Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
BigBlackDog
veterán
válasz fant0mi #252367 üzenetére
Azért a felárat és a fogyikülönbséget elnézve éppen, hogy csak megéri a sima (100 Hufnál kisebb különbség jön ki 100 kilométerre).
Persze, ha nem csak a tankolás költségét vesszük figyelembe, hanem esetleg a várható élettartam növekedést is, akkor szvsz lehetséges, hogy még mindig a prémium éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Hívtam az asszisztenciát, kijöttek egy órán belül és beindították, mentem vele kb 300km-t, aztán éjszakára lehúztam az egyik sarut, holnap pedig veszek új aksit, azt mondta a szerelő, hogy kb az is csoda, hogy a gyári aksi majdnem 6 évig bírta. Nem kisérletezem inkább, nem lenne jó ha megint lemerülve találnám valamelyik reggel.
Tegnap este már szokatlan volt, amikor begyújtottam, indításkor egy pillanatra eltűnt a műszerfal megvilágítása meg minden felirat, gondolhattam volna, hogy haldoklik. Már csak az a kérdés, milyet vegyek, nem valami gagyit kéne. A Bárdi ami van a közelben erre a típusra Exide-t és Bosch-t dobott, az előbbit nem ismerem, az utóbbi kicsit drágább, de ezen nem akarok spórolni. 50K körül vannak. Az reális? Nem vagyok benne, utoljára aksit kb 7 éve vettem az előző autómba, az is diesel volt, nem benzines.[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz szőröscica #252377 üzenetére
Én nem így nézem, I3-al eleget spórolok, nem is nagyon tudok 110 felett menni, legalább is hosszabb távon, mert elfogy a hatótávom, eleinte nagyon nehéz volt pályán ezt tartani... Viszont ha a Z4-el vagyok, nem a benzin mennyiség fog korlátozni, épp mennyivel megyek, hanem a forgalom/hangulat/egyedül vagy utassal megyek, ha nem engedhetem meg, vagy nem fér bele az adott közlekedési cél megtételébe, nem ülök már be a benzinesbe. Mondjuk azt se értem, hogy tudnak I3-al is olyan takarékos értékeken menni… jó 2kwh-val többet használok el 100km-enként mint mások.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
kisza25
félisten
válasz Vismajor01 #252386 üzenetére
Az opel kilóg a sorból
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
barnam_
nagyúr
Ha 01.26 az évforduló (tehát az új szerződés mindig 27-én kezdődik), akkor azt holnap még felmondhatom másik biztosítóhoz kötés esetén?
-
molnarpeter
nagyúr
Szerdai üzemanyagár változását mikor szokták bejelenteni (és hivatalosan hol)?
-
Chereiose
addikt
Lehet láma kérdés, de ismerősi körben vettek egy Passat VIII-at, és keresi benne az illető, hogy az automata tükör behajtás hol lehet. Na most megnéztem, és szerintem sehol, mert semmi kapcsoló nincs bent hozzá, ha bezárom nem hajlik automatikusan be(gondolom behajlana ha automata lenne), valamint az állása is olyan kívülről, hogy azt csak kézzel lehet oldalra hajtani szerintem. Szóval vajon azt hogy tudhatom meg, hogy ez most trendline, comfortline, stb? 2017-es 2.0 dízel az biztos, németből hozott, én arra tippelek, hogy valami flottás kocsi volt, berendeltek pár extrát egy alapfelszereltséghez (van benne tempomat, bőr multi kormány, navi, még masszázsülések is, de pl. a fényszórók csak halogének, belül/kívül sincs semmi felirat ami utalna felszereltségre), és ezt az automata tükröt meg kihagyták
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz molnarpeter #252390 üzenetére
Online intézném, de momentán nincs nálam a forgalmi, kellene az azonosítója a szerződés kötéshez.
Holnap viszont nálam lesz.[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz iceQ! #252338 üzenetére
Foncsor GT Reflect, veterános körökben bevált, többire kevésbé tudok biztosat mondani. Vácon csináltak két lámpából egyet nekünk (4N-Systems Kft.), de nincs sok összehasonlítási alapom, mindenesetre üveg búra le-fel és talán foncsor szerelés is gond nélkül lezajlott - adott esetben el tudom képzelni, hogy kiszedik a foncsort, elviszed felújítani, aztán vissza és össze . Autóüveg4 sincs túlságosan messze, ha nem is megyén belüli.
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz barnam_ #252392 üzenetére
Régi dokumentumok között (előző szerződés) benne kene legyen szerintem, vagy netrisk/tsai néhány adatot megjegyeznek, néha külön a személyes menüben turkálva írja, de kötéskor nem tölti ki automatikusan hátha.
Mindenesetre fel tudod mondani a régit új kötése nélkül is. Nade ilyenkor már netrisk pl csak úgy engedi, ha bevállalod, hogy magadnak felmondod, ők az utolsó x napban már nem vállalják.[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz molnarpeter #252395 üzenetére
Olyat lehet, hogy felmondom időben, aztán évfordulóra ideiglenesen kivonom? És majd újra kötöm valamikor jövőre.
Nem is használom az autót rendszeresen, viszont az jó, hogy a bónusz malus megy feljebb.
Viszont utálom hogy mindig karácsony környékére esik a váltás.. és mindig utolsó pillanatra hagyomKerestem index értesítő stb dokumentumokban, de nem találtam a forgalmi számát.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz Chereiose #252391 üzenetére
Ha nincs ra a tekero/joystickon egy behajtott tukor ikonu allas, akkor nincs benne.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz barnam_ #252396 üzenetére
Kivonhatod előbb is, hirtelen nem vagyok képben a részletekkel, de lényegében a visszahelyezés napjára kell egy újat kötni és kész nekem is van így egy jármű, ott a megmaradt pénzt jóváírták másik kocsi biztijére és kész, normál esetben meg visszautalják. Online 12 hónapra ki lehet vonni.
-
Chereiose
addikt
válasz brumi1024 #252397 üzenetére
Nincs rajta, szóval szerintem is tuti offos, nincsen ebben benne, elég érdekes amúgy ahhoz képest, hogy masszázsülés meg benne van
Molnarpeter: néztem a menüben is, ott se volt ilyen csak valami tükör szinkronizálás.A másik: magyar a menü, de a navi benne angolul/németül dumál, ezt csak SD kártyás szoftverfrissítéssel lehetne megoldani?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Asszociációs játék. :)
- Hogwarts Legacy teszt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-