Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
-
tiv83us
veterán
Miert ne lehetnek attol en meg cinikus egy masik merleggel? Nemhiszem hogy minden azonos csillagjegyben szuletett embernek ugyanazokat a tulajdonsagokat es gondolkodasmodot kellene viselnie. Vagy meg ne adj' isten esetleg valama apatia kellene hogy kialakuljon kozottunk csak mert a csillagjegyuk egyezik.
Egyebkent koszonom.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
kypre
tag
Szia Drága Tildy, amennyiben október 2.-i vagy, annyiban egy napon születtünk, de most ünnepli születésnapját Sting, és ha még élne, akkor Mahatma Ghandi is.
Úgy látszik, ez jó napja az évnek...
Nagyon boldog születésnapot kívánok neked, még vagy 3x 4x ennyit, és kívánom, ha az idei aktuális mérlegelés végére érsz, mosoly legyen majd az arcodon.
[Szerkesztve]Tiszta város leszünk, ma is gerlét eszünk!
-
ladybug
őstag
Bővebben: link
Boldog születésnapot kívánok.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
ponti_ak
addikt
Péell: (ahogy VladimirR mester mondaná):
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
bLaCkDoGoNe
veterán
[off]
ezt jól értem? lézerkezelés? tudnál írni róla részletelket? ha ide nem is, akkor e-mailben. köszi!
[on]
Boldog szülinapot!"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
twollah
nagyúr
Én sem szeretem a számora felesleges ajándékokat amikkel nem tudok mit kezdeni.
Pl.: a 18. szülinapom egy merő csalódás volt amikor a családom egy arany csuklólánccal vagy mi a fenével lepett meg.
Egyrészt nem szeretem az ékszereket, kivétel ez alól a házassági gyűrűm, de az is ezüst.
Másrészt valami prakitikusabbnak jobban örültem volna. -
szucsi
őstag
-
Turmoil
senior tag
És tud kapcsolódni az otthoni drótnélküli hálózathoz?
Pl. borotválkozás közben letölt és játszik mp3 számokat, akku-feltöltés közben mozgásdetektorként kapcsolódik a riasztókoz, stb... ?Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
Turmoil
senior tag
Majd rajön, hogy az sem jobb. Mondjuk nem körkeses van, de egy-egy szőrszál mindig ott marad az ember képén, és ha napközben áll-vakarás közben felfedezi az ember, akkor vagy kihúzza, vagy egész nap idegesíti
A borotválkozas idejét nem rövidíti szerintem, sőt, mivel utána ki is kell takarítani, szerintem macerásabb is. Az enyém mindezek melett már elég régi és az akkuja kezd lehalni, ha nem töltöm fel borotválkozás előtt, akkor alig vág... Feltölteni viszont negyed-fél óra, ha este nem teszem töltőre, akkor reggel néha szőrös marad a pofám.
És időnként cserélni kell a szitát meg a késeket, mert elkopnak és simán leszedi a bőrt az ember képéről.
Hirtelenjében több ellenérv nem jut az eszembe, de az ne tántorítson el, egy pár évig biztosan jobban fogja szeretni, mint a pengét, utána legfeljebb visszatér, vagy szőrzetet növesztAki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
Turmoil
senior tag
Bilincs, ostor, láncok... Vagy ez nem az a topic?
USB memorystick, telefon előlap a Kedves arcával, közös fényképpel nyomtatott póló, jegy egy tetováló-stúdióba, kisállat (hörcsög, kopasz tengerimalac, stb..)
Ötleteljek még?Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes. Tőle féljetek. Aki tud, és nem tudja hogy tud, az bölcs. Tőle tanuljatok. Aki nem tud, és tudja hogy nem tud, az okos. Őt tanítsátok. Aki nem tud, és nem tudja hogy nem tud, az hülye. Őt hagyjátok ..
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Ott a kepen a megoldas!!!! Mar csak telefonszamot kell szereani hozza!!!!:-))))
De szeritnem erre Neki nincs szuksege, ott vagy Te eloben!!!
Hat ha jol sejtem programozo a lelkel, vagy volt, irany a muszaki konyvesbolt es vmi jo kis programozasi segedlet!!!:-))))
ver2.5 vidd fel a Janaoshegyre egy kicsit romantikazni, onan at setalni a nrmafahol alkonyulo idobe............... hmmmmmmmmm neduddki torold meg szepen a szad szelet:-)))))
udv
neduddkihttps://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Digitális Állampolgárság Program
- Path of Exile 2
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...