Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz tboldi #253652 üzenetére
50-nél biztosan többet lehet kiárulni a "roncsból", idő kérdése.
A 4 hengeres Volvo előnye a kedvező fenntartási költség.Az elmúlt 24 óra elég zűrös volt: dugulás és azt követő 8 óra aktív sz@rlapátolás (a szó elég közeli értelmében), mindent fertőtlenítés, igény szerint vannak fotók. Közben a feleségem felsértette a kezét, éjjel János Kórház traumatológia - mintha jártam volna itt 2 hónapja - tetanusz, röntgen.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz aero. #253706 üzenetére
Nekem A158 van, egyből felismertem a formát és a szíj csatját.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
kisza25
félisten
válasz radi8tor #253710 üzenetére
Első szett, tavaly áprilisban a seatra ment, 2013- as gumik voltak rajta, azt ugye elverte a jég, megcsináltattam cascora és eladtam.
Vettem helyette a piri i30- at, azon a felnik voltak kukák, kereskedő vissza fizetett rá 90- e Ft-ot, a taurus 17" gumikat eladtam 45 -ért, a felniket bevittem a méhbe, mert javíthatatlan volt, kaptam érte 28- at, aztán vettem a 15" gyári lemez felnikre (mert az is volt) 15" nexeneket (78eFt) aztán a lemez helyett alufelnit(75eFt)
Ez a harmadik szett meg az i30 cw-re lesz, mert 4 éves barum 4évszakos van rajta és a napokban 2x csúsztam meg velük, jobb a békesség.
Amúgy most 88eFt volt ingyenes szállítással, ami múltkor 78eFt volt 5eFt szállítással. Ugyanaz a méret, az júniusban, vagy júliusban vettem legutóbb[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz kisza25 #253716 üzenetére
Azt kihagytam, hogy lemez felniket eladtam 30 eFt-ért, a dísztárcsákat meg 20eFt-ért (ezt a kettőt kicsit megbántam) a gyári felniközepek még megvannak az alufelniből
[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
cOxeR
Ármester
Pollenszűrőt ki milyen gyakran cserél, évente más is?
Kedvenc márka?
Mann-t szoktam venni, de eleg nagy a difi árban, 5-20e
Aktív szén, vagy polifenolos/Antibakteriális?
pl Mahle sima aktív szén 10k Mann poli 19k[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz szőröscica #253719 üzenetére
Klima bomba? Ilyenek van értelme tényleg?
I3-ba sokat klímázok amúgy, mert olyan buta szélvihar van benne ha leengedem az ablakot nem bírom elviselni…[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz cOxeR #253720 üzenetére
Ez ajánlott: Würth QUICK FRESH ACTIVE
Antibakteriális spektrum: baktericid
szerk.: Pollenszűrőből is érdemes a biorétegeset, abban is van aktív szén ugyanúgy, csak plusz egy polifenolos réteg.
Mahle-ből is van ilyen, az a kék.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
F_Zolee
veterán
Éppen ráérnék megye matricát venni a saját oldalukon de már megint csak szivat. Nem enged be a régi jelszóval, újat nem hagy csinálni, mert technikai hiba történt. Gondoltam újra regelem de írja már van erre aktív fiók.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz F_Zolee #253724 üzenetére
https://ematrica.nemzetiutdij.hu/ Erre gondolsz? Most kipróbáltam és simán beengedett.
Switch Tax
-
F_Zolee
veterán
válasz MasterMark #253727 üzenetére
Erre. Nekem nem lép be, mert szerinte nem jó a jelszó. Nem baj...reg nélkül is lehet venni "szerencsére". Hihetetlen, hogy náluk ez sem megy. Anno mikor indult ez az egész buli ott is csak megszívtam, mert lehalt az egész rendszerük. Benzinkúton szoktam venni csak most osannál az automatát látogattam meg.
-
F_Zolee
veterán
válasz MasterMark #253729 üzenetére
Megvettem én is de gáz, hogy nem működik. Minden évben vásárolni kéne, hogy ne zárjon ki a saját fiókomból vagy mitől ilyen fos?! Pár éve regeltem de nem használtam úgy. Jelszó elmentve de szarik belépni...
-
lazac_
tag
válasz kisza25 #253716 üzenetére
Pont ma teszteltem le "élesben" a nexen 4s gummákat (175/65 r14), havazott a Kékestetőn, meg is lepődtünk a családdal. A parkolódíj fizetése utáni elindulásnál azért kb. 20m-en keresztül még volt "slip"-je a kerekeknek, nem harapott úgy, mint egy fullos téli, igaz becsülettel felvitt, de az alpokba nem biztos, hogy bevállalnám (nem is fenyeget a veszély, hogy eljutok oda valaha ).
-
kisza25
félisten
válasz lazac_ #253734 üzenetére
Az alpokban conti ts 830-850- et használtam, oda az kellett, ide ilyen télre jó a 4s
Amúgy hóban a hóhoz tapad a hó, beleragad a lamellákba, ezért kellett 20 méter, meg hogy ne pörgesd a kereketEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
addikt
Ma volt az első igazi fagyos indításom, Lexus CT200h-val. A motor beindításakor olyan hangot adott ki az első 3 másodpercben, hogy azt hittem megkotlik. Össze voltak fagyva a motoralkatrészek. Ez nagy gáz?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest