Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Mentem egy Nagykanizsa - Esztergom - Nagykanizsa etapot, 6,1 lett a vége 5 fővel megpakolva. Szerintem elég jó ez. Visszafelé elég komoly szél volt, ez meg is látszott a fogyasztáson. Amikor ilyen számokat látok, mindig elkezdem lebeszélni magam az autócseréről. Lehet tényleg rendbeteszem 100%-ra a Leont és marad.
-
-
barnam_
nagyúr
4. kerületben vagy ahhoz közel tudtok ajánlani mélygarázst, ahol 1-2 napra ott lehet hagyni az autót?
-
fant0mi
őstag
válasz molnarpeter #252872 üzenetére
Most 716 a standard ár a MOL-nál, az OMV ennél 2-3 forinttal drágább.
-
veterán
válasz radi8tor #252877 üzenetére
Jó tudni, feleségem Priusát gyakran vezetjük felváltva, hol a feleségem, hol a fiam, hol én, ha csak a faluba kell berohanni, anyóst bevinni, akkor a Prius a legjobb, és pont nemrég gondolkoztunk, hogy a francnak szórakozunk mindig a forgalmival, találjunk neki egy jó rejtekhelyet a kocsiban aztán kész.
B verzió lett volna valami erre alkalmas kulcstartóba belehajtogatni (gyerekkoromban gyűjtöttem a kulcstartókat, van egy malacos ovis hátizsáknyi, biztos találtam volna benne megfelelőt) Mondjuk mostmár meg egyáltalán nem kell vinni.https://tinyurl.com/rasoapro
-
radi8tor
MODERÁTOR
IlleGÁLA 2023 [link] #ytalert
Jobban mennek keresztben, mint egyenesen⭐ Stella
-
őstag
válasz focvis #252885 üzenetére
Egy beszámolót írhatnál a szervezési tapasztalatokról, éppen mi is ezen filózunk tavaszra
Mondjuk én déli országokba mindig a legkisebb autót bérelem ami elég, tehát erősen függ attól hányan mentek. 2 főre biztos Fiesta méret vagy kisebbet bérelnék (20 tavaszán egy smartot béreltem volna Szicíliába de a járvány közbelépett és nem tudtunk menni). -
cOxeR
Ármester
válasz bandus #252889 üzenetére
Szerintem nagyon is számít… temérdek hely van ahol esélyed nincs nagyobb autóval. Olaszországban is, a Z4-el volt, hogy alig fértem át kettő ház között… amerre az út ment. Vagy pl Rovinj is elég szűkös, de Párizsba egy swiftel voltam, ott is örültem, hogy azzal kellett parkolni.
-
veterán
válasz Tom1939 #252888 üzenetére
Ebéd után álltam neki, tiszta lappal indultunk Krétátol Baliig.
Először Opodo.at kb. 5-6-ig. Felkurtam az agyam a schwechati parkoláson. Majdnem felkértem Boldit sofőrnek, de csak hajnali repülő megy közvetlenül és ahhoz nagggyon korán kell kelni.
Aztán vacakoltam Ryanairrel, végül foglaltam. Közben néztem a Bookingot. Árban ugyanaz lesz mint Bécsből. Közben néztem a bérautót, az ismét pite áron megy, Goldcar.Szóval eddig: repülő megvan Ryanair ("plus"? csomag) Bp-ről. Szállás ma foglalok valami lemondhatót a Bookingon, de majd keresek még ott és a Revoluton. Bérautó Goldcar lesz. (Fiesta vagy Focus méret?)
Ketten megyünk.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tom1939 #252899 üzenetére
Hát alig találni nyárra szállást pl. az olaszoknál, majdnem nem mentünk (még mindig kérdéses azért), de a szállásokat tegnap végül lefoglaltuk, azn egyiknél már a szállás saját oldalán semmi hely nem volt, a booking pedig csak egy jóval drágább szobát tudott ajánlani, végül belementünk abba, aztán majd nézegetjük addig, ha lesz olcsóbb lehet átváltunk, lehet nem...
Rokon New York állam északi részén lakik a Kanadai határnál, már egy ideje pedzegetjük, hogy ki kéne menni hozzájuk látogatóba (Apuék és mi ketten), csak brahiból agyaltunk merre mennénk mit csiálnánk és mennyi lenne...
legrosszabb esetben az autó (kisbusz) bérlés 2 hétre 900k HUF, és még szállást, repjegyet, egyebet nem is néztünk. Oké biztos el akar szállásolni a rokon, de nem csak nála csöveznénk, meg kéne nézni Kanadát és kicsit a keleti partot fel Providence-ig.
Sokat akar a szarka, tudom, így sokba is fáj...
Szóval nem tudom hol olcsó a szállás, bérlés, de majd tessék megírni nekem[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest