Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
codip
kezdő
válasz
Aby_2014 #65514 üzenetére
Én egyelőre ott tartom, aztán ha nem lesz más akkor majd keresek megoldást ha szükséges
Alternatívának gondolnám, hogy ETH-ra átváltom majd MetaMask és úgy CB... De erre tippem szerint a gatyám rámenni
Néztem, EUR-ra váltani nem engedett tegnap sehogysem, így a számlára kiutlás is bukó... -
Dare2Live
félisten
válasz
Aby_2014 #63311 üzenetére
sokszor nem jó de ha "sok" pénzed van cryptoban ezért mondjuk mindig a hw walletet.
"közben sokan kriptovaluta-piac gyors szabályozását szorgalmazzák."
Ezt Törököknél megoldották: Egy hete tiltották be az egészet. Persze az ok az annyi, hogy a líra ebbe (is) menekül.
@Laraxior: sztem ami érdeke, hogy megint elvált egymástól ETH és BTC. És megint azok buktak akik átváltogatták BTCbe. Erről volt 1hónapja vkivel egy vitám.
-
ooooobi
senior tag
-
fireman123
őstag
válasz
Aby_2014 #59608 üzenetére
szia, a NH-ről a coinbase-re utalod? ....onnan sepa-val ki lehet utalni bankszámlára, vagy valamelyik kripto kártya jöhet még szóba, ....a binance-nek is van, bárhol fizethetsz vele akár forintért is (csak akkor oda kellene bányászni, ...javaslom közvetlenül eth túrást binance címre, nem NH-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest