Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #253900 üzenetére
Hát a gép frissíti magának, az indítására meg egy makákót is be lehetne tanítani.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
válasz 6030D #253898 üzenetére
Nem tudom, elvileg kellene tudnia. (Bolond hetem van, nem volt érkezésem sokat próbálgatni.)
Talán csak a Mapsszel működik így? Waze-en nem találtam opciót rá.Hétfőn lőttem egy gyors fotót, ezen látszik a G. Podcast tekerhetősége - én ezt a featuret keresem - lehet, hogy nem is újdonság: [kép] .
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz BigBlackDog #253895 üzenetére
Páfrányt is kiraktad a sarokból?
Jaja ez biztos valami túlpara hogy bezáródhatnak az ajtók vagy az ülésfűtés felkapcsol pokoli meleg fokozatra.⭐ Stella
-
bandus
veterán
válasz radi8tor #253904 üzenetére
Na mi az, lett egy otodik fel mm-es kavicsfelverodes a kocsin aztan morci vagy? Vagy mire fel ez a kotekedo hangnem?
Nem allitottam szerintem sosem, hogy jo az automentes elet. Meg tudok oldani mindent, de sielni nehezebb pl kocsi nelkul. Nyilvan amig nem jart le a probaidom nem akartam elkolteni 8-12 misit egy autora az uj helyen. Ha meg nem jott volna be a kaland ideat, akkro visszaulok egy cegesbe otthon
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
kisza25
félisten
válasz BigBlackDog #253895 üzenetére
Nehogy véletlenül töröljék a memóriád vagy aktiválják a légzsákokat, ülésfűtés megpirítsa a mogyikat, vagy hasonló
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
tboldi
nagyúr
Jó reggelt!
Érden tud valaki pénzváltót, ahol nem kapnak le egy csomó kezelési költséget?
-
tboldi
nagyúr
válasz rbalint88 #253917 üzenetére
Most elhoztuk anyumat is, hogy lássa ő is mindkettőt, de ja, afelé húzunk.
Igen, előbb megkérdezzük majd az eladót.
szerk.: Köszi, Szigetszentmiklóson van is egy Correct Change 395-tel. Itt Érden, a Tesco üzletsoron lévő Exclusive Change 384-et ad csak, €4500-nál azért már számít.
[ Szerkesztve ]
-
Flashback
addikt
válasz Pfiucska #253925 üzenetére
Jaja az is egy jó opció.
Nekem pl maradt még egy lakasátakarékom otthon, azt fizetgetem még öt évig... Bär a mostani infláció mellett kb már értelmetlen...
Így egyszerübb már az otthoni kártyát használni.[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Szada85
aktív tag
válasz kisza25 #253915 üzenetére
Biztos volt olyan piac is, de pl. a mobile.de-n amiket én nézegetek ott is inkább az a trend figyelhetö meg, amit bandus írt, a Fl-es Cupra 300-ak ára (márkakerböl) tavaly Q4-ben 27-28e € körül voltak, vagy feljebb, mostanra lejjebb kúsztak 23-26e€ közötti sávba.
7R Variantoknál is látok 1-3000€ közötti csökkenést.Nyilván ennyiböl még nem lehet/szabad komplett trendet meghatározni, de emellett a saját Cuprám sem ment még el, és csak elvétve akad "normális" érdeklödö. (Nem beleszámolva a neppereket persze, ök böszen ostromolnak 13-14000€-s árakkal... )
-
tboldi
nagyúr
Köszi mindenkinek, €-val fizetünk. Hamarosan jelentkezem a részletekkel.
-
6030D
Ármester
-
szőröscica
addikt
Tesla árat csökkentett. Még mindig 4 misivel drágább a standard range model 3 mint másfél éve, de legalább már nem 6-tal.
-
brumi1024
veterán
válasz szőröscica #253936 üzenetére
A nyári árnövelést visszavonták. Lépni kellett, baj volt a részvényekkel.
Más: év autója 2023: Jeep Avenger
[ Szerkesztve ]
-
Shadowbull
addikt
válasz szőröscica #253936 üzenetére
Látni lehetett előre, csökkent a kereslet erőteljesen.
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
brumi1024
veterán
válasz Shadowbull #253941 üzenetére
Nem hinném, hogy megháromszorozza, a szeptemberi állapotra visszatérve.
-
Qru
MODERÁTOR
2023-as év autója tippverseny nyertesei:
CactuS és pit stop kolléga!
Gratulálok!
#nincsbennetarcsi
-
dabgergo
őstag
Van ötletetek h Fiat Linea esetén minden indításnál miért villan fel a "check engine" üzenet és hibajelzés?
Olyasmiket olvastam interneten h tanksapka ha nincs becsukva, vagy valamilyen kábel nem illeszkedik jól, akkor fordulhat ez elő, de nem sikerült megoldanom.
Egyébként azután kezdte el kiírogatni miután feltölöttem az ablakmosófolyadékot meg az olajat is. Ablakmosófolyadék minimálisan de melléfoly, il. eléggé teletöltöttem. Ez okozhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest