Hirdetés
- Hosszú idő után újabb előzetest kapott a Dust Front című RTS
- Marathon - Hamarosan új részleteket kapunk a Bungie régóta készülő játékáról
- Már PlayStationön is elérhető a Mandragora: Whispers of the Witch Tree demója
- Alig két hét múlva debütál a Lost Skies teljes kiadása
- Everspace 2 - Megjelenési dátumot kapott a Wrath of the Ancients
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyuszaa #14869 üzenetére
ebayen olcsóbb a giga venti:
http://www.ebay.co.uk/itm/75mm-GIGABYTE-ATI-NVIDIA-Video-Card-Fan-Replacement-40mm-4Pin-T128010SU-0-35A-/181191757233?pt=UK_Computing_Video_Card_GPU_Cooling&hash=item2a2fdecdb1
bocs, mobil verzsönben nincs linkbeszúrásFontos, hogy a z "SU" végűt kell venni, mert az a 0.35A verzió, ami gyárilag is van rajta. Van belőle lepkefing 0,15A-es is.
Btw WD40 berohadt csavar lazítására nagyon jó, autószerelők fürdenek benne.
szerk3: Sajnos nekem nagyon úgy tünik, hogy a giga wf3 ventik nem szétszedhetőek
Nekem úgy purcant ki, hogy nem is lett volna értelme zsírozni, ugyanis elkezdett kotyogni a venti, de brutálisan, kb 5 mm-t táncolt le-fel a kerületén mérve. -
Nestor16
senior tag
válasz
gyuszaa #14869 üzenetére
Tudnál írni valami konkrétabb dolgot a zsírozással kapcsolatban? Tehát hogy pontosan mit ajánlasz, mert olvastam nemrégiben, hogy WD-40 megold mindent, simán jó stb. (ami van is itthon), de máshol pedig azt mondják hogy ventihez nem jó...
Elvileg még ez lehet jó, ez úgy néz ki, mint amit a varrógéphez használnak
A másik amit még lementettem ez, elvileg ez is jó, de nem értek hozzá.A WD-40-et pedig régi gyenge ventiknél próbáltam csak, nem csináld csodát vele és egy garis-újra pedig nem akarok minden vackot ráfújni. ( Főleg, hogy zsírozásról beszéltél
)
Ezt a cikket olvastam el annó és itt pedig a következőt írja: "Olajnak a legjobb a műszerolaj, de nekem teljesen jól bevált az is ha motorolajat használtam."
Szóval valaki megmondhatná a tutit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diabetes - Cukorbetegség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külpolitika
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- További aktív témák...
- Eladó/cserélhető új Apple Watch S10 palaszürke (slate) titán + milanese loop, 46mm, 1 év gari
- Trust GXT 393 Magna 7.1 gamer fejhallgató
- Steam Deck LCD
- DELL Latitude 7400 - I7-8665U / 16GB / 512GB SSD / 14" FHD TOUCH Szép állapot, kiváló akku
- Bomba ár! Acer Swift SF314-58 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest