Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
e.vid
senior tag
válasz radi8tor #252501 üzenetére
Az az autó 7 év körül volt, hogy mennyit avultatott a biztosító nem tudom, nekem egy fillérbe nem került, mindent rábíztam a szervizre. Hogy náluk, hogy fogott a ceruza, hogy kijöjjön 0-ra az nekem mindegy volt...
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
-
e.vid
senior tag
válasz Reggie0 #252504 üzenetére
Nem igazán értem, hogy miért.
Nekem, mint károsultnak mi más lenne a cél? A márkaszerviz javított, cserélt, szépen fényezett, hogy mindezt mennyiért nekem nem fontos. Nem kellett birkóznom biztosítóval, a károkozóval, szervizekkel. Lehet, hogy szerencsém volt, de nekem így volt a legegyszerűbb.'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
Dorian
félisten
Kavicsfelverődésnél, ha nincs a tipikus kör alakú lencsés törés, csak kis homályosra elszíneződött pötty + körömmel érezhető felületi egyenetlenség, akkor kell vele foglalkozni vagy nem?
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
e.vid
senior tag
válasz rbalint88 #252508 üzenetére
Igen, ez sajnos igaz más területen is.
Aki nem ismer fényezőt, lakatost, autószerelőt az ugyan úgy belefuthat kóklerbe márkaszervizen kívül is.
Anyám golfjához kellett a nyáron lakatos és fényező. Én nem ismertem senkit aki ezekkel foglalkozik a környékünkön (Vác), szerencsére eddig nem sűrűn volt rá szükség. Érdeklődtem itt-ott és nem volt egyszerű, mert amit az egyik ajánlott azt egy másik nem javasolta. Végül Dunakeszin javították, elfogadható minőségben és áron. Ettől egyszerűbbnek tűnik egy ismert m.szerviz számomra ahol talán reklamálni sem oly problémás esetleg.
De a szerencse biztos, hogy sokat nyom a latba.[ Szerkesztve ]
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
Dorian
félisten
válasz MasterMark #252512 üzenetére
Most jöttem szélvédőstől, igen, csak felületi sérülés szerencsére. Átnézte az üveget:
- Hmm, milyen patika állapotban van
- Na igen, mert vadi új, fél éve kellett cseréltetniKétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz rbalint88 #252508 üzenetére
Punto-t javítattuk, a fújt elem nem lett színhelyes és úgy adták vissza, hogy nem működött az ablaktölő. Amúgy remek munkát végeztek Passat-on a szélvédő cserét nem sikerült elsőre megugrani, mert beázott. Máodjára meg túl sok ragasztót nyomtak ami betüremkedett az utastérbe. Nem ázott be de ronda lett és csilliárdokért nem ezt várná az ember...
#nincsbennetarcsi
-
rbalint88
addikt
Ceges hunyadin varok is a cserevel, amig vegig nem reped. Marcius ota mar jott tovabb boven, de a bal also sarokbol azert kell ido, amig vegigmegy a jobb felsobe most kb pont a latoterem kozepenel jar. Neha zavaro kicsit, de nem tragikus.
ja foleg azert, mert u.gy. uveggel 230, gyarival 320ezer hufff lett volna a javitas teljes koltsege tavasszal. Amugy cascos, de egyreszt fosok a beazastol, masreszt kolleganak csere utan ket hettel ujra berepedt, a regebbi autojan meg magatol vegigrepedt a csere utan, gondolom feszultseg maradt benne.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz molnarpeter #252521 üzenetére
Nem gondoltam, hogy ez így gyári (is lehet).
5 henger! "Nagyobb turbó".
-
Puma K
nagyúr
Az M54B22-höz milyen hűtőfolyadékot ajánlott önteni?
Gyöngyödzik az egyik sarkánál. Aztán addig figyelni meg utántölteni kell ha szükséges.
A radiátort januárban cserélik."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Qru
MODERÁTOR
Jah a lényeg lemaradt, a fogyi: 8,6 (bc 8,25) kevés város sok országút.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #252539 üzenetére
G11 is jó bele amúgy de azt Teszkóban nem szoktam látni csak a Prelix G12-t. A Superb-ből is fogyott de abba csak sima csapvizet öntöttem pótlás gyanánt.
Viszont ha most kék van benne akkor azt öntenék hozzá vagy desztvizet.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
t72killer
titán
Vauxhall (opel) Agilánál (1literes, 2013as) miért lehet, hogy nyikorgó-cicergő hangot ad, ha túl alacsony fordulatszámnál gyorsítok? 2-es, 3-asban ok, 4-5: nyekereg-cicereg (lassú tempóból, tleg nem ez az optimális váltóállás)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Predator2
addikt
Helló
Budapest és vonzáskörzetében melyik diesel felújító céget ajánlanátok? Tapasztalt, megbízható szakembert keresek.
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
MasterMark
titán
Készült egy jó írás hűtőfolyadékokról: [link]
Az a kép is benne van ami abból a pdf-ből van amit régebben itt én is linkeltem. Jól írják benne hogy nem minden a volkswagenes g11-g12-g13 körül forog.
Switch Tax
-
kisza25
félisten
válasz focvis #252533 üzenetére
Annyi vele a bajom, hogy ugyanaz, mint az insignia, az meg ugye van, de még sose ültem cruzeban, elvileg könyebb, ha a hely is több benne és a tükrei használhatóak(nem úgy mint az insigniának, akkor az egy jó kis autó olcsón.
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest