Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
simonjoe
őstag
válasz Vismajor01 #252383 üzenetére
Én ezt tenném a helyedben a tompított D4S, és a refi HB3 helyére:
[link]Joe
-
barnam_
nagyúr
válasz grizlisandor #252417 üzenetére
Biztositas.hu -t használtam korábban (már az is Netrisk), de évekkel ezelőtt töröltem. Azóta a dijnavigator-on szoktam kalkulálni és direktben kötöm a biztosítónál.
-
rbalint88
addikt
válasz radi8tor #252416 üzenetére
“”””automata””” * mondjuk kulon tetel, azzal inkabb az a problema, hogy tartossagban mindenkit sikerult alulmulni vele, max 100e km-kent kuplungcsere kell neki, kettostomeguvel egyutt, mostanaban ropke 800ezerert merik ezt a mutatvanyt.
Tetoablak is talan kulon extra, de lehet valamivel egyutt rendelendo.* ok sem automatakent hivatkoznak ra, hanem szigoruan dct valtokent, mert igy mar a kuplungra is csak ket ev gari van, igy altalaban autonkent egy garis kuplungcserevel megusszak. A tucsonoknal meg mashogy volt megfogalmazva, azoknal kinlehetett verni beloluk 4 evesen is a garis javitast.
-
kisza25
félisten
válasz radi8tor #252416 üzenetére
Egy fordot ne hasonlíts egy audihoz
Esetleg a vw-hez, de inkább a seat, skodához
Amúgy ázsiai autókban csomagok vannak, a németben meg van felszereltség/darabonként is bele tudsz rakni, de olasznál is.
A honda suzukiban utólag egy tempomatot nem tudsz berakni, csak ha ecu is cserélve van, amíg egy pl. skodába új bajuszkapcsoló és obd-ben aktiválod és megy.
De volt olyan honda széria amiben nem is volt tempomat
Hyundaiban egy tempomathoz, kormány gombok, kábelek, plusz van egy kütyű a kormányban azt is cserélni kell és utána megy a tempomat.[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Vismajor01
addikt
válasz kisza25 #252421 üzenetére
Én nagy előnynek tartom a csomagos extrákat, mert én használtan veszek autót.
Azt hozzáteszem, hogyha újonnan vennék akkor valszeg dühitene hogy kifizetek rengeteg pénzt extrákra amikre nincs is szükségem.
Priusnál rém egyszerű volt a dolog, de ott 99%-ban a fullos JBL vagy parkolássegéd ami a piacon van. Lexus hasonló, ott is elég könnyű Mark Levinsonos topcsomagot választani.
Ezzel szemben V60 illetve X5 vásárlásnál borzasztó kín volt,
-Már csak annak az összeszedése is, milyen extrák voltak elérhetőek, tekintve 10+ éves autók
-Hahu-s hirdetésekben nem jelölik meg az extrákat,
-Rosszul jelölik be az extrákat
-Nem tudja milyen extrák vannak a kocsijában
-Azt hiszi van benne, de mégse.Egyéb okok mellett ezért is vettünk Lexust végül BMW ellenében.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
nagyúr
válasz Vismajor01 #252426 üzenetére
BMW-nél pofon egyszerű, mert a VIN alapján ingyen lekéred a felszereltségi listát, nem értem a problémát. Aki meg nem adja oda az alvázszámot, az szarjon sünt
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
MrSealRD
veterán
válasz Tsebacsi #252427 üzenetére
Ilyen jellegű információ, linkkel együtt mehetne összefoglalóban, hogy ha adott márkánál lehetőség van ilyenre, akkor azt hogyan lehet lekérdezni.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
kisza25
félisten
Na igen, ha ismered a típust, akkor úgy könnyebb, bár 90% rossz megnevezésel hirdet, de egy belső fotó és már képbe kerül aki tudja
Kedvencem, új autó, közel fullos autóról képek és a fapad ára[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
BigBlackDog
veterán
Még két pontot vennék fel a listába;
- Volt benne újkorában, de valahogy már nincs meg/nem működik az extra
- Van benne és működik is még, de ki tudja mikor okoz egy anyagi csődöt az elromlott extra javíttatása
Használt prémiumok esetén szerintem ezek is fontos szempontok. -
Qru
MODERÁTOR
-
6030D
Ármester
Biztos kiszámolták ezt a salesesek, de ha nekem van 8 millám egy autóra (2019), van két egyforma, és az egyikbe 500 a tetőablak, a másikba meg 1,2 a csomag, akkor lehet, hogy az első szalont választom. De ez teljesen importőr/gyárfüggő, anno beszélgettem erről velük a Kiában. Ott fix 300e volt a kedvezmény, a VAG-nál meg a konfigurátorban tudtál pipálni 800e-t. Meg utána az "egyéni". A vége kb ugyanaz. Csak az egyikről ha nem tudsz, be se mész a szalonba, viszont lehet mesélni a szomszédnak, hogy mennyit engedtek CSAK neked.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Soma01
veterán
Sziasztok!
Milyen autó akkumulátort márkát, típust ajánlotok? 55-ös, magas, jobb pozitív pólusú kell. 30.000 ft alatt legyen. De inkább 25. 1.3-as, benzines Toyota motor, sok rövid táv, városi használat. Varta Black 5 évet bírt. Most Electric Power Goldot néztem, de sok panaszt olvastam róla. Ahogy látom, nem bírja sok évig. Ti is ezt tapasztaltákok? Néztem ABS-t is ami állítólag Varta almárka. Meg most megyek egy kört a Auchanban, Sparban... -
barnam_
nagyúr
válasz molnarpeter #252398 üzenetére
Na végül megkötöttem ma online, még pont időben volt. 8 ezerrel kevesebbet hagyok jövőre a biztosítónál, 26k / év.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz 6030D #252437 üzenetére
Kiszamithatobbak a rendelesek, keszletezesi szempontbol elonyos. Bar a just in time koraban ez mar kisse meghaladott dolog (mondjuk a JIT is de mindegy).
Nekem mondjuk eddig csak fapados autoim voltak. A Puntoban meg radio sem volt, a Jazz-ben van klima mint extra de nem klimasat mar nem lehetett rendelni. Bubi is fapad, tempomat is caak azert van benne mert regiosan az alapfelszereltseg resze.
Tudod az extrak csak feleslegesen novelik az auto tomeget, nincs tarcsi minden kg szamit.#nincsbennetarcsi
-
Vismajor01
addikt
válasz BigBlackDog #252432 üzenetére
Az rendben volt, hogy sok extra sok hibalehetőség, de ha adott esetben olyan extra ami nem érdekel akkor az se érdekel ha épp nem működik Bár hazudok mert valszeg idegesitett volna, még akkor is ha nem használom.
De megnézett X5-snél volt olyan akinél az elektromos csomagtérajtó hol működik hol nem, vagy a jobbhátsó ajtón a soft-close nem megy. Mindegyiknél elakarták nekem adni hogy filléres tétel Egy X5-nél érted.. Mondjuk aztán vettem egy Lexust aminek a tempomatja hol müködik hol nem.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #252446 üzenetére
Hibakod nincs? Japo gepek veszmodban letiltjak a tempomatot.
#nincsbennetarcsi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest