Hirdetés
-
GAMEPOD
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
CactuS #155435 üzenetére
Yep, pedig szívesen roadstereznék, főleg egy S2K-val.
Egyébként nem is számítottam másra az MX-5-tel kapcsolatban, csak a poén kedvéért ültem bele. Még a rám várakozó emberke is röhögött, amikor négykézláb másztam ki.
(#155436) j.bravo: A kuplung az ilyen, van benne egy ún. clutch delay valve, ami a csúsztatást hivatott segíteni a gyakorlatlan vezetők számára, de időnként több ideig csúsztat, mint azt szeretnéd, és a fogáspont is kissé inkonzisztens. Sajnos nem lehet eliminálni sem, bele van építve a munkahengerbe.
De ha csak azt találod furának, hogy kemény a pedál, azon lehet segíteni folyadékcserével, közönséges DOT4 fékfolyadék kell bele.
És ha minél kevesebb fakó pirost szeretnél, szívesen elcserélek veled egy ezüst csomiajtót.(#155456) CactuS: dafuq
............................................................................Megjártam Győrt, nem volt semmi gebasz, de ahogy írtátok, tényleg minden elindulásnál elkapart. Egyszer végre erősnek érezhettem az autót.
Ehhez képest Óváron semmi ilyesmi nincs. És még az utak állapota is sokkal jobb itt; Győrben, a Szent Imre úton majdnem elsírtam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- The First Berserker: Khazan
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest