), sem a kocsik.
Ebben engem az idegesít, hogy többször megpróbáltam megcsinálni, és ezelőtt egyszer megcsináltam a küldetést(mielőtt újra telepítettem a Windows-t és a Mafia 2-őt).
Mit lehetne tenni azért, hogy meg tudjam csinálni a küldetést?
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Íme a kérdésem: Van valami info arról, hogy miért indul Win7 alatt másodpercek alatt a játék és 8.1 alatt kb. 2 percet is kell várni? Friss telepítés a Win és a Steam is, újra letöltöttem a játékot és mégis percekig nézem ahogy a bakelit pörög a sarokban.
-
Elims
veterán
Hogyne!Ismerem ezt a küldetést.Elkezdtem vagy 3-4x..Emlékszem a kocsira is.Én el sem hoztam,nem gondoltam,hogy ilyen lesz. :-/
A playboy-ok még váratnak magukra,de visszatérek rájuk egyszer egy easy játékban.Random csak 5-6-ot találtam.
A főjátékban persze összeszedtem mindent.Köszi mindent!! :-))
-
Ti Bo
aktív tag
Esetleg a Playboyok kellenének még (19 van ebben a kiegészítőben)!
Benne kell lennie a Delizianak, mert minden platformon benne van. A Bet on That (nem informátor hanem buki akit követni kell) című küldetésben tudod megszerezni, egyébként azt hiszem nem is járkál nagyon az utakon.
-
Elims
veterán
Sejtem,hogy melyik küldetésre gondolsz bár nem vagyok biztos benne... Már befejztem a Joe kalandjait,végig vittem,de ilyen kocsit nekem nem adott. :-/
Most megcsináltam ezt a hypersonic-ot egy potomac elysium-mal. (tuningolva)Köszi szépen!! :-)
Lenne mégvmi.. Kijátszottam a Joe kalandjait és mégis 92%-ot mutat a főmenüben a Joe Adventures résznél.Szerinted mi lehet a gond?
Nincs még meg az arctic grave trófea,lehet,hogy emiatt?
Tudom,hogy a trófea-játék % nem függ úgy össze,de lehet,hogy nem csináltam meg egy küldetést? :-o -
Ti Bo
aktív tag
Nagyon szívesen. A Joe kalandjaiban alapból benne van az autó, de csak egy bizonyos küldetés után kapod meg (követni kell egy informátort a lepukkant lakótelepre, ahol egy kis csetepaté után kapod az autót amivel az informátor odáig ment). Tuningolva még egyszerűbb, ez a játék leggyorsabb autója és brutál mód pörgeti a pontszámlálót ha csapatod. Csak ügyesen!
-
Elims
veterán
Nagyon köszönöm!!!!
Én eddig ezt nem tudtam.. :-/ Mármint hogy egybe kell a 2000-et.Gondoltam rá,de reménykedtem,hogy nem.
Én ps3-as gépen csinálom,abban nem hiszem,hogy van ilyen autó. Megvettem a kiegészítő csomagot abban van egy gyors autó,majd azzal.
Tuningolni lehet vagy simának kell lennie? -
Ti Bo
aktív tag
Én ez alapján csináltam meg szintén egy Delizia Grandeamericával:
1:30-tól a lényegÍgy a legegyszerűbb, de még ha nem is sérülsz a végén, akkor is van, hogy nem adja meg. Én az egyik ugratós achievementtel szórakoztam sokat, mert a pont megvolt mégsem adta meg akkor sem ha nem sérült az autó leérkezéskor....
-
Elims
veterán
Sziasztok!
A Joe kalandjaiban azt a "Érj el 2000 pontot egy járművel." hogyan kell megcsinálni?
Már többször megvolt,de nem adta meg. :-/ -
Ti Bo
aktív tag
válasz
Dany007 #3153 üzenetére
Sajnos már akkor felháborodást keltett amikor kijött a játék, mert néhányan felfedezték, hogy szét lett vágva a fő tartalom.... A kiegészítők közül a Joe's Adventure-t nyugodt szívvel ajánlom, kb 8 órányi játékidőt kapsz és változatos-hangulatos küldetéseket. A másik kettő szerintem irtó béna, repetitív és mocskosul egyhangú... Számomra anno nagy csalódás volt, mert borzasztóan vártam és pont ahogy írtad is, kezdett volna jó irányba menni a hangulat. Talán majd a következő, no meg még mindig reménykedem, hogy kiadják egyszer az 1-et felújítva.
-
Dany007
veterán
válasz
Petyyyyy #3152 üzenetére
Hát ez felettébb szomorú. Tisztán látszik, hogy szinte szó szerint félbehagyták.
Az még hagyjám hogy félbe lett hagyva a befejezés(?), de épp most kezdett volna kifejlődni egy rendes Mafiás hangulat. Már eljutottunk arra a szintre hogy nem holmi pitiáner bűnözők vagyunk...
Nagyon kár...Vártam volna egy olyasmi felépítést, mint GTA VC-ben is volt. Hogy kb a semmiből induló emberke lesz a végén a "nagyvezér".
De nem, ehelyett egy putriban végeztük majdhogynem pénztelenül, miközben v.színűleg a legjobb haverunkat viszik a vágóhídra vagy egy közeli építkezésre... Durva hogy így félbehagyták.Amúgy eléggé megtetszett. Jobban, mint a GTA4. Nem tudom, azt valahogy gyorsan meguntam. Ezt viszont nem. Nagyon átjött a hangulat, a feeling stb...
Legalább kétszer ilyen hosszúnak kellett volna lennie.@presbazsi:
Ja, néztem a DLC-ket de még nem tudom nekiugorjak-e.... Lehet csak free runban mászkálok egyet.
-
Dany007
veterán
Na, elvileg végeztem a játékkal...
És most ennyi?
Elintéztem egy fickót a planetáriumban. Okés. Aztán elhajtottunk és kb minden félbemaradt egy izgalmas rész jött volna erre csak a készítőket látom felsorolva...
Most akkor mivan? Vége, ennyi? =/ -
Dany007
veterán
válasz
Dany007 #3148 üzenetére
Na most kipróbáltam. Visszatöltöttem a 2. fejezetet, ahol kezdünk a városban és Joe furikázik minket.
Na ott szépen esik a hó.Akkor lehet csak kifogtam pont egy felhőtlen napot, nem tudom.
Gondolom az sem "videó" hanem rendes renderelt játékmenet volt. Tehát ha ott volt hóesés, akkor máshol máskor is kell lennie. -
Dany007
veterán
Üdv!
Az mitől lehet, hogy nincs hóesés a játékban? Köze lehet ahhoz, hogy a Physx ki van kapcsolva? Lévén AMD-s a kártyám... Ha jól láttam eső sincsen... =/
-
Redneck
nagyúr
Üdv!
Látom kihalt a topik de hátha tud valaki megoldást, a supportot még nem próbáltam mert fórumos rendszerű.
Steames Mafia 2 van meg és random időközönként a következőt vagy ehhez hasonlókat kapok. Utána újra kell indítanom a gépet mert semmi nem hajlandó menni. Lehet hogy az újabb nV drivereket nem szereti?
-
SteeWe
aktív tag
Végeztem Joe's Adventures DLC-vel. Nagyon hangulatos küldik vannak benne, az időjárás, napszakok váltakozása külön jó. Nagyon élvezetes volt. Még sokáig vissza-vissza térek szerintem.
-
MrPetya19
addikt
Hali
Megcsináltam mind a 15 fejezetet, és progress-re 70%-ot ír. És lehet olyat, hogy végigjátszás után mászkáljak, ilyenek?
-
Ryder62
őstag
A 11. fejezetnél járok és egyik napról a másikra nem tölti be a játék a mentéseket.
Load failed hibával visszadob a menübe. Nem történt semmi változás a gépen. Ezt hogy lehet fixálni? Egyáltalán lehet?
-
presbazsi
tag
válasz
MisterSmithy #3133 üzenetére
Vedd meg eredetiben, azzal nem lesz ilyen gondod (persze a géped paraméterei azért feleljenek meg az alap elvárásnak) biztos jó áron hozzá lehet már jutni.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
MisterSmithy #3133 üzenetére
Első körben erősen ajánlom, hogy olvasd át a szabályzatot. Ott láthatod, hogy a warez téma tiltott a fórumon, ebből kifolyólag itt nem tudnak segíteni.
Már egy ideje akartam kérdezni: Az az egy szem fellelhető magyarosítás hatással van a DLC-kre is?
-
MisterSmithy
újonc
Üdv! Én letöltöttem a Mafia 2-t, crackeltem valami skidrow-val de amikor rákattintok, egyszerűen nem indul el. Mit tegyek?
-
-
Ryder62
őstag
Hali
A PhysX-et be tudom kapcsolni majd a játékban AMD kari alatt? Ha igen mennyire gépzabáló?
-
MrPetya19
addikt
Hali
Nem rég vettem meg steamen a gamet, és tetszik, de van egy kis bibi. A videók alatt sokszor nincs hang.
Mi lehet a gond? -
cikasz
őstag
Sziasztok !
Most szereztem meg eredetiben. Feltelepítettem, utána felraktam a magyarítást is, de az átvezető animációkban nincs beszédhang
Csak a felirat van meg a háttérzajok.(rádió ilyesmi)
Nem tudja valaki mi lehet a gond? -
Petyyyyy
addikt
Ez engem is érdekelne. A kevésbé steames verzióhoz ez a változat működik - másikról nem is tudok.
-
VIBO
őstag
Steames verzióhoz milyen magyarítás jó?
-
Hokunda
senior tag
Üdv
Megszereztem a Mafia II Special Extended Editiont. Viszont futni már nem szeretne.
A gép teljes mértékben megfelel hozzá. Teljesen új a Win7 x64 is. A játék probléma nélkül feltelepül, indítás után hiányol néhány dll filet (ezeket letöltöm és be a játék gyökerébe) ezt követően viszont 2-3 másodpercere elsötétül a képernyő és visszadob a winbe. Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a probléma? (nvidia driver is a legújabb)
-
peterszky
őstag
Én mostanában jutottam el odáig, hogy kipróbáljam a Mafia második részét. Az első rész szerintem minden idők egyik legjobb játéka. Ezért is "féltem" kicsit mindig a második résztől. A DLC-s hírek anno nálam kiverték a biztosítékot, ezért nem is vettem meg. Most a CVG szavazós akción belül végül mégis rászántam magam, károm ebből úgyse lesz alapon
Előtte azért elolvastam sok értékelést, érdekes, hogy teljesen megosztott volt az online sajtó.
Amit én kaptam eddig a játéktól (azt hiszem, hogy a hatodik vagy hetedik fejezetnél járok): ugyanaz a remek Mafia hangulat, mint ami az első részt jellemezte. Igaz viszont, hogy a karakterek nem lettek annyira eltalálva, mint az első részben, de azért nem rosszak. A háborús bevezető és a börtön jól eltalált. A verekedés, bár kissé bugyuta, de könnyen kezelhető. Az autók viselkedése szerencsére nem változott, hozza az elvárt szintet. A rádióra rátettek egy lapáttal, remek a soundtrack.
Kíváncsian várom a történet végét, bár arra felkészültem, hogy nem lesz tökéletes (lásd DLC-k).
Szóval nálam a Mafia 2 is az az "interaktív film", mint az elődje. Egyelőre meg vagyok vele elégedve
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Kérdésem lenne hozzátok: Ha már pl. 11. fejezetnél tartok a játékban, de megyek a load chapter-re és az első fejezetet választom, hogy begyűjtsem a magazinokat akkor az érvényes marad akkor is, ha utána visszaugrok és folytatom a 11. fejezetben a sztorit?
Úgy értem akkor 11.ben is megtaláltnak fogja mutatni azt a példányt?
-
Padree
senior tag
Helló!
Ingyen Mafia II steam kulcs a www.greenmangaming.com -on! A 31. Golden Joystick Awards alkalmából.
-
Petyyyyy
addikt
Rövid próba után annyira megtetszett, hogy épp most töltöm le steamen a játékot.
Mivel egész hétvégén 50% kedvezmény van minden 2K játékra, így azt hiszem beszerzésre kerül az összes DLC is.
-
forras2
őstag
Sziasztok
Mafia II-ben lehet saját rádiót csinálni?
Ha igen, hova kell bemásolni a zenéket? -
haypro
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #3101 üzenetére
Azzal nem játszottam egyáltalán...
-
presbazsi
tag
válasz
Mr.Csizmás #3101 üzenetére
Ebben nincs vita
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest